Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Pro adminy
Ruda
V tomhle s vámi souhlasím. Každopádně jsem se pokusil o nějakou nápravu, ale nemůžu ostatní přesvědčovat, aby dávali nižší tresty. Já dávám tresty za inzerát 5 minut, slovník 10 minut a nějaký až moc přehnaný spam teprve 20 minut.
Každopádně, každý administrátor dělá svojí práci tak, aby se prezentoval před hráči a před teamem, takže já tu nikoho nezpochybňuji. Jen prostě narovinu bez toho abych vám tu kecal napíšu, že mě to občas taky přijde přehnané.
ViktoreK
Když o někom vím, že ty pravidla porušuje neustále, tak udělím postih v podobě banu, nikoliv vyššího trestu, protože v tomhle má administrátor postupovat ke všem stejně. Přehnané je dávat za všechno 20 minut, ale plně používat rozsah 10 - 20 minut máme v kompenetci a je to tak správně, za tím si stojím.
DangerRMV
Když někdo do chatu napíše sprosté věci, nebo i špatný slovník tak bych dával klidně mute na 20 minut, kdyby dostal jenom na 5 minut tak co se stane ? Řekne si: "No co, když to napíšu dostanu trest pouze na 5 minut, to mě nezabije". Já kdysi dávno dával na 10 minut, protože to bylo co nejvíce to jde. Když dostane větší trest, bude mu jasné, že už se tak chovat nebude, protože ho to bude štvát, že bude čekat tak dlouho dokud mu nevyprší jeho trest. Toto je na to můj názor Smile
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Súhlasím s Rudou, ja tiež dávam nízke tresty a asi jediný používam aj /var, čo som videl možno u dvoch/troch adminov :D

Ja prihliadam velmi aj na počet hráčov online. Keď tam je 350 ludí a niekto začne spamovať, nadávať atp., trestám to tvrdšie (čo je u mňa /mute 10-15 min).

Keď sú 2 ráno a je nás tam 30, tak takmer za všetko dávam /var, prípadne /kick pre upokojenie.

Ale vrátim sa na začiatok, súhlasim s Rudou, väčšina AT nerozlišuje závažnosť, rupne tam mute na 20 a to tiež nie je to pravé orechové...

Kedysi som sám bol za zvýšenie trestov, takže beriem vinu aj na seba, že je to tak ako to je. No potom som sa ocitol v pozícií hráča a vtedy si človek uvedomí, aký čas je to 20 minút kvôli ":DDDDDDDDDDDDDDDDD"

Tolko k tomu, vďaka skúsenostiam som teraz "mierne miernejší" :D
XkillerX
Citácia
Eddo napsal:

Admini nevedia čo je /var už od 0.3a. Smile

CO je ten prikaz? ja tu hram od 0.3x
Brutalus
Wotafak ?? Příkaz /var ještě existuje ? Ukázali jste ho těm novým, když jste je zaučovali vůbec ? :O

Ten příkaz jsem neviděl od 0.3c snad.. možná 0.3b
Sh1TeRkO
Citácia
Brutalus napsal:

Wotafak ?? Příkaz /var ještě existuje ? Ukázali jste ho těm novým, když jste je zaučovali vůbec ? :O

Za dobu čo som hral - 3 - 4 roky som ho videl najviac na 0.3a.
soach
Citácia
Brutalus napsal:

To uz ohrozenej drih bzy zanikne
Zimbabwe
Neasi dostal jsem mute za to, ze jsem napsal ať si koupí mé noviny do global chatu na 20 minut..dodt prehnany
Vlk_Junior
Citácia
Scar Akai napsal:

Jo, a já se asi při každym mute budu dívat do suspectu, ne? Neznalost pravidel neomlouvá, pravidla platí pro všechny stejně a trest je to jediné, díky čemu si to pravidlo zapamatuješ. Varování nehodlám udělovat, jelikož v 95% případů to nic neřeší. Používám ho jen při vyvolávání hádek.

aha, takže mi chceš říct, že si lépe zapamatuješ něco když ti dá za to někdo trest?

Pravidla sice jsou pro každého stejná, ale honit si ego a dávat přehnané tresty... hráčům to znechutí hru, admin je šťastnej, že má další dvacetiminutovku v statistice a je pán...

Mě třeba do teď nejde na palici, proč když nadám do blba hráčovi, dostanu mute a když to samé napíšu adminovi tak dostanu ban. Tož kde jsme? Admin je snad něco víc? adminovi se nesmí ani napsat že? Fakt občas nesmyslné tresty dle mého...
Patas26
Vlku máš pravdu ale kašli na to podle mě se to stejně nezmění :/
ViktoreK
Citácia
Vlk_Junior napsal:
aha, takže mi chceš říct, že si lépe zapamatuješ něco když ti dá za to někdo trest?

Přesně tak.

Citácia
Vlk_Junior napsal:
Pravidla sice jsou pro každého stejná, ale honit si ego a dávat přehnané tresty... hráčům to znechutí hru, admin je šťastnej, že má další dvacetiminutovku v statistice a je pán...

1minutové mute má ve statistice stejnou váhu jako 30hodinové mute, tam se mezi tím vůbec nedělá rozdíl. Naopak by jsem si nahrabával statistiky, kdybych dával před tím /var, protože pak budu muset stejně udělit mute při pravděpodobném opětovném porušení pravidla.

Citácia
Vlk_Junior napsal:
Mě třeba do teď nejde na palici, proč když nadám do blba hráčovi, dostanu mute a když to samé napíšu adminovi tak dostanu ban. Tož kde jsme? Admin je snad něco víc? adminovi se nesmí ani napsat že? Fakt občas nesmyslné tresty dle mého...

Na nesmyslné tresty zde máme sekci Stížnosti na AT. Urážka hráče se liší od urážky administrátora tím, že administrátoři tu sledují chat, dělají akce, odpovídají na inteligentní dotazy a hráči podávají inteligentní dotazy a porušují pravidla. A pak si vem hlavní administrátory.
Patas26
Nezbývá min ic jiného než se ti smát promín ale pišeš tu celkem blbosti Smile
ViktoreK
Citácia
Patas26 napsal:

Nezbývá min ic jiného než se ti smát promín ale pišeš tu celkem blbosti Smile

Tak mi pověz, co přesně se ti nezdá, a já ti klidně napíšu, proč to tak dělám.
Sh1TeRkO
Hráč < Hráč s právami.
Vlk_Junior
Citácia
Eddo napsal:

Hráč < Hráč s právami.

Hráč < Hráč s právami.<Hl.Admin<Server<ATomas<Eddo<Vlk ! :D
spt
Zbytečně se do sebe navážíte.

Myslím si, tedy je to můj postřeh. A to, že soachovi nešlo o nějaké zbytečné konfrontace ale pouze aby se admini zamysleli nad sebou a činili do budoucna lépe. A to si myslím že se bu byť částečně povedlo.
soach
Citácia
spt napsal:

Zbytečně se do sebe navážíte.

Myslím si, tedy je to můj postřeh. A to, že soachovi nešlo o nějaké zbytečné konfrontace ale pouze aby se admini zamysleli nad sebou a činili do budoucna lépe. A to si myslím že se bu byť částečně povedlo.

Sne jak pises ...
Slo tu vyvolani zadnych hadek o urazeni prace adminu a urazeni samotnych adminu slo tu pouze o to aby si admini uvedomili ze se da pachat dobro i mirnejsimi prostredky ktere maji stejny ucinek na hrace.

U par adminu to i vyslo videl jsem po mnoha mesicich udeleny var Smile takze vidim ze to nebylo zbytecne a ze i admini umeji uznat chybu Smile
kapr
Citácia
Eddo napsal:

Admini nevedia čo je /var už od 0.3a. Smile

To pamatujeme jenom my admini ze staré školy :D I když zase hlídat víc jak 200 hráčů...těžko říct jestli na ně /var platí nebo je jim to ukradený. Nicméně je to asi fakt trochu nespravedlivé vůči těm, kteří při takovém upozornění poslechnou a přestanou dělat bordel.
Mikull
Ono by stačilo aby se ti opakovaní "hříšníci" trestali tvrději. Kolikrat měl někdo suspect dlouhý jak ****papír a jediné co se mohlo bylo další mute..
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%