Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Ako si zarobiť
Load
"Kup levně,prodej draze" --> to je moje motto v obchodování..:D
Vydělávej si tím,že budeš plnit lvly,vyděláš dost.. Nebo pracuj jako "Policista",ale musíš mít dobrého parťáka ;)
Flo_rida
Citace
pavol5231 napsal:

Alebo by si mohol byť môj otrok rofl zaplatím ti

Já bych klidně tvůj otrok byl :D
Pošli SZ :D
SamerLP
ja viem ale tak mne sa radsej asi paci robit u firmy Yakuza nič tažkéé len beham na aute a tak :D takže ma to bavi stale jazdit po celej mapy aspon budem celu mapu a vsetky skratky vediet naspamet Smile a s tym predavanim to budem robit len potrebujem zarobit teraz mam asi na ucte 188k to je velmi malo :D takze ešte zrabam platim plus motel lebo mam auto možno ho predam picador nič moc... Smile takže... :D
PazZ
Nejlepší je mýt někoho kdo ti pujčí pár mega a pak kupovat / prodávat auta a nebo jak psal Red...
Osobně mám dům za 1,8 mega v ls a myslím si že sou ceny přehnané když za cca 18 mega koupíš barabiznu ale když máš štestí najdeš nějakej baráček za pák mega Smile
Bukovsky
Moje rada je ta ze si udelej 5 postav uplne nove a na kazde udelej prvni 4 levely to trva 10-15 minut jedna a za hodinu mas secky zhruba. A za 4 levely je 200k prece a za pet postav mas 1kk a to za hodku a neco to se oplati opravdu doporucuji je to odzkouseny ;) pak si ze vsech postav hod penize na tu hlavni a mas to a takhle to dela tejden a mas na dum i s nejakym mensim autem ;)
Luko
Prečítaj si aj tento topic http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=42910 Tu sa jeden tiež pýtal na to a tiež tam napísalo dosť ludí Smile

Btw Load tým dobrým parťákom si myslel mňa heheheee
[color=#00ffcc]Aure[/color]
SamerLP
dobre dakujem za dalsie rady a spravit si viac postav neni proti pravidlám náhodou?
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%