Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Dieta - hubnutí
Patazz
ouu, díky moc za rady, musim vypadat nějak sexy nejen v obličeji heheheee
BraiziK
Citácia
UnknownGamer napsal:

Cvičím cca 4 mesiace žiadna posilka, fitko ani nič, všetko čisto len doma 30 min denne ! Jedine za čo som platil bol proteín 2,5 KG

Kolko som schudol alebo nabral ti povedať neviem, vôbec sa nevážim. No viditelne som uplne inak na tom ako som bol. Mal som docela brucho, to je preč.

Jedálniček na chudnutie, naberanie, udržiavanie prípadne sacharidové vlny na rysovanie ti kludne pošlem na skype (10 000 000 $ :D) tak isto aj tréningový plán ak by si chcel.

Btw na diety sa vyser.. Jesť sa má pravidelne a výživne

Můžu poprosit o poslání ? :D Náké to kilčo dolů nikdy nezaškodí ikdyž náké extra vysoké čísla nevážím. Nemám problém zacvičit když nemám co dělat.
Tr1xmy
Citácia
FUNREAL napsal:

ja osobne plavu jednou tydne mam posilku jinak to potim s mladou a je mi dobre, ale to plavani fakt doporucuju Smile

poprosím si na skype jazyk :D tr1xmysuperparba
Patazz
Tak jsem se rozhodl cvicit a dodrzovat jidlo podle gamera, uvidime jak to dopadne Smile.
Czipisek
Citácia
UnknownGamer napsal:

Cvičím cca 4 mesiace žiadna posilka, fitko ani nič, všetko čisto len doma 30 min denne ! Jedine za čo som platil bol proteín 2,5 KG

Kolko som schudol alebo nabral ti povedať neviem, vôbec sa nevážim. No viditelne som uplne inak na tom ako som bol. Mal som docela brucho, to je preč.

Jedálniček na chudnutie, naberanie, udržiavanie prípadne sacharidové vlny na rysovanie ti kludne pošlem na skype (10 000 000 $ :D) tak isto aj tréningový plán ak by si chcel.

Btw na diety sa vyser.. Jesť sa má pravidelne a výživne

Správně
Ostatní "fitness" rady tady stojí dost za nic, to vůbec nečti, vem si to od Gamera, to Ti stoprocentně bude stačit, když jsi začátečník.
UnknownGamer
Sacharodivé vlny sa dajú zohnať aj na nete, ja mám overené tietohttps://img.tpx.cz/uploads/Sacharodiv...5-90KG.txt.
Išiel som na ních 2 žáždne (odporúča sa mesiac - dva pauza a potom znova). Za tento proces by sa nemalo nič iné jesť a presne dodoržiavať gramáž. Účelom toho je vlastne "prekvapovať" telo veď viac si prečítajte v tom súbore. Teraz idem do mesačnej premeny možno potom hodím foto

Ak chcete chudnúť nejedze blbosti, pite čistú vodu.Vždy jesť tak 6 jedán denne. Ráno si kvapnite do 200 ml vody aj celý citrón (prírodný spalovač), zelený čaj tiež výborný na spalovanie.
Vždy po tréningu nezabudnite do seba hodiť riadne jedlo (+proteín) všetko do 30 min.

Brutalne vraždy na doma ktoré cvičievam (kto chce začať cvičiť a nezvláda počet sérii alebo opakovaní stačí si to upraviť podla seba a postupne sa dopracovať na odporúčané.) + mám samozrejme svoje cviky->

Load
Normáně kup si proteiny a choď do posilovny,za pul roku budeš hranař ! :D
sK
A ked proteiny prestane brat tak mu svalstvo ochabne, musis to aj stravou vyvazovat..
TheMajo
Najlepšia je ak bývaš v baráku a máš tam nejaké posilovacie stroje. Inak bratranec bol strašne tlstý a za rok a pol vyhral majsteovstvá kulturistiky ale to iba v okrese. :D
Ajo82
Patazz drzim palce niako to das :D inak ja aj keby tri krat denne zerem v mcdonalde stale som chudy neviem preco :D
UnknownGamer
Citácia
Ajo82 napsal:

Patazz drzim palce niako to das :D inak ja aj keby tri krat denne zerem v mcdonalde stale som chudy neviem preco :D

Pretože máš rýchly metabolizmus. Btw 3x denne žrať Mc Donald je fakt na hlavu. Keď ťa raz dopadnú následky budeš lutovať
Ajo82
Bol to príklad v MC, Donalde som nebol uz asi mesiac Smile a vobec som tam nechodil ani vtedy casto bolo to tak raz za mesiac..
Monkkey
Samé posilovánííí jejda

Sportuj ...
Patazz
mcdonald je fakt blbost, nikdy sem tyhle sr*čky nejed a ani nebudu, jinak diky všem za rady, asi mě mate fakt radi :* :D
UnknownGamer
Soory Ajco to "aj keby žerem v Mc..." som si nevšimol :D
Ajo82
Vpohode :D inak keby tam aj niekto žčal 3x denne tak ho lutujem :D sry za OT
TheMajo
Najlepšie je, keď v tvojom meste nieje MC Donald. :D
Mythron
Aby si schudol musíš skombinovať kvalitnú stravu a pohyb.
ATomas
S kazdou drastickou dietou prichazi jojo efekt, tzn jakmile s dietou prestanes hned se vratis na puvodni vahu a nekdy ji i prekrocis.

Taky je potreba rozlisovat posilovaci cviky a hubnouci cviky.
Patazz
Zhubl jsem 7kg, ještě bych chtěl tři kila zhubnout abych to měl 174x70 a potom budu chodit nějak do posilky:D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%