Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nemáme špatné WIFI!
asthenic
Mám internet akoby ho hrýzli potkany, taký pomalý, ale pingy mám v pohode.
Sh1TeRkO
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1510796_10200584921825170_1060839375_n.jpg
I tento má určite lagy.
Ruda
Že já jsem doufal v něco jiného...
Každopádně mi teda vysvětli, proč na jiném serveru o schodném počtu hráčů, který je navíc v Maďarsku mám menší ping? (30 max 40)
LuKi_
Citácia
ATomas napsal:

Nelaguje server ale je problem v tvem pripojeni.
A ne neprojevu je se to na pingu, stejny problem jsem resil ja. Problemy byly dva:
1. spatny modem (i kdyz byl novy byla to stitka ktera se dala pouzit akorat na prohlizeni internetovych stranek) Koupil jsem si d-link a v pohode
2. Spatna vifi. pripojil jsem se kabelem a sviti to krasne

PS: Kdyby byl problem v serveru pociti ho vsichni a ne jenom nekteri
Nelaguje server? Já mám 100 mb/s, a dost dobrý PC a dneska mi to lagovalo jako nikdy. Než mi zpátky najeli dotazy jak jsem odpověděl tak uběhlo asi cca 5 vteřin. ATomasi, v jedné části v ls mám strášné lagy, ale na jiných serverech tam nikdy lagy nemám.
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Neprizná a neprizná si to...
WilliamKrizak
Taky se musím přidat k názoru, že laguje server. Lagují příkazy, lagují se hráči okolo. A čím to je? Jedině serverem.. Ne ATomasi.. není to modemem. Mám doma asi 3 modemy, laguje se to na všech (včetně d-linku), nejedu přes WIFI, jsem na kabelu. A internet mám 50 na 50MB.. tak kde asi bude chyba?

Když si všichni v topicu stěžují a jen ty opět všem řekneš, že je chyba u nás?

Není to tak. Opravdu laguje server!
Xpression
Je to RZE, pokud poběží prázdný skript nebude to lagovat vůbec. Myslím si, že už nestíhá server, buď internetově nebo vůbec nestíhá zpracovávat instrukce, které má. Nevím no.

Cokoliv, co hráč udělá prochází přes desítky podmínek, skoro každá věc tu je udělána cyklem, takže to bych bral jako zdroj toho všeho.
Yamatino108
Ako ja mám stále lagy.Ale začal som to pociťovať až teraz a dosť.Dneska mi napríklad niekolko krát padla hra a ping mám okolo 50-70
Reggi
Me to od te nove verze laguje aji kdyz mam ping 40-50
Nejvic to jde poznat pri jizde v aute v kolone, zavodech a nebo aji nedokazu ted zabit ani vezne v telocvicne... Pokazde to otestuje me nebo jeho na nesmrtelnost a hodi me/jeho nad texturu takze tam nema ani smysl chodit

Taky dotycnemu hodim granat pod nohy,, vidim jak ho to odmrsti a nic mu to neubere a na Skype mi rekne ze jsem to hodil dost daleko od neho... (Kamos)

Nemuho tady rikat jak nekteri ze mam nejsuprovejsi internet atd ale urcite je dost dobry na to aby se toto nedelo a urcite kvuli jedne hre ktera blbne nebudu kupovat novy router ktery stejne pochybuju ze pomuze... Kdyby mi blblo vice veci/her/stranek tak bych to testl ale takhle je to kravina

Problemy mam az po nove verzi.. Kamosovi to dokonce hlasilo skodlivy kod a musel si dat vyjimku pro antivirus aby novy samp mohl spustit

Nerikej mi ze najednou ted mame vsichni problemy
Vzdy neco bylo ale toto je extrem...
tomnet
Teď jsem dělal test: na webu mi to píše ping 19 na SA-MP max 30 a na serveru max 80 Takže je to buď serverem, nebo to ten server špatně ukazuje.
Wanty
Přesně tak, když jsem na jiným serveru mám 30ping, nebo i tak na jiný hře. Přijdu na SP, a šup lagy jak kráva.
sK
img.tpx.cz/uploads/fefefegergergrijiu.png
na serveri ping 90+
God_Is_Back
Jednoducho povedané,na iných serveroch 500ludi+ lagi niesu to bude asi v hostingu.Alebo aTomas si sedí na kábli.
WilliamKrizak
Spíš to druhý... tak jako nepochopim, co se nedá udělat z toho mýho návrhu.. sám bych to dokázal napawnit.. tak mi neříkejte, že člověk s takovouhle praxí dokáže napsat "nejde to, pochop to už"...

Nebo když si tu všichni stěžují že se poslední dobou server laguje, tak "že je problém u nás"...

*WTF*
KlokanRadek
lagujou se GR-ka
co je na serveru golf tak ten golf se pokud je na serveru nad 150 lidí nedá hrát, ty co hrajou cez noc vý moc dobré jaký je to rozdil když je full server a když tam je 40-100 lidi
laguje to a taky nemám až tak špatný internet
laguje to neni tu co resit sorry :|*PIZZAMNAM*
Majky_
Citácia
Eddo napsal:

scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1510796_10200584921825170_1060839375_n.jpg
I tento má určite lagy.

GTA SA stahnuty za necelych 5 vterin? Why not :D
Patazz
atome... priznej si ze je to chyba serveru ne u nas,

[img]http://speedtest.net/result/3325159793.png[/img]

neni to chyba u nas.
Baseball
Citácia
Ruda napsal:

Ono si můžeš myslet, že nemáš lagy, ale zajdi si GR a uvidíš to. Mě to taky jednou za hodinu spadne, možná to bude taky nějaký problém na serveru.
Každopádně i z toho screenu je patrné, že nikdo nemá menší ping jak 50.
je mi divné že se to začalo sekat + padat až po skončení X-mas párty. Dle mého to ATomasovi přetížilo počítač :D
PazZ
Nezbívá mi nic jiného než suhlasit mám také internet 100mb/s a pc na kterém nemám problém s ničím ale na serveru mi skáče ping a při akcích mam lagy jak svině a to nemluvim o sh bugu atd atd Takže an 100% neni chyba u mě ale u tebe Smile Bacha na to jak říkal Ruda lidi to přestává bavit a pudou jinam
Frenk98
Rudo přesně tak ... Po přechodu na 0.3z prostě server laguje ... Já hraji 10 minut a BUM a spadlo to ... Je to otravné ... Mým internetem to nebude protože ostatní hry jdou tak jak jít mají ... !! ATomasi, prosím věnuj tomu více času .. Děkuji Nasraný
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%