Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Točení filmu [NÁBOR]
BraiziK
Citace
Xkol napsal:

Ak sa bude dať tak rád pomôžem.

Určitě jen mi tu zanechej tvůj skajpík :D
Upravil/a BraiziK dne 21.07.2013 11:50
EKG
Ešte som zabudol, skype: pique329
ViktoreK
Jů, dobrej příběh rofl
Pokud bych nějak moc nepřekážel, mohl bych se třeba přidat.
V případě potřeby mě ve Skajp komunitě najdeš pod nickem "scarakai"
A nemáš-li dostatek kameromenů, můžeš mi zaslat podmínky, že bych se podíval a případně přidal rofl

Mimochodem, k tomu příběhu :D Tak mě napadlo, že benzínka v Dillimore má vlastní interiér, který nevyžaduje vstup do dveří a paralelního světa. Dá se tam dostat s pomocí posouvání admin objektů. :D
BraiziK
No určitě se to dá udělat jakože vstupuju do benzínky a přitom vstoupí jinam už vím kam, ale prozrazovat samozdřejmě nebudu :D
Yamatino108
Chcem sa opytat ze ci pri natacani pouzijete aj program Sony Vegas? :D len tak sa pytam
TheMajo
Citace
Yamatino napsal:

Chcem sa opytat ze ci pri natacani pouzijete aj program Sony Vegas? :D len tak sa pytam

Ten sa používa po natáčaní. Strihajú sa v ňom a upravujú videá ktoré natočíš. Smile
Yamatino108
Citace
TheMajo napsal:

Citace
Yamatino napsal:

Ten sa používa po natáčaní. Strihajú sa v ňom a upravujú videá ktoré natočíš. Smile
Diki :D
Pitras
Sice už je zájemců hodně ale určitě bych měl zájem si zahrát i já. Pokud tedy máš o mě zájem přidej si mě: dj.pitras

Zkušenosti z natáčením mám, tady ti můžu dát nedávno natočený film který jsem také prezentoval tady na webu a mělo to celkem úspěch.

http://youtube.com/watch?v=O-mygQP8cX8
Yamatino108
Ano Pitrasa ! :D
BraiziK
Citace
Yamatino napsal:

Ahoj, jak už psal majo to se používá po natáčení pro udělání efektů,sestříhání a pod. Pro tvoje info budu používat Sony Vegas 12
TheMajo
Citace
BraiziK napsal:

Citace
Yamatino napsal:

Ahoj, jak už psal majo to se používá po natáčení pro udělání efektů,sestříhání a pod. Pro tvoje info budu používat Sony Vegas 12

Ak by si chcel mohol by som potom pomôcť zo strihom síce sa vo vegasi len učím, ale keby si čosi potreboval tak mi napíš SZ Smile
Yamatino108
Cakam na vyjadrenie Braizika ze ci by to niak nevadilo snazil by som sa chodit na server co najstastejsie pis mi prosim an skype diki Braizik
Upravil/a Yamatino108 dne 21.07.2013 17:07
Yamatino108
Vyriesene
xXR4tch3tXx
Rád pomôžem ak bude treba ;)
BraiziK
Nutně hledám kameramana a samozdřejmě i další hráči do natáčení, boužel už ne na hlavní role.
Teddy
Rád bych pomohl můj skype je : michalj133
Vypadá to opravdu zajímavě,tak bych chtěl být součástí.
Rix
Rád ti pomůžu jak s hraním, tak klidně i s natáčením, ovšem musel bys mi dát nějaké instrukce Smile skype zdenyx.wow
Yamatino108
Ahoj braizik dnes jsi nam mel dat instrukce napis to sem nebo na skype
BraiziK
Nazdar Yamatino. Nemusíš vše psát na fórum jak kdyby sme spolu chatovali přes fórum. Vidím co píšeš, ale nebaví mě odpovídat tisíci lidem.
Yamatino108
Ahoj Braizik ziadam od teba vyjadrenie ci sa tocit bude alebo nie potrebujem to vediet este dnes diki
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
8%