Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zmena admina
DjShOckis
ATomas ven !!!!! :D:D:D:DD:::D:D:D
si zabil mladý prej nic nedělá tak jak by se SP udržřela ? :D:D
joe77
Citácia
Djingis khan napsal:

Caute vseci navrhujem aby bol z admin timu vyhodeny ATomas. Nechapem co taky clovek ako on robi na admin pozicii. Vobec s hracmi nekomunikuje len pise jebnute odpovede na navrhy hracov. Na server vobec nechodi a ked sa tam nahodou objavi s hracmi sa vobec nebavi ani akciu neda a hned ide off. Takze navrhujem aby bol vyhodeny z admin timu a dostal ban. Na jeho miesto navrhujem seba mam vela skusenosti s adminovanim bol som aj admin na minekraft serveri a vyhodili ma len preto lebo si na mna ucitelka zasadla. Ked ho vyhodite a prijmete do admin timu napiste mi spravu na filipkomatulak@azet.sk

Bože :D ty sa nemôžeš mať rád :D Podla mňa nemôžeš byť taký blbý, iba si z nás chceš robiť srandu že ? Omg Lol

PS: Admini, v návrhu má vulgarizmy, teda apsoň ho pozastavte na webe, aj keď za to, čo napísal je to málo :rofl
TheMajo
To ma dostalo. :D Inak aj ATomas pôjde na dôchodok určite ti to miesto prenechá. :D
dusan_sk
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ea/DoNotFeedTroll.svg/220px-DoNotFeedTroll.svg.png[/img]

Palec nahoru obyčajný troll
Respy
Citácia
Ruda napsal:

Ale prosimvás vy ho berete vážně? To jen nějaký chudáček dostal pban a tak řekl že udělá strašně vtipný topic. Naštvaný

Presne toto som chcel napísať.Mohlo vám dojsť že to je len niaky "joker"
Kriss
Konečně! :DNemůžu
Ashok
Citácia
joe77 napsal:

Citácia
Djingis khan napsal:

Caute vseci navrhujem aby bol z admin timu vyhodeny ATomas. Nechapem co taky clovek ako on robi na admin pozicii. Vobec s hracmi nekomunikuje len pise jebnute odpovede na navrhy hracov. Na server vobec nechodi a ked sa tam nahodou objavi s hracmi sa vobec nebavi ani akciu neda a hned ide off. Takze navrhujem aby bol vyhodeny z admin timu a dostal ban. Na jeho miesto navrhujem seba mam vela skusenosti s adminovanim bol som aj admin na minekraft serveri a vyhodili ma len preto lebo si na mna ucitelka zasadla. Ked ho vyhodite a prijmete do admin timu napiste mi spravu na filipkomatulak@azet.sk

Bože :D ty sa nemôžeš mať rád :D Podla mňa nemôžeš byť taký blbý, iba si z nás chceš robiť srandu že ? Omg Lol

PS: Admini, v návrhu má vulgarizmy, teda apsoň ho pozastavte na webe, aj keď za to, čo napísal je to málo :rofl

Je pozastaven za vulgaritu.
MaWeRiK
Chlapec ty si neskutočne mimo !!!
tomnet
Ano přesně jak psal Ruda.
Sh1TeRkO
Ty máš dosť. Prestaň to tak brať, dosť Ti to kazí v hlave to čo, by si mal používať. Je*nutý si tu tak maximálne Ty, pane "možno" budúci admin a majitel SuperPařby.Peckaaaa
pavol5231
Možno? rofl Určite
Esay
:D :D :D To bol vtip?:D :D :D
Sh1TeRkO
Od teraz ho nazývajte ,,Majitel".
Gamb
Toto skončí v zábavnom kútku NemůžuNemůžuNemůžu
Julian
kámo toto sa zapíše do historie :D :D :D :D :D ty si ale skor teba vyhodiť z serveru aj z webu :D :D :D Mám ban :D odpadám :D
Deynor
Souhlasím s návrhem.
ATomas už je tu dlouho a já bych Majitele předal tobě za tento návrh. Správně

Btw. To si uhodl FU
asthenic
Súhlasím s návrhom, ATomas to už nezvláda, určite budeš lepší. Správně

Ironique.
Tearsko
Citácia
a vyhodili ma len preto lebo si na mna ucitelka zasadla.

Toto je epic :DDDDDD
Koldy
Sem pro :D

Kecám :D
Modopoppadoculus
tu neni čo riešiť dajte mu PermaBAN .... samozrejme Atomasovi :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%