Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vasilkaaaaa!
RuliiKkO
Vasilkáá , Mňauky jazyk Nejlepší právnička , to se musí uznat .. Zábavná , skvělá a sexy žena heheheee :D Jednou se do AT dostaneš , to je jasný Smile Jen tak dál Vasilko Palec nahoru
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Vasilka
CzSK - hahaha :D

BlackTears - Blacku, teď si mě vážně rozesmál :D zvěřejnil jsi Catwoman *VZDAVAMSE* screen vydařený,hlavně ta zawa otočená :D my dva se známe už vážně dlouho Dám ti pusu

spt - Díky nápodobně :D

RuliiCeKo_OCze - Rulli B) taky je sTebou sranda, jináč skvělý taxikář :D At není nic pro mě asi :D Děkujuuuu Dám ti pusu
Sh1TeRkO
Že AT pre Teba asi není.. :D Rovno HL.. :D :D :D
Ashok
Vasilka je big týpek! :D Perfektní hráčka, s pěknou vizitkou :D
Upravil/a Ashok dne 31.10.2012 12:56
NewSuperHero
Kvalitní právník..... :DDDDD
Ajo82
Vasilkaaa :D Super hráčka aj kamoška :D Len tak ďalej. Inak fůjky Nemůžu :D Sranda je vždy Smile
Vasilka
Eddo - hahaha Nemůžu

Ashok28 -Díky nééééé Big is my boyfriend :D

NewSuperHero - víc než kvalitní :D

Ajo82 - áá Pinďourek :D si fáájn, mohl by jsi hrát tolik jak dřív :D Fůjky !
zawacawa
1. všeobecně - Umňoukaná šelma je zajisté na SP veliká osobnost a proč to? Nejen že nám všem urychluje hrací proces eliminací času za zdmi věznice a to vždy všude a za jakýhokoliv počasí ale dokáže využít svého intelektuálního potenciálu i k řešení i velice kritických mezilidských situací...s nechápavými jedinci má vždy velkou dávku trpělivosti (její /hajit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nejde přehlédnout) a její kontakty by jí mohla závidět leckterá mafie

2.Moje zkušenost - za sebe ti jednoznačně neskonale děkuji za to že jsi se mě na serveru ujmula jak opuštěného kotěte (mňááu:D), naučila jezdit závody na vysoké úrovni (dojet-neshořetjazyk), odpalovat micky na golfu jinam nez za ploty, dávala tipy všeho druhu obsáhlejší než upocený /help a i nadále mi pomáháš přežít takže jedno velké totálně ochlupacené MňAU pro tebe dravá šelmojazyk

3.postřeh- Myslím že by tobě měl Atomas vybalit individualni profesi modelka či dekorační část Kodeksova autajazykjazyk

4.Souhrn - Info do seznamky fajné /zavod boat-race :D:D ale až od zpodmostu,ta barva vizitky mě čičos opravdu děsí a to bohatství si při tvém pracovním nasazení rozhodně zasloužíšjazyk

TAK NASHLE V GHETTU PUMO!:*
LuKi_
Citace
Vasilka napsal:

_Luki371_ - Luki, děkuju Dám ti pusu jsi fájn a máš výdrž bojovat :D

Není zač.Njn 8 hodin mě už unavovalo po bojích o lv s váma. :D. :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Fuska
Vasilko moje zlatá si super hráčka a mám tě moc rád.Doufám že tu spolu v gangchatu atd... ještě dlouho budem kecat si moc hezká holka / ženská a si prostě super kámoška! Smile
Upravil/a Fuska dne 31.10.2012 15:43
Bratek
Haha. Tet jsem si všiml že máš jen 159 cm :D Konečně je někdo menší než já :D
Deynor
Vasilka Palec nahoru Jak hráčka tak i vizitka pěkná a právnička luxusní. *Dobrá práce* "mňauKy*
Respy
Mňauky Vasilka :D Super kamoška a hráčka a niekedy snaď budeš aj pani administrátorka Smile. A mimochodom.. papám bagetku :D
DrateK
Voeeeeeeee, ani jsem si nevšiml, že máš vizitku. :O Nejlepší hráčka tady! Naše cesty po LS byly skvělý, až na.. ehm.. 50202631456 bouraček :D Třeba se ještě někdy na serveru uvidíme. B)
Vasilka
Fuska - Díky Jsem ráda, že jsme kolegové v gangu, jelikož si fájn :D

Bratek - No a co, tak sem malinká, co Ty víš, třeba Tě jednou přerostu :D

Deynor - Tebe mám chuť někdy vážně přerazit Ratatata ale jinak jsi super hráč Dám ti pusu

Respy - Mňááuky Respy Dám ti pusuKoukám, že nezdravé bagety Tě stále neomrzely :D Stebou byla vždy sranda, mrzí mě, že končíš *Pláču* Doufám, ale že se i přesto někdy ukážeš....;)

Dratecek - Voeeeeeeeeeeeeeeééé :D Kašli na milión bouraček, hlavně, že jsme spolu někam dojeli :D Voéé, vrať se !!! :D

mikeey - ;) Však se ke mě přidej :D

zawacawa - Čičí moje !Dám ti pusu Neděkuj mi, však si mě zaujala na první pohled :D
TraNeXs
Pěkná vizitka :D
Panzer
No jo Vašík, poslední dobou na mě nějak naštvaná -_- netuším proč, ale jinak super hráčka, až na to že mi pořád krade lidi s wl Nasraný
Upravil/a Panzer dne 24.05.2013 00:21
Death
:D:D RAMZIC nevšiml sis že WL má jít k VASILCE ?? :D:D
Monkkey
Citace
Vasilka:
Monkkey - Děkuji monkkey jazyk bezkonkurenční smích :D

Neasi :D :D
ZoomiceQ
Prostě snad nejlepší holčina na SuperPařbě! píšem si spolu sme kamarati co víc říct jazyk drž se hlavně!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
20%
Skyrace
13 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
7%