Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[Projekt] MHD Liberec 2012 Provoz (TRS 2009)
SKRILLEX_
Škoda, ja hrám len Train Simulator 2013.
Neviem či to má zmysel do budúcnosti robiť mod na tak starú hru...
Každopádne GL.
otheremilian
Citace
SKRILLEX_ napsal:

Škoda, ja hrám len Train Simulator 2013.
Neviem či to má zmysel do budúcnosti robiť mod na tak starú hru...
Každopádne GL.

viz komentář na 1 strance:

mapa se bude Aktulizovat i na novější verze,tam jen zaleží na objektech.... tuto mapu mužu dát i na TRS 2010-2012 a pujde to objekty se nehadají dá se řict že ty objekty sou uppdatovaný na každou verzi Hry.....

každopadně kdo by si zakoupil trať dostával by nové uppdate tratě: aktualně je jenom Liberec ale bude se dělat trať Jablonec Nad Nisou tam sou UzkoRozchodné koleje a useky 1 kolejky a pak zase 2 kolejky Smile no uvidíme
pavol5231
Emil ja by som ti s tým pomohol stačilo by mi ukázať čo a jak :D Napíš mi na Skype a rád pomôžem :D
otheremilian
dobře napišu :-)
pavol5231
mas ma v kontaktoch napis mi :D
Xkol
Elime pekné, tieto simulátory som vždy žral keď to bude hotové určite sa ozvem.
otheremilian
dobrá Smile vím že si to psal před rokem ;) ale určo tu trať dokončím,jen sehnat par objektu co sedí a dát tomu kuži... určitě je teďka projekt pozastaven hledám nové lidi do týmu kteří by pomohli ze stavbou tratě :-) Projekt planuju otevřit od Prosince Duvodem je... bude zima takže raději budu v teple :-) tak určitě trať bude naprodej ale kdo ví... kdy Smile to fakt nevím,určo je toho dost ještě: terén,kopce a domy... a barva pozadí atd.... bude to makačka podle toho bude také ta cena no Smile
pavol5231
Už som ti hovoril Smile So mnou môžeš počítať
otheremilian
a znáš Liberec ? :D MHD ? :D to bych ti musel nafoťit nebo přes google mapu... aby sis projel trať pokud tedy máš zajem Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%