Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zrušení pravidla týkající se misí
ferrarif40
Ja souhlasim se zrusenim toho pravidla, porad jen vidim nekoho v chatu, jak si stezuje tenhle mi znicil misi atd. . . . proste jestli nekdo nekomu zkazil misi, tak at vezme treba rakety a jde se mu pomstit :D, ale to novodobe nahlasovani ostatnich se mi nejak nezamlouva. Tam uz se neda jak zabavit bez toho, kdyz nemuzu znicit zadny convoy :D
Ondrah98
Ono jde o to co se bere jako kažení mise. To že si jedu a srazí mě convoy co se nedívá doleva ani doprava, tak se naštvu a rozstřílím je, ale to že neumí jezdit a otravují tím druhé už vidět není. Ale pak jsou tu i experti co nemají nic jiného na práci než si sehnat deagle a motorku a střílet na každý kamion co projede. Popravdě takový lidi bych trestal i nadále. Ono bránit se v podstatě nejde protože pokud vystoupím stejně než zabiju ničitele mise mám po kamionu. Problémem je prostě ničení prázdných vozidel. Jsou tu i convoyáři co mají wl nemají hide atp. to je jejich blbost, ale i sebevíce zabezpečený convoy chronický ničitel misí zničí a to považuji opravdu za ubohost bavit se na neštěstí druhých. Ano gta je o střílení, ale když si chcete zastřílet, tak běžte zabíjet policajty a vojáky nebo naopak a nikdo vám nic nemůže. Prohřešek se stejně musí zopakovat, aby mohl admin zasáhnou takže za zničení jednoho s prominutím vola co neumí jezdit vám nikdo nic nemůže. Chronickým ničitelům co nemají nic jiného na práci bych doporučil zkusit si to z druhé strany. Ale brečení dětí, kterým byl jednou zničen kamion mě opravdu udivuje, v gta se to prostě občas stane a pokud se jim to nelíbí existuje Euro truck simulator, kde si z kamionem můžou jezdit do aleluja a jediný kdo jim zničí kamion jsou ony samy.

//Jsem to nějak přehnal :D
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Ameli1
Tohle pravidlo nemělo být ani nikdy zavedeno...
Panzer
Tahle hra je o zabíjení, ale tenhle mod ne. Nevidim důvod to rušit, když tě to štve nahlásíš ho, když ne nenahlásíš. Jo jsou dětičky tak to nahlašujou a jsou zase blbcí jako teráci co ničí mise. Je to na lidech. Navíc wlk psal že to rušit nebude.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Ondrah98
Citace
CzSK napsal:

A ještě k tomu kamioňákovi.
Mají opravdu dost slušný prachy z těch misí a musí počítat s nějakým rizikem. Přeci nemůžou jezdit od CP k CP a vybírat si výplatní pásku.

Ne každý chce mít akční zaměstnání, někdo si chce v klidu zajezdit a vydělat tím nějaké $.

Svatý Juda
WareiD
Určitě souhlas,je to přece GTA=volnost
Delux
Citace
Tumik napsal:

Máš to pěkně sepsané a já s tím souhlasím,ale ničit mise kamioňákům je fakt hloupost,která by se podle mě trestat měla. Je to práce,kterou děláš celkem dlouho a když pak přijde nějaký děcko a rozstřílí tě,tak je to fakt o nervy.

Decko tu, decko tam, si pozri čo si pridal za fotku do videa.
Už len ten slovo decko vytahovať v tejto hre je na hlavu, neviem či si tým chcete dokázať akí ste velkí.Ak sa nevieš ubraniť s rpg tak si nahoď minigun cez wh.
Osobne týmto sme sa bavili na skype, a nie je väčšia zábava ako vytroliť hráčov, ktorí si vykuria pre prachy. :D
Suhlasim
Patazz
Já denně zničim tak přes 15 misí, jestli ne vic. Nechci bejt o tohle oproštěnej, baví mě to.
To jako vás baví prostě furt dělat to stejný dokola? Já si třeba vezmu auto, a jezdim po těch co dělaj ty mise, střílím je a je mi fuk že se to trestá, aspoň je ten server jaksi zábavnej..
Wolf
Souhlasím s návrhem o zrušení pravidla č. 21. A ne proto, že by mě ovlivnila nějaká písnička, jak píše Sotasek, ale proto, že si myslím, že hráči by si měli umět poradit, když nastane problém, když na ně někdo útočí. Myslím, že právě o to ve hře jde, o akci, a také o to, počítat se vším... Jinak by to byla další stereotipní hra, kterých je beztak plno, a ve kterých jde všechno tak nějak automaticky, že hráč si v pohodě může předpovědět, jak mise skončí a jehož největším možným problémem je stav nádrže. Např. u kamioňáků. Jen ať si klidně vezme nějaké bodyguardy. (cituji Cézeta)
Delux
Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
CzSK napsal:

Mají opravdu dost slušný prachy z těch misí a musí počítat s nějakým rizikem. Přeci nemůžou jezdit od CP k CP a vybírat si výplatní pásku.

Ne každý chce mít akční zaměstnání, někdo si chce v klidu zajezdit a vydělat tím nějaké $.

V tom prípade že si chceš zajazdiť bez rizika, rob slušne povedané prostitutku na warpe. :D Samozrejme nezabúdaj na ochranu.
Ondrah98
Citace
Delux napsal:

Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
CzSK napsal:

V tom prípade ak si chceš zajazdiť bez rizika, rob slušne povedané prostitutku na warpe. :D

Prostitutka na warpu jezdí...

Jsem zde sice v menšině, ale cílené kažení misí považuji za největší ubohost!

Svatý Juda
Wolf
Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
Delux napsal:

Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
CzSK napsal:

V tom prípade ak si chceš zajazdiť bez rizika, rob slušne povedané prostitutku na warpe. :D

Prostitutka na warpu jezdí...

Jsem zde sice v menšině, ale cílené kažení misí považuji za největší ubohost!

Ještě k mému pšíspěvku:
To, že souhlasím se zrušením pravidla neznamená, že cíleně někomu kazím mise.
Ondrah98
To také nebylo mířené na Tebe, ale a některé co se tím ještě veřejně chlubí a považují zničení mise téměř bezbranným hráčům za něco hrdinského.

Svatý Juda
AspireK_
I když se to nezavede tak souhlasím :D Píšu to všude kde se to probírá,napíšu to i sem:
Grand Theft Auto = velká automobilová loupež.To že vám někdo ukradne auta nebo vám je zníčí se vlastně očekává :D
BestNic
Určitě bych byl pro! Ty důvody už tady napsané byly.
Sh1TeRkO
Súhlasím v plnom rozsahu.
Groot
[i]Zrušiť pravidlo č21. !Dôvod:Je to podstata hry sa zabíjať nič v zlom ale posledné 2 mesiace ste SP poriadne skazili......[
A teraz toto pravidlo č21. bola rana pod pás.../i]
RYSY
Súhlasím Správně, zrušiť celé pravidlo č.21
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
Yamatino108
Súhlasím tiež!!!.A k tým kamioňákom:Nech si zoberú so sebou kamaráta ktorý ich bude ochraňovať alebo nech si hráč zoberie RPG a je to...Aj mne niekey zničia misie noa?Pokračujem dalej v hraní.
dpq7WImm8w
(já nehlasuju, jen tak přidávám názor pro Czta)
Hlavně hráči chtěli tohle pravidlo, tak se jim zavedlo a zase se jim nelíbí.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%