Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Fotky ze Srazu
Ruda
Sakra, jak rád bych se s někým ze SP sešel, závidím vám to kluci.
Yamatino108
Ruda tak čo ti bráni nájdi si na to čas a máš to Smile.
wlcacek
Tečko a to jsi mě ještě neviděl jet po magistrále roflroflrofl S motokárama souhlasím:D budou:D
Yamatino108
Jak ja vám to závidim ja som inak býval v Prahe ale som sa bohužial presťahoval :D.Ale jak pozeral som na fotkách čo cawik hodil tak ste sa dosť pobavili :D.
Yamatino108
Citácia
CzSK napsal:

Kdyby jste ostatní nebyli líný prasata a vyrazili ven, tak si to sakra užijete. Někteří jsou přímo z Prahy i okolí a neráčili přijít. Přišli jste nejen o zmiňovanou bombovou svíčkovou, sekanou z Globusu ale i o pořádnou zábavu (Real párty SP). :D
Určitě to zopakujeme ale tentokrát na motokárách, takže až se nějak dohodneme, tak opět dáme sraz na rychlo. Nebudeme nic plánovat půl roku, kdo bude chtít, ať přijde. Vždy, když něco chcete, tak to jde, nevymlouvejte se na to že musíte jet s mámou nakupovat, že se musíte učit apod. (škola počká :D). Takže můžete začít šetřit a někdy na motokárách v Praze. Smile

Sorry ale toto ma trochu urazilo ja by som s vami s radosťou išiel len tie zdialené kiláky mi robia problém +drahá cesta ty asi nevieš že ja bývam až v Piešťanoch myslím že toto si prehnal ja lenivý niesom rád sa s niekym stretnem ale čo je moc to je mocSad.A toto napísať celej komunite...Ako chápem že sú tu deti ktoré sú lenivé ako voš.Myslím že sisi to mohol nechať pre seba.
sK
Yamatino ten spam by si mohol trochu miernit.. xdddd
A ake bolo bukake? :D
Teczka83
Citácia
CzSK napsal:

Kdyby jste ostatní nebyli líný prasata a vyrazili ven, tak si to sakra užijete. Někteří jsou přímo z Prahy i okolí a neráčili přijít. Přišli jste nejen o zmiňovanou bombovou svíčkovou, sekanou z Globusu ale i o pořádnou zábavu (Real párty SP). :D
Určitě to zopakujeme ale tentokrát na motokárách, takže až se nějak dohodneme, tak opět dáme sraz na rychlo. Nebudeme nic plánovat půl roku, kdo bude chtít, ať přijde. Vždy, když něco chcete, tak to jde, nevymlouvejte se na to že musíte jet s mámou nakupovat, že se musíte učit apod. (škola počká :D). Takže můžete začít šetřit a někdy na motokárách v Praze. Smile

Souhlas! YAMATINO, to nepatřilo celé komunitě, ale lidem co to měli vblízko a nedorazili :D Btw, ve svíčkový jsem hledal, jestli z toho telefonu nespadl nějakej chlup :D Přece jenom ta kočka měla bobra až na hrudník :D
Yamatino108
Aha tak sa omlúvam Cézeto Smile.
Teczka83
Jo jinak děkujeme Cawikovy, že nám dělal dvorního fotografa Smile
cawik
pokusim se :D
wlcacek
to byl spíš bobr od paty až k patě. To byla nevětší hustota porostu na centimetr čtvereční:D
Jo to je to video o kterém nevím:D to jsem zvědav:D
cawik
Citácia
Teczka83 napsal:

Jo jinak děkujeme Cawikovy, že nám dělal dvorního fotografa Smile

Nemáte zač Smile
cawik
Neni to nej kvalita a není jich nejvíc ale nevadí :D
kolotoč

Xena
paradaaa :D ako vidím, tak ste si to museli užiť :D
ViktoreK
Super fotky, i videa :D Taky bych se přidal, ale byl jsem s babčou nakupovat :D

Cézete, vypadáš jinak než v mých snech rofl
Teczka83
JEŽIŠ, TY JSI I NATÁČEL :D:D:D:D:D
Dance
Wlka jsem si predstavovala uplne jinak teda :D Jinak Wlku vypadas jak nas soused! rofl
wlcacek
Citácia
Dance napsal:

Wlka jsem si predstavovala uplne jinak teda :D Jinak Wlku vypadas jak nas soused! rofl

Sakra tak snad Váš soused není úchylák roflroflrofl
WendiS
Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
Dance napsal:

Sakra tak snad Váš soused není úchylák roflroflrofl

To abych z Tebe měl respekt, jestli se za úchyláka považuješ :D

Jinak To muselo bejt příjemný rodinný sektání ;)
Teczka83
Pohodička byla. Příští měsíc by mohly vyjít ty motokáry :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche