Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Fugi.â„¢ KONEC
Rado
Zaujimavá vizika, pekná ale dlhá :D si v poho kamoš u ktorého som sa nechal vždy za 1mega vyhájiť :D.
RojcekSK
Fugi, pohodový človek, dobrý kolega v gangu Smile
Luky_SVK
Keby ťa nepoznám tak si to ani neprečítam ale neodolal som a čítal jazyk inák si super hráč/admin *Dobrá práce*
Zimbabwe
Dobrej kámoš známe se už dlouho,pamatuješ jak jsme vedle sebe vydleli v PC,byly to dobrý časy..vizitka dobrá..;)
err0rk0
Fugies, fugies. Též už starý pardál. :D Znám Tě hodně dlouho a též si přesně pamatuju Tvé první připojení na server s Admin Levelem. Radil jsem Ti ať si dáš /cmdoff, což jsi si i dal dle toho co jsi napsal tady ve vizitce. :D Přečetl jsem si jí celou. Jsem rád, že jsi mě tam pár krát zmínil a že jsem se Ti nějakým způsobem vryl trochu do paměti. Mám na to pěkné vzpomínky a doufám, že tady ještě nějaký pátek vydržíš. ;)

A s těma nervama. Jsem rád, že máš smysl pro humor. :D
Fugi.
Martin: díky Smile
Rádo: Njn chtěl jsem předběhnout vasilku,jinak díky.
Rojcek,luky: díky Smile
Mos: jo pamatuju :D díky
Error: spolu už hrajeme dlouho,nevěděl sem už kdo mi radil kdyz sem se stal adminem a nevěděl jak vypnu ten spam :D jinak díky
wlcacek
Vole dobra vizitka vole dobreho admina vole!
Hele vole! vis ze se vole nerika Ty vole?

roflroflroflrofl
Ale musim rict ze jsi kvalitni admin a jsem rad ze mame v tymu takove jako jsi TySmile
Fugi.
Vole dík vole hlavní administrátor vole mi okomentoval vizitku ty vole :O :D Dík vole :D
Xkol
Fugino, Fugino. Keď som začínal tak som si s teba bral príklad. Super kolega s ktorým je fakt haluz. rofl rofl rofl
Fugi.
Zrovna ze mě si brát příklad,to jsi moc dobře neudělal teda :D
Delux
Najkrajšia vizitka *Dobrá práce*
Fugi.
Díky Smile
VTEC
FUGI VOLE [img]http://honda-club.cz/forum/images/smiles/vytlem.gif[/img]
tuhy10
Pekná vizitka Smile a hrač a ADMIN :D
GoldMan
Dobrý admin/hráč/kamoš ;)
Takých hráčov je na servery málo.
+ máš rád bbal jak aj ja Smile
Fugi.
vtec:Co je vole ?! :D
Tuhy: Dík
Cutler: Dík ale tebe moc neznám :D
Sh1TeRkO
Ani sa nečudujem, spomínal si dôvod na skype. Hold, od cheatovania k administratíve sa ide lahko, nech si berú príklad všetci od Cartera.
Fugi.
Citácia
Eddo napsal:

Ani sa nečudujem, spomínal si dôvod na skype. Hold, od cheatovania k administratíve sa ide lahko, nech si berú príklad všetci od Cartera.

Pravda,na serveru jsem neskočil kvůli Carterovi,jen mě to už přestalo bavit,z AT jsem odešel kvůli němu.
Czipisek
Přesouvám, snad někdy zase Fugi. Smile
Fugi.
Konečně to někdo přesunul :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov