Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Borec_na_Konec
F3aR_
Citácia
Warrior napsal:

Citácia
F3aR napsal:

S ním sem si tam včera hrál :D :D

A nehrál sa on stebou? :D :D

Dá se to tak říct , ale domluvil sem se sním že zahrajem baseball , a já budu ten balon :D
UpLoad
Budte radi že vam to nerobi pred domom jak mne :D (ma komplex že mam maly ... a že som ho poslal k čertom do banlistu :D )
DeeJaYFaKe
Dnes tam bol tiež nejaký **** :D mám pocit že to bol spolužiak :D
SweaR_
Citácia
UpLoad napsal:

Budte radi že vam to nerobi pred domom jak mne :D (ma komplex že mam maly ... a že som ho poslal k čertom do banlistu :D )

Povidal že je smutny,že si išel off,ževraj rad lietaš :D :D
Rado
dobre celkom Nemůžu dá sa zasmiat
CreTRaK
aspon se tam nenudí večer :D
RuliiKkO
Am kdyby něco chytráčkové , Lloyd není CarterxD jelikož Kartra znám v reálu a vím že Lloyd to určitě není , Carter začal hrát ve stejnou dobu co já a to měl odehraných 500 hodin až dsotal PBan za nějaké stejné IP což asi bude náhoda .. ;)
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Teczka83
Citácia
RuliiCeKo_OCze napsal:

Am kdyby něco chytráčkové , Lloyd není CarterxD jelikož Kartra znám v reálu a vím že Lloyd to určitě není , Carter začal hrát ve stejnou dobu co já a to měl odehraných 500 hodin až dsotal PBan za nějaké stejné IP což asi bude náhoda .. ;)

To se pleteš chlapče. Carter cheatoval. A kolikrát se mi přiznal, když jsem byl admin. Ale neviděl jsem ho...
CreTRaK
Ale říct ti muže cokoliv :D Bohužel prostě Lloyd tam chodí už jak dlouho víš co ho baví? to že mu nadáváte atd přitom se on na tomhle baví kdyby ste ho nechaly bejt on vás nechá ale takhle se vám jenom směje a dělá bordel :D
Teczka83
Citácia
CreTRaK napsal:

Ale říct ti muže cokoliv :D Bohužel prostě Lloyd tam chodí už jak dlouho víš co ho baví? to že mu nadáváte atd přitom se on na tomhle baví kdyby ste ho nechaly bejt on vás nechá ale takhle se vám jenom směje a dělá bordel :D

Nene, já mu nikdy nenadával. Pravda je ta, že mu to cheatování občas nejde. A když mu to řekneš, tak se začne zlobit ještě víc :D:D. Dělá u toho "haladyhalady" a háže auta po celý mapě :D
GramoRokkaz
o chvilu nejaky cheater vytopi cele SA :D
obrik151
img.tpx.cz/uploads/up%20a%20lloyd.jpg
Keď Up skončil :D
img.tpx.cz/uploads/obrik15151.png

img.tpx.cz/uploads/skuska.jpg

Je mi lúto ludí ktorí nepijú. Keď ráno vstanú, cítia sa tak dobre, ako sa budú cítiť celý deň.
SweaR_
Citácia
Gramo Rokkaz napsal:

o chvilu nejaky cheater vytopi cele SA :D

Tak to ano :D :D
RojcekSK
Srandovné :D :D :D
Basmek
To chcem! Where can i get that? :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?