Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Provocateur - Vizitka
Zrušený účet
Provo už konečně aspon víš kdo jsem :D
Provocateur
Citace
Bravura napsal:
Jojo Provouši(pleško :D(Jen tě tak škádlím :D)Ty si prostě typ člověka co na SP patří i jako hráč, i jako admin.Jen tak dál!

Co máš furt s tou mojí pleškou ty zarostlý Jidáši? :D
Zrušený účet
Provo má CD né plěšku dneska to letí :D
Provocateur
Jaký CD probůh? :D
Mikull
Skvělý admin ! Není co dodat, pokračuj v tom co děláš Smile
021tehran
dobra vizitka :D
Provocateur
Áno! [ ! ]RatatataNa holou :D
twistedTSD
Provouš že je takový pijan?:D

Každopádně je fajn, že jsi zase v AT. Myslím, že pro něj rozhodně budeš přínosem. Řídíš se vlastním rozumem (který ti vskutku nechybí), a to je dobře. Jen tak dál.

Upravil/a twistedTSD dne 28.02.2012 22:56
Zrušený účet
S teba raz bude legenda SP. Smile
XperiaHD
Provocateur ? Teba si pametám ked si mal dom číslo 81 v glen parku a vnútro ako dom č 1 :D ... Dúfam že aj ty na mňa pametáš ako ...Xperia... ? Bol si skvelý admin Si skvelý admin a budeš skvelý admin ... Smile
Provocateur
Citace
twistedTSD napsal:
Provouš že je takový pijan?:D

Každopádně je fajn, že jsi zase v AT. Myslím, že pro něj rozhodně budeš přínosem. Řídíš se vlastním rozumem (který ti vskutku nechybí), a to je dobře. Jen tak dál.

Jsem rád, že je tu někdo takové úrovně jako ty a mohu s ním vést konverzaci protože je to opravdu na úrovni. Nechápu proč ty adminem nejsi, protože na to máš přesné předpoklady (podle mě) Dostal jsem nápad :D

Citace
Petoo napsal:
S teba raz bude legenda SP. Smile

Jednou, třeba. Smile
Lolerc
provo pekna vizitka a zatim si vedes jako admin dobre jen tak dal.
Nigel
Někdy mi Barbie taky pěkně pije krev. jazyk

Ale je to legenda. Snaží se společně s dalšími dostat A.C.A.B. do latě a jako administrátor má svou určitou nepřekonatelnou rozumovou úroveň. Ví, co hráči potřebují a to je potřeba.

Palec hore.
Provocateur
Helmanz nesklamal, díky. Správný chlap, měl by ses vrátit k rodině. *Hraju*
Lojzo
Ale provo "hoď sa o zem :D"ale nie.Proste pamätám si Ťa ako hráča.Každý sme začínali od hráča a každý to dosiahol asi čo najďalej vedel.Ty si to už dosiahol až do AT.Dúfam že ti to čo najviac vydrží.Pekná vizitka *Dobrá práce*
Bravura
Citace
Provocateur napsal:
Citace
Bravura napsal:
Jojo Provouši(pleško :D(Jen tě tak škádlím :D)Ty si prostě typ člověka co na SP patří i jako hráč, i jako admin.Jen tak dál!

Co máš furt s tou mojí pleškou ty zarostlý Jidáši? :D

Já ti ani nevím :D Prostě mě to chytlo :D

btw: Tu leštěnku ti koupím, chceš Mr.Propper nebo JAR? :D
Provocateur
Vizitka editnuta Smile
Zrušený účet
Další můj oblíbený admin. Dobrá vizitka, a ještě lepší Adminování.
To naše přes týden, hraní ráno nemá chybu.Pivo
Provocateur
Citace
Bony napsal:
Další můj oblíbený admin. Dobrá vizitka, a ještě lepší Adminování.
To naše přes týden, hraní ráno nemá chybu.Pivo

Ráno je to nejlepší. Bez hlupáků co mají nutnost kazit hru ostatním a pěkně v klídku. Jediný co mi na tom vadí že po tom následuje cesta do školy. :D
Ale co, hlavu si z toho nedělám. Aspon ze mě něco bude, ani nevím co bych dělal celé dny bez školy.
beepME
Zaujímavá vizitka, dal si si na nej určite záležať Smile Ako admin si fajn, zatial som s tebou problém nemala, aj keď to ty o mne asi nepovieš, keďže som zlááá ako si povedal :D Každopádne, nemôžem za to, že ti tie putá tak pristanú! jazyk
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
20%
Skyrace
12 Hlasů
22%
Deathmatche
4 Hlasů
7%