Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Trika SP
Yamborghini
Citace
KoSak_CZE napsal:

Mikyna vypadá slibně. Asi si ji vyrobím sám :DDD ( Logo SP na zádech ) O_o Doufám že si to takto můžu nechat udělat :D

Protože kdyby ne, a potkal by mě ATomas tak by mi dal asi facku jazyk

Klidně si ho nech udělat, ale to moje logo ti tam nepotisknu, je hrozně malé, budu ho muset udělat v illustrátoru.
UnknownGamer
ATomas živnostenský list má (prípadne jeho otec, mama), ale či by bol ochotný investovať do tohoto je otázne..
Ja by som si jedno asi zobral
_KoS_
Citace
mAxiS napsal:

Citace
KoSak_CZE napsal:

Mikyna vypadá slibně. Asi si ji vyrobím sám :DDD ( Logo SP na zádech ) O_o Doufám že si to takto můžu nechat udělat :D

Protože kdyby ne, a potkal by mě ATomas tak by mi dal asi facku jazyk

Klidně si ho nech udělat, ale to moje logo ti tam nepotisknu, je hrozně malé, budu ho muset udělat v illustrátoru.

Kdyby ti nevadilo že bych ho použil... Klidně si ho zvětším sám...
P.S.: Mám návrh na tu mikinu...

Barva: Šedá
Zepředu: Na levé straně nahoře logo SP
zezadu: Přes celé záda logo SP a pod logem by byla napsaná webovka ( superparba.eu )
Julian
prečo nie aj trička ? Smile však ale treba dať aj na Eura
Sipoxx
Šel bych do mikiny + čepice když to nějak pěkně graficky navrhneš
Yamborghini
S tou mikinou uvidím, každopádně počítejte s vyšší cenou než u trika.

Kosi, je ti jasné že si to logo budeš muset vytvořit znovu, tím že ho roztáhneš, snížíš jeho kvalitu. Jak jsem psal, klidně si ho nech udělat na zakázku, ale doporučuji ti, aby sis na něj počkal.
Upravil/a Yamborghini dne 17.11.2013 21:51
wlcacek
Darku a máš nějaké návrhy na Logo? rád bych nějaké vidělSmile
Awer
Neuznávam herné / filmové apod. veci. pfff
wlcacek
Citace
Awer napsal:

Neuznávam herné / filmové apod. veci. pfff

Myslím si že to nikomu nevadí:D
Livik7
Osobně bych navrhoval výrábět kšiltovky nebo snapbacky ! Ve předu logo SP a vzadu jméno hráče ! Nebo cokoliv co by tam šloHi
Yamborghini
Citace
wlcacek napsal:

Darku a máš nějaké návrhy na Logo? rád bych nějaké vidělSmile

Mrkni na první stránku, někde tam je, používá se na FB jako vodotisk. Ještě mi poslal kapr pár designů, které dělal dříve, takže ty se tam možná také oběví.

Edit:
img.tpx.cz/uploads/sp_vodotisk_by_dark.png

Pro začátek by to byla trička s tímto logem, jelikož nemám živnosťák, prodávala by se zatím například na aukru, to ještě uvidím, až potom si začnu dělat eshop a bude i živnosťák, sice na maminku, ale to je jedno. Za chvíli se tu objeví téma pro ty, co by o triko měli opravdu zájem, ukáži jak triko bude vypadat a napíšu odhadovanou cenu, vy potom napíšete, jestli máte zájem, abych toho neobjednal zbytečně moc.
Upravil/a Yamborghini dne 19.11.2013 18:44
Bratek
Nevím ale zrovna s logem SP bych si triko ani nic jiného fakt nekoupil ani na to spaní :D
Ruda
Moment, moment, moment, moment.
Jakože možná bych i vzal triko, kdyby tam bylo nějak to logo. Ale nosit něco kde bude superparba.eu GTA San Andreas to asi fakt ne hele. :-D To je jak ty kluci co hrajou WoWko a stojej u nás na zastávce s mikinama a čepicema.
BTW: Co to je za materiál? Posledně když jsem měl podobné tričko tak to bylo jak struhadlo.
Yamborghini
První trika budou pouze s logem, žádný text tam nebude.

Pokud nechám trika vyrábět u firmy, které plánuji:
materiál: 100% bavlna
gramáž: 165g/m2

Firma co dělá potisk trik kupuje trika od velké společnosti, která funguje cca 160 let a zaručuje kvalitu, takže si myslím, že se není čeho bát.

Ještě nevím přesnou cenu triček, ale měla by se pohybovat pod 200 kč (+ poštovné).

Jestli mi ATomas prodej trik povolí (bez jeho svolení nechci začít), založím téma kde budou podrobné informace.
Awer
Kolko bude stáť tričko + poštovné na Slovensko? O dosť viac ako keby sa to posiela v Českej republike?

[!] 14. - Dále se zakazuje obchodovat s reálnými penězi jinak, než formou koupi prémiového účtu na našem serveru (posílat sms za VIP výhody na jiných hrách, webech, serverech apod.).
AspireK_
Minulej rok jsem dostal triko s nápisem Minecraft k vánocům tak snad by rodiče podpořili toto :D koupil bych si asi čepici a nebo tričko.
Yamborghini
Citace
Awer napsal:

Kolko bude stáť tričko + poštovné na Slovensko? O dosť viac ako keby sa to posiela v Českej republike?

[!] 14. - Dále se zakazuje obchodovat s reálnými penězi jinak, než formou koupi prémiového účtu na našem serveru (posílat sms za VIP výhody na jiných hrách, webech, serverech apod.).

Toho pravidla jsem si vědomý, ale týká se to SP, nemůžu to jinam dát, kdyby to bylo vyloženě proti pravidlům, už bych tu nebyl, to se neboj.

Bude stát pod 200 kč (7,5 €), poštovné bude dražší než do ČR, ale kolik bude, to ti zatím neřeknu.
Luko
Nie určite by som nekúpil nič také SP nieje nejaká globálna značka :D
[color=#00ffcc]Aure[/color]
_KoS_
Chci se tě zeptat. Přes jaké firmy to budeš dělat, když bude cena pod 200,-
? Díkec KoS

((( klidně do SZ )))
ATomas
Probud se...
Kazdy kdo by zacal tohle prodavat, by na tom jenom prodelal.
Nebo by musel nastavit takove ceny, ze by si to pak nikdo nekoupil...
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%