Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Obnova BSG
Patazz
To si piš že do toho pudu, ještě k tomu pokud tam budou lidi jako tady píšou tak velmi rad, aspon zas budu mit trošku pro co hratSmile
TheMajo
S bratom Gold_Manom si to pamätáme ako mal aj Radik pred menom aj Pepik. Vtedy sme s chceli do klanu dostať, ale potom sa zrušil...
DrateK
Chcete mě? Kráva
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Drát pamatáš na Me Gusta? :D
DrateK
Citácia
El_GaTo_CoN_BoTaSs napsal:

Drát pamatáš na Me Gusta? :D

Né asi :D Náš luxusní gang <3
sK
Spolu s n$.$k!!! :D
Czipisek
Fajn, jdu do toho, jako rozjezd můžu poskytnout svůj gang.
Tino nepůjde, s tím si píšu od dob co skončil, Radik skončil nedávno, nemá na to čas a nebaví ho to, co se týče ostatních tak je to na Vás.

Ale stejně tomu nedávám moc nadějí..
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Ale teraz fakt. Treba dať nejakú svetlú sivu farbu alebo si zvyknuť na čiernu :D
Luky_SVK
Podla okolností by som sa možno pridal :D
stinG_
Citácia
Pixel napsal:

Citácia
thespamer napsal:

Berete aj tých čo tam neboli.?

Ano Smile

V tom prípade pomôžem Smile
Marcus
Ja som tam bol, no nejdem do toho Pohoda
Anti
Přeju ti s tím hodně štěstí, ale upřímně tomu naděje nedávám, Je jiná doba, tehda to byla pecka, teď už to nebude takové.
Respy
No už vela krát sa to obnovovalo a po chvíli sa to rozpadlo no rád by som pomohol v racingu ale už v gangu som a zbaviť je ich ako jehovistov takže nemožné :D.
Fugi.
I když to znova obnovíte,už to nikdy nebude ten legendární gang za doby co ho vedl Tino.Nechte radši legendární gang odpočívat jako další...
V0LANT
Citácia
Pixel napsal:
Nejlepší gang spolu s Gold Gangem v historii SP

cože ? to si dělaš srandu ? gold gang ? titulovat jako nejlepší gang na SP ? co uměli Spawkilovat Grove + ruskou mafii hunterem a pak se na webu chvásstat jak je porazily zlomili rozprášily a hráli si jaký mají na servru respekt právo a moc ?! tyvole tohle neuznam nikdy i kdyby mě za koule tahali na skřipci..

jinak k tématu:
v BSG sem byl, ale jen jako VIP člen taková ta osoba co tam byla pozvána od Big bosse (Tina) ale protože sem byl admin a neměl sem čas na ničem sem se moc nepodílel takže sem spíš jen dohlížel, protože si mě tam Tehdy Tino přál. a pochybuju že by BSG dostalo spátky svojí slávu.. ja bych to nechal histroii tohle už mi připadá jako prznění Mrtvoly.
f86
Citácia
Danger napsal:

Klidně bych vám pomohl kluci, jako racera byste mě mohli vzít, klidně vám pomůžu. BSG si pamatuju velice dobře, nemám problém se připojit do party starých známých BYGZEL,KRYSA,NYZZAN. Pokud by jsi semnou Pixeli souhlasil není problém Smile

Citácia
Danger napsal:

GaTo já nic? :D:D My sme nejlepší, Pitras,Já,GaTo prostě na GR nejlepší kámoši :D:D. Dem do toho, to bude nej parta! :D

ty nikam nejdeš. ved za par dni maš slavny koniec aj s dlhou slohovou pracou Nemůžu
VTEC
v0lant to trefil do černýho
a ty hádky okolo GG na webu to byla řiť Nemůžu
v0lant mi to úplně připoměl.. vert1go alias král jelimánNemůžu
LeGacy
Je ťažké sa o niečo takéto pokúsiť v dnešných časoch. Dávam tomu pár dní a hneď sa to rozpráši na prach a bude sa stále rozprávať len o tom BSG, ktoré bolo kedysi. Keď sa Vám to naozaj podarí rozbehnúť, tak neradím Vám útočiť na LS. :D
LatrinaCZ
Já bych do toho s vámi určitě na 1000000000000% šel, protže BSG, byl můj 1. gang.
AspireK
Nebyl šéf tohoto gangu někdo s podobným jménem jako já?Pořád mi někdo píše že jsem se vrátil jestli chci zase rozjet strý gang apod. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov
6%