Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Superparba sa preslávila na Markíze !
Spooky
:D:D Ten hráč si zaslúži Legendu na webe, veď predsa spravil niečo pre SP preslavil ju v Markíze! :D:D:D
Adrian
Citace
Spooky napsal:

:D:D Ten hráč si zaslúži Legendu na webe, veď predsa spravil niečo pre SP preslavil ju v Markíze! :D:D:D

Tak to by som mohol aj ja byť legenda veď som spravil niečo na SP kúpil som si VIP :D
PaTreS_
Treba zistiť kto to je ! :D
denyl98
Citace
BlueDevill napsal:

jop to som videl, som si tiež hovoril že to je SP :D

Taky sem viděl :D
Sem si to hned myslel :D
Pitras
Taky jsem díval :D :D :D když jsem ještě studoval chat tak jsem se tam našel taky :D
biatec
:D tak toto by som v zivote nepriznal,ze som to ja a moja matka ide na Farmu.

tam sa castokrat udeju take veci,ze si viem predstavit ten chat a pm keby ludia vedeli o koho na sp sa jedna :D
Ashok
Musíme se koukat na Farmu, možná prozradí jeho nick! :D:D:D
Franta95
chtělo by zijstit datum a přesnej čas z toho krátkýho sestřihu a potom aby nějakej admin projel logy a našli kdo v tu dobu dělal misi novináře :D
Hunacam
Citace
Franta95 napsal:

chtělo by zijstit datum a přesnej čas z toho krátkýho sestřihu a potom aby nějakej admin projel logy a našli kdo v tu dobu dělal misi novináře :D

Přesně! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
PaTreS_
Ale išiel :D Rebel s novinami :D :D A ešte blonďáčik :D
TheMajo
GaTovi som písal o tom a on povedal, že nech to dám na web. Ale ty si ma predbehol.
Sh1TeRkO
Iná reklama. Lebo všetci vedia že to je práve SP.
PaTreS_
Čakal som na pána Eddka trápny komentár :D Nevadím, berem s rezervou.
Sh1TeRkO
Citace
PaTreS_ napsal:

Čakal som na pána Eddka trápny komentár :D Nevadím, berem s rezervou.

Pre Teba jo. :D Ako keď máte radosť, to hej. :D Ale že to je SP budete vedieť len Vy. :D :D
El_GaTo_CoN_BoTaSs
[quote]TheMajo napsal:

GaTovi som písal o tom a on povedal, že nech to dám na web. Ale ty si ma predbehol.[/quote

Nj Majo si pomalý :D
Kriss
Nechce nikdo přiznat, ale napsat ATomas že tomu kdo to byl ať se přizná nabídne 500kč + doživotní VIP tak by ta matka měla najednou 150 synů :D
Loukas
Luxuuuus :D
Adrian
Keď niekto hráva GTA tak sa možno pozrie aký to je portál a keď tam takou čmuhou uvidí že to je superparba tak dá do googlu xD
Julian
SP v telke ? :D :D fúúha :D
Teczka83
Dobrý :D :D:D:D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů