Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Fanny - Všechno krásné jednou končí. #Díky za 4 roky
Frenk98
Tak to děkuji =) Jdu ji doladit na přáni Remingtona :D
pompo_CZ
Jsi fajnový hráč :3 nemam s tebou problém :D

Jsem rad že tě znám aspoň trošku na serveru a rad bych tě poznal aspoň na skype :D teda jestli je to možné :D

Dyžtak svůj skype můžes napsat do SZ díky ;)) :D

Jinak super vyzitká :D :3
Frenk98
Citácia
pompo_CZ napsal:

Jsi fajnový hráč :3 nemam s tebou problém :D

Jsem rad že tě znám aspoň trošku na serveru a rad bych tě poznal aspoň na skype :D teda jestli je to možné :D

Dyžtak svůj skype můžes napsat do SZ díky ;)) :D

Jinak super vyzitká :D :3

Děkuji, pokud chceš pokecat, zavítej na místní TeamSpeak ;)
asthenic
Vtieranie a zbytočné príspevky Ti naozaj idú.
Frenk98
Citácia
funnky_ napsal:

Vtieranie a zbytočné príspevky Ti naozaj idú.

Vtieranie ? Prečo ? Od teba som nič iné nečakal. ďakujem za tvoj názor k tomu.
WilliamKrizak
Tak já doplním pánovi jméno

Jméno: František (Vítej na seznamce :-* :D )
Frenk98
Viléme Viléme Viléme :D Rád provokuješ :D Po našem společném videu mi lidi jinak neřeknou -__-
Sh1TeRkO
Tiež mám voči Tebe negatívny názor. Krásne sa vtieraš. To čo robíš tu, fúúha, neviem, respektíve nechcem si predstaviť ako sa chováš na serveri.
Frenk98
Citácia
Sh1TeRkO napsal:

Tiež mám voči Tebe negatívny názor. Krásne sa vtieraš. To čo robíš tu, fúúha, neviem, respektíve nechcem si predstaviť ako sa chováš na serveri.

To mne opravdu zajímá co dělám špatného .. SZ prosím Smile
Sh1TeRkO
Já Ti odpisovať nebudem. Sám musíš vedieť čo robíš.
Frenk98
Citácia
Sh1TeRkO napsal:

Já Ti odpisovať nebudem. Sám musíš vedieť čo robíš.

Tomu se říká přístup. Já Tě slušně žádám abys mi vysvětlil v čem dělám chybu, proč máš negativní názor vůči mně a chci se zlepšit. SZ jsou od toho abychom to netahaly do příspěvků tak buď tak hodný a prokaž mi tu laskavost
Greplik
Párkrát jsem si s tebou psal na serveru a příjdeš mi jako pohodovej hráč. Ale moc se mi nelíbí tvoje vystupování na webu. Na webu mi příjdeš jako ovce, která se vším souhlasí, je to poznat už jen z toho že na webu máš účet chvilku a příspěvků víc než spousta lidí.

K vizitce, je docela pěkná ale chtělo by to nadpisy, kdyby jsi chtěl písni do SZ a něco ti vytvořím.
Frenk98
Děkuji za názor. K tomu webu - VŽDY píši svůj vlastní názor nebo zkušenosti. Nikdy jsem nenapsal jen SOUHLASÁM ! Hraji Asociaci a Slovní fotbálek. Doufám že toto téma jsem tímto vysvětlil.
asthenic
Souhlasím si nikdy nenapísal, ale keď si sa rozbehol s obdivom adminov v ich vizitkách tak si mohol kludne pokračovať. Plus som u Teba ešte nevidel objektívny VLASTNÝ názor. Chcel si vysvetlenie?
Greplik
Citácia
Frenk98 napsal:

Děkuji za názor. K tomu webu - VŽDY píši svůj vlastní názor nebo zkušenosti. Nikdy jsem nenapsal jen SOUHLASÁM ! Hraji Asociaci a Slovní fotbálek. Doufám že toto téma jsem tímto vysvětlil.

Ok dobře, jinak super videa Smile. A když máš tolik příspěvků, štve mě ten tvůj profil bez avataru a podpisu nechceš něco vytvořit ? Kdyžtak SZ. :D
Frenk98
Adminů si vážim, přistupuji k nim s respektem protože vím jaký je to být admin. Vtírám se když napíšu že je to můj oblíbený admin ? Jako to myslíš vážně ? -__- ale děkuji ti za vysvětlení toho tvého "vtírání"
Baseball
Bezva hráč a super videa ! Smile
Fatalqo_
Libí se mi to Smile)*Dobrá práce*
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Frenk98
DíkyDěkuji Vám ;) Moc si toho vážím.

//EDIT: Vizitka aktualizována.
Upravil Frenk98 dňa 10.05.2014 14:43
Twex
Pěkná vizitka , v pohodě hráč. Smile
Prejdite na fórum: