Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Animované podpisy
Kriss
Citace
NeXus napsal:

Citace
Kriss napsal:

Poprosím taky o tento zajímavý podpis.
A to pohyblivý text s textem "Black Street Gang" a jestli by šlo aby to jelo jako souvisle, něco jak vám sjíždí titulky u filmu akorát do strany.

Snad jsem pochopil správně. Kdyby něco, tak není problém poupravit.

img.tpx.cz/uploads/kriss1.gif

To je vončo, děkuji.Palec nahoru
Yamatino108
Citace
NeXus napsal:

Citace
Yamatino napsal:

Citace
_PaWeL napsal:

Moc hezké podpisy. Rád, bych si u tebe objednal jednu službičku Smile
Aby mně v podpisu běhali informace něco jako takhle:

INFO
Nick: _Pave[L]
První registrace: V roce 2010
Nahráno: 600 + -
Vizitka: Klikni {odkáže sem: http://superparba.eu/forum/viewthread...pid=600210}

*Nějak různě barevně a pohyblivě vše nechám na tobě jsi profesiJonal rofl
*Dobrá práce*

Chcel by som niečo podobné ako má Pavel:INFO
Nick:Yamatino
Prvá registrácia:V roku 2013
Nahraných hodín:880+-
Vizitka:http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=39909(Klikni odkáže ťa to na moju vizitku.
Tiež to nechám na tebe niak pohyblivo a farebne nechám to na tebe si profesionál ako písal Pavlík :D:

Koukni na to, co jsem dělal pro pawla a taky mi řekni, co chceš na tom poupravit.

Takže ak sa bude dať:Nick:Yamatino-fialovou,Nahrané hodiny:880+--Toto by som chcel zelenou ak sa dá,A kliknutím zobrázíš vizitku červenou.Dúfam že si ma pochopil :D:
Greplik
Ahoj, chtěl bych kdyby jsi mi udělal něco, kde bude napsané: Potřebuješ nějaký avatar nebo podpis ? Napiš mi a určitě se nějak dohodneme !
NeXus
Citace
Tumik napsal:

Ahoj.
Začnu tím,že to co děláš je luxusní práce,takže pokud bys byl laskavej,a taky mi (až bude čas) udělal nějakej ten podpis.
Co bych tam tak chtěl ?
Do prvního asi Binco - vše levnější než u konkurence
Do druhého nejspíš: Letiště LV-nejlevnější letečák a palivo
A do třetího asi : Tumik - Kliknutím zobrazíš vizitku.

Předem Děkuji.

Ve výsledku (na konci animace) budou tedy buď 1) všechny pod sebou nebo 2) Budou se psát postupně. Jak to tedy chceš?

Citace
Yamatino napsal:

Koukni na to, co jsem dělal pro pawla a taky mi řekni, co chceš na tom poupravit.

Takže ak sa bude dať:Nick:Yamatino-fialovou,Nahrané hodiny:880+--Toto by som chcel zelenou ak sa dá,A kliknutím zobrázíš vizitku červenou.Dúfam že si ma pochopil :D:[/quote]

Takže takhle?

img.tpx.cz/uploads/yamatino2.gif
Upravil/a NeXus dne 11.01.2014 13:53
Yamatino108
Citace
NeXus napsal:

Citace
Tumik napsal:

Ahoj.
Začnu tím,že to co děláš je luxusní práce,takže pokud bys byl laskavej,a taky mi (až bude čas) udělal nějakej ten podpis.
Co bych tam tak chtěl ?

Předem Děkuji.

Ve výsledku (na konci animace) budou tedy buď 1) všechny pod sebou nebo 2) Budou se psát postupně. Jak to tedy chceš?

Citace
Yamatino napsal:

Takže ak sa bude dať:Nick:Yamatino-fialovou,Nahrané hodiny:880+--Toto by som chcel zelenou ak sa dá,A kliknutím zobrázíš vizitku červenou.Dúfam že si ma pochopil :D:

Takže takhle?

img.tpx.cz/uploads/yamatino2.gif[/quote
Díky Smile.Takto som si to predstavoval.
NeXus
Citace
Greplik napsal:

Ahoj, chtěl bych kdyby jsi mi udělal něco, kde bude napsané: Potřebuješ nějaký avatar nebo podpis ? Napiš mi a určitě se nějak dohodneme !

Můžu dát podobný styl animace jako ostatním, ale tohle mi taky nepřišlo špatný, tak si napiš co ti přijde lepší.

img.tpx.cz/uploads/greplik2.gif
Patazz
Chtel bych udelat klasickej text, ale aby to nebylo tak rychle promitane, vse cerne.

a napsat tam.

''Pro svoji rodinu tezim maximum ze svejch snu'' . diky moc
NeXus
Citace
Tumik napsal:

Ahoj.
Co bych tam tak chtěl ?

Předem Děkuji.

Takhle?

img.tpx.cz/uploads/tumik1.gif
NeXus
Citace
Patazz napsal:

Chtel bych udelat klasickej text, ale aby to nebylo tak rychle promitane, vse cerne.

a napsat tam.

''Pro svoji rodinu tezim maximum ze svejch snu'' . diky moc

img.tpx.cz/uploads/patazz1.gif

Kdyby byl problém s velikostí, barvou, rychlostí textu nebo čímkoli jiným, stačí napsat.
NeXus
Citace
BTears napsal:

Poprosím ťa o jednoduchú prácu :D
Postupne pôjde text äääääääääääääääääääääää cez 1 riadok tak ako máš trebars to posledné . Počet "ä" je lubovolný farba biela :D voped diky

Třeba? :D

img.tpx.cz/uploads/tears1.gif
Patazz
Jj tak sem to myslel ale napis to prosimte bez diakritiky a nepis to spisovne.

''Pro svoji rodinu tezim maximum ze svejch snu''.
NeXus
Citace
Patazz napsal:

Jj tak sem to myslel ale napis to prosimte bez diakritiky a nepis to spisovne.

''Pro svoji rodinu tezim maximum ze svejch snu''.

img.tpx.cz/uploads/patazz3.gif
Greplik
Citace
NeXus napsal:

Citace
Greplik napsal:

Můžu dát podobný styl animace jako ostatním, ale tohle mi taky nepřišlo špatný, tak si napiš co ti přijde lepší.

Docela se mi to líbí ale byl bych rád pokud by jsi mi to zkusil dát i do toho obyčejného efektu, předem díky.

img.tpx.cz/uploads/greplik2.gif
elcoolion
Čus NeXus, byl bych moc rád kdyby jsi mi udělal něco podobnýho.

INFO
Nick: elcoolion
Poprvé na serveru: 6.4. 2013
Nahráno: 650h +
Vizitka: Klikni (http://superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=45721)

Budu moc vděčný, elcoolion.
Franta95
Ahoj, měl bych také jedno přání. Chtěl bych animované slovo "SEX". A to tak, že by bylo růžové a aby bylo nějakým fontem s patkou(např. Times New Roman). A jestli by šlo udělat následující: písmeno "E" by bylo stále uprostřed obrázku a písmeno "S" by jakoby přijelo zleva a "X" zprava a takhle pořád - odjeli by na kraj a zase doprostřed a když by byli uprostřed, tak by se na malou chvíli pod tím objevilo malým písmem "klik".
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasů
20%
Skyrace
16 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%