Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kikush
Zrušený účet
Nějak ti to píše 2x nebo vidím dvojmo. :D Ano, tvoje barvička na serveru. :D
Xena
už som to druhé vymazala :D už to tu máš len raz :D som len dufala, že aby som ti nevymazala nejakym zazrakom celu vizitku :D :D
Xena
Citace
už som to druhé vymazala :D už to tu máš len raz :D som len dufala, že aby som ti nevymazala nejakym zazrakom celu vizitku :D :D
// EDIT wtf to čo je? :D
WareiD
Moc pekna vizitka,v pohode hracka Smile*Dobrá práce*
Zrušený účet
Xeno: Kašli na to. :D Hlavně mi to nevymaž. Pláču Příjdeš komentovat a vizitka v ohrožení. Nemůžu

WareiD: Díky. Smile
_PaVeL
Nejvíc pohodovej klučina.
Tož to sice moravák, ale to se dá přežít. ( Stejně nechápu kde bereš připojení na internet )
Né b0mba šestnácka, musíme zas někdy zavolat :D.
Jinak, kde je fotka ? ! Hoď jí sem :D ( Pamatuj na pravidlo: ,, Oblečení je zbytečný";)

Tvůj PavlíčeQ rofl
_ReMinGtoN_
Pěkná vizitka Smile
Zrušený účet
Pavle: Ti dám klučina !!! :D To si piš že budeme ještě někdy volat a že tě ještě tolikrát urazím. heheheee :D Na fotku ti mohu víš co. :D A oblečení je potřebné. :D

Remi_ Díky. Smile
Miro11
pěkná vizitka.
Teczka83
Bývala jsi super kámoška na serveru. Pokecala jsi snad o všem. No změnila jsi se..teda z mého pohledu Smile. Jinak vizitka povedená. Není to zbytečně přeplácaný a dá se v tom číst Smile
Zrušený účet
pro5: Děkuji.

Teczka: My dva víme, proč to mezi námi neklape. Chtěla bych to napravit, ale ty ne. Jinak díky. Smile
Jiry
Pěkná vizitka, díky za označení Smile
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Krowky
Aj keby vizitka bola v mongolštine tak by bola super lebo je tvoja :D

No ale teraz fakt. Som ti nesmierne vďačný za postráženie firmy v čase mojej neprítomnosti. Keď som sa dozvedel že budem dlhšie bez netu tak som neváhal a hned som vedel komu zveriť firmu aby som sa nemusel báť čo s ňou bude Smile
Nikdy nebudem váhať požičať ti doláre alebo opäť zveriť niečo do rúk, keby aj celý účet lebo viem že Ti môžem veriť ako málokomu. Samozrejme to funguje aj opačne a kedykolvek niečo budeš potrebovať tak vieš na koho sa obrátiť Smile
Cthulhu
Krásná vizitka , díky za napsání do tvé vizitky , ale uprav prosím ten můj nick , díky :D
Zrušený účet
Jiiry, nemáš zač a já též děkuji. Smile

Krowky, fakt jsi jediný kterému se dá věřit. Tobě jedinému se odvážím půjčit větší obnos peněz i můj Cheetah (kdybych ho měla :D), tak bych ti ho klidně svěřila. Smile Kdykoliv budeš chtít něco pohlídat nebo pomoct, tak klidně napiš. Smile

Nuffiku, promiň Sad Nemohla jsem se rozhodnout jestli máš Nufiik nebo Nuffik. :D Každopádně jsem to opravila a děkuji ti. Smile
TimG
Vizitka pekná, hráčka si v pohode, nech sa ti tu darí Smile (Chýba foto) :D
Zrušený účet
Gump_ třeba časem se stihnu vyfotit a dám to sem. :D
TimG
Super :D Tak šup šup :D
SmokysCZ
Jojo byla si novinářka a teď si zdravotnice a máš firmu v SF, jinak tě úplně moc neznám. Jinak vizitka je fajn Smile.
Zrušený účet
Gump_ to neznamená hned. :D

SmokysCZ, ještě bude času se poznat, třeba se potkáme někdy v nějaké firmě. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů
6%