Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

1. internetová vojna
Nick
Citace
dusan_sk napsal:
Je to len preložene video nick.. a kým sa na predchadzajucej operacií zučastnilo 5000 ludí. Ta prichádzajuca ma už vyše 9000 učastnikov.

To mi došlo ale někde na YT je nepřeložený originální to sem měl dát taky...
GG
No, takéto videá tu už boli. Vraveli, že zrujnujú FB a prd. Takže podla mňa je to dosť blbosť. Dostať sa do niečoho takého ako tam vravia, nie je také lahké a ešte keď to zverejnia tak vláda urobí nejaké tie opatrenia nie? Je to bez šance, nič sa nebude diať.

Inak len tak mimochodom. FB je taká ohromná baňa preto, lebo tajné vládne orgány odkupujú informácie od fb a pomocou týchto informácii, vedia o vás skoro všetko čo potrebujú... A preto tam ja nechodím...
dusan_sk
Keby že to aspon sleduješ vedel by si že správy ktore upozornovali útok na FB boly falošné namiesto toho priaznivci Anonymous vyšli do ulíc s maskami ktoré symbolizovali Guye Fawkese, známého anglického rebela preslaveného pokusom o atentát na krála Jakuba I. v roku 1605. Bolo to presne 5. novembra. Takže asi tak :D

A vladá robí opratrenia hej ? :D A aj napriek tomu sa im podarilo hacknuť stránky Ministerstva spravodlivosti v USA, stránky FBI. rovnako tak aj organizácií MPAA a RIAA. Medzi najznamejšie utoky patrí utok na PSN, MasterCard, Apple, NATO a je toho ešte dosť.

A s tým tvojím druhým názorom súhlasím FB je skládka osobných údajov preto ma takú vysokú hodnotu.
GG
Nikdy som nepovedal že sú to hlupáci čo si na niečo hrajú, a že nič nedokážu. Ja viem o prípade keď im za pomoci vírusa zaželali v pentagone štastný nový rok :D To o tom fb som nejak neriešil keďže neriešim ani celý fb.

To že to všetko hackli je pravda, ale neviem o tom že by vopred na to upozornili a dali vláde 72 hodín na obranu... Ideme sa staviť že sa nič nestane? Že nič nehacknú? že ani ten posraný MegaUpLoad nespojaznia a nie to ešte aby fackli fb. O čo?
dusan_sk
To je tkzv. upozornenie a ja viem že MegaUpload to nezachrani... A stavovať sa s tebou nemám prečo a žiaden dôvod. O FB Anonymous nepovedal ani zmienku tak ten tu do toho netahaj. A o to či niečo hacknu alebo nie sa tiež stavovať s tebou nejdem :D Nechaj sa prekvapiť ... Pekný večer ti prajem Smile
Upravil/a dusan_sk dne 22.01.2012 20:14
BraiziK
Citace
_LuKe_ napsal:
Citace
NYPD_ONDAJEE napsal:
Citace
_LuKe_ napsal:
Hurá konečne zrušia také pitchoviny ako facebook a pod...:D:D:D

áno ale pozastavia aj YT... a niekolko internetových bánk takže tu nieje nič do smiatiu... furt len čumíte na facebook ale pozrite sa aj čo iného tam je

YT je mi u ****e :D a banky o tom pochybujem.Tie majú také zabezpečenia, že až...

No to teda nevím oni prej hackli i FBI a to už je si řádně zabezpečené Smile
Nigel
Až z toho jde mráz po zádech. :D
_Gucci_
Citace
_LuKe_ napsal:
Hurá konečne zrušia také pitchoviny ako facebook a pod...:D:D:D

Luke keď to oni hacknú fb a youtobe pojde... ty si to zle pochopil :D ku Anonyms... Ste králi !
Tress
proc schazovat servery kde se domlouva a kde se prezentuje verejnosti ? ... (fc, tw, yu)

prcku jen pro upresneni :D kyberneticka valka nezacala az ted :D ta uz je dyl :D (napr behem valky v libyi) ...
Upravil/a Tress dne 22.01.2012 22:48
GG
Citace
dusan_sk napsal:
To je tkzv. upozornenie a ja viem že MegaUpload to nezachrani... A stavovať sa s tebou nemám prečo a žiaden dôvod. O FB Anonymous nepovedal ani zmienku tak ten tu do toho netahaj. A o to či niečo hacknu alebo nie sa tiež stavovať s tebou nejdem :D Nechaj sa prekvapiť ... Pekný večer ti prajem Smile

Jo dík, ale je len poobede :D. Veď v tom videu vraveli, že hacknú fb... Je to tam veď čítaj Smile... Inak aj keby sme sa stavili a ja by som tú stávku prehral, tak by som bol rád, pretože je na čase aby ten podrbaný fb zrušili! Keď nie normálnou cestou tak takto Smile
Nigel
72 hodin už uplynulo, respektive dnešek je dva dny od videa.

Pokud FB nepadne, budou za pěkné šašky, a pokud FB padne, to bude rána.

Zajímalo by mě, jestli na to mají koule. :D
Raiden
Citace
Nigel napsal:
72 hodin už uplynulo, respektive dnešek je dva dny od videa.

Pokud FB nepadne, budou za pěkné šašky, a pokud FB padne, to bude rána.

Zajímalo by mě, jestli na to mají koule. :D

mají koule z oceli :D
jestli se fb zruší to mě nenaštve... ale YT to by mě docela naštvalo jak bych potom hledal názvy písniček? :D :D
Nigel
Počkej, ono 72 hodin ještě neuplynulo. :D

No nevadí, dočkáme se zítra. :D
Tress
akorat je v **** ze pokud by se pouzil ddos utok na fejs tak nemam tuseni kolik xxxx lidi by se toho muselo zucastnit ... kdyz vezmu kolik milionu lidi je v jednu chvili online ... pochybuju ze by ddos utok 9000 lidi schodil servr ... Sad
Zrušený účet
19. ledna 2012 provedla skupina v reakci na uzavření populárního serveru Megaupload řadu úspěšných útoků na servery FBI, White House, Universal Studios, MPAA, RIAA a jiné. - zdroj wikipedie

Oni už začali...

A řekl bych, že když budou chtít, tak dokážou vše
Kapo
Dufam že zhodia FB :D
dusan_sk
FB sa zhadzovať nebude Smile Ale dnes sa zhodí niečo iné Smile
Zrušený účet
72 hodin již uběhlo... První video se objevilo již 19.1.
Kapo
Citace
dusan_sk napsal:
FB sa zhadzovať nebude Smile Ale dnes sa zhodí niečo iné Smile

Čo sa ma dnes zhodiť ?
MaReK_
SmileJooo
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně