Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Prosím pomoc! ODMENA 500 000 $
Marty_CR
Mělo by to být napsáno tam, kde si to stáhl a kolika bitový PC máš zjitíš v ovládacích panelech v sekci systém
Sh1TeRkO
Tak si zohnaj Unnistaler, ktorý dostaneš k Advanced SystemCare. A odinštaluj cez to, i hru, i klienta. Výhodou je, že Ti to vytvorí zálohu, odinštaluje a ešte prejde PC na zostávajúce súbory, či už na disku alebo registroch. Potom vymaž GTA User Files a malo by to ísť. Po nainštalovaní si zmeň ešte kompatibilitu.
Logan_
Mám 64-bitový operačný systém.
BlueDevill
tak nvm ako zistiš kolko bitove maš gta. ale ked chceš zistit kolko ma tvoj W tak daj štart a na počitač klikni pravim a Vlastnosti, to posledne :D
Marty_CR
BD my máme W7 a ne jak ty W98 :D když klikneš na PTM na ploše, tak už tam vlastosti nejsou xD
Marty_CR
To je divný... pokud máš 64-bitový, měli by ti fungovat i 32-bitové aplikace... (Mýlím-li se, opravte mě :D)
takže problém bude jinde... stahoval si z CZ torrentu že?
Sh1TeRkO
Problém bude inde a nie v bitoch. Na 64 mu 32 bitové hry pôjdu.
Logan_
Citácia
Marty_CR napsal:

To je divný... pokud máš 64-bitový, měli by ti fungovat i 32-bitové aplikace... (Mýlím-li se, opravte mě :D)

To GTA už mám dlho a všade mi šlo, teraz sťahujem cez torrent, tak uvidíme.
Sh1TeRkO
Si mohol využiť moju radu. Ten program by si využil aj na iný soft nie len na GTA. Ale ako chceš.
Logan_
Skúsim to Eddo.
Marty_CR
Citácia
Gr napsal:

Citácia
Marty_CR napsal:

To GTA už mám dlho a všade mi šlo, teraz sťahujem cez torrent, tak uvidíme.

Ja stahuju přes torrent všechno, a zatím my všechno šlo... (až na Stronghold 3 ale to tam dal nějaký hnup, protože to nešlo nikomu :D) CENSORED Stáhni tohleto, to jsem stáhnul já a no problemo... až stáhneš, napiš jestli to jde...

//edit Nezapoměn vymazat všechny soubory od GTA, i user files v dokumentech... Udělej to manuálně... nic proti Eddo ale tyhle "zjednodušovací" programy akorát zpomalujou PC...
Upravil Ashok dňa 06.08.2013 15:44
Logan_
Dobre, ďakujem, napíšem.
LeGacy
Odinštaluj GTA, odinštaluj klienta, odstráň zložku Rockstar Games a vytvor v Program Files novú zložku a nazvi ju napríklad GTA a tam to GTA SA nainštaluj. Potom nainštaluj SA:MP a potom crack. Môže sa stať, že ti nepôjde hneď prvý crack, tak ich skús viac a hej ešte niečo, odkáž NexFovi, že to je vytretý ****ko.
BlueDevill
Citácia
Eddo napsal:

Problém bude inde a nie v bitoch. Na 64 mu 32 bitové hry pôjdu.

moj bratranec ma 64bit, a stiahlol 32bit. GTA a neišilo
LuKi_
Ahoj, kdysi jsem měl tento problém, ale už nevím jak jsem ho vyřešil, ale zkus si tady stáhnout GTA SA CENSORED. A změň si Kompabilitu na Windows XP (Service Pack 3). Crack už máš u té hry. A už by ti to mělo jít. A nebo ještě jedno řešení. Odinstaluj si komplet všechny vylepšení (mody aut atd.) a už by Ti to mělo jít.
Upravil Ashok dňa 06.08.2013 15:46
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Marty_CR
BD už sem to sem psal... na 64ku funguje vše z 32ky.... ale opačně to nefunguje... kdyby si měl 32ku a GTA 64ku tak ti to fungovat nebude....
BlueDevill
Citácia
Marty_CR napsal:

BD už sem to sem psal... na 64ku funguje vše z 32ky.... ale opačně to nefunguje... kdyby si měl 32ku a GTA 64ku tak ti to fungovat nebude....

prave že s GTA to tak asi neni, Direct ti to zmeni hry na 64bit ale GTA nie.. aspon myslim že tak nejak to je
Logan_
Nejde mi to, všetko som odinštaloval, všetky priečinky odstránil, proste všetko a nejde to. (znova som stiahol GTA)

//edit: Mám Win 7 a tu taká možnosť nieje.

img.tpx.cz/uploads/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png

a toto mi vždy vyskočí

img.tpx.cz/uploads/eabgswrgf.png
Upravil Logan_ dňa 06.08.2013 18:54
BlueDevill
určite je to tym že si stiahol 32bit verziu, Viem, marty ma sice pravdu ale na GTA to asi nefunguje
//
ale je i možme že sa to neni pravda
Upravil BlueDevill dňa 06.08.2013 19:01
Logan_
Citácia
BlueDevill napsal:

určite je to tym že si stiahol 32bit verziu, Viem, marty ma sice pravdu ale na GTA to asi nefunguje

Pred tým som mal tiež 32bit verziu a inak, mám preinštalovaný windows, kamoš mi niečo spomínal za Grafiku že by som mal nainštalovať či čo, ale asi mám lebo Cs-ko 1.6 mi ide.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov
6%