Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zraz Bratislava 2014
Shodak
bridž alebo rally? :O
DarKoBiT
Bol by to závod 1v1 ale zavami 10 policajních aut :D
Fellaz
Citace
yaroush napsal:

Pokud dorazím autem tak můžem dát s Miou GR 1v1...Ale bloky OFF :D Mám svý plechy rád :D

Víš že Mia moc pravidla neřeší.. :D :D
Ty máš OFF, ona ON. :D
Angel
Aj by som šiel ale no free time :D :/
Zrušený účet
Šak jestli by Mia jezdila jako ve hře. :D Tak to by se člověk musel minimálně na 5x připoutat. :D Ale tak, třeba jezdí hezky něžně. Ikdyž tomu sama nevěřím. :D:D
LEO
Kdyby mě vyšel termín, tak bych si mohl udělat výlet taky, mam to asi 200km, jen vůbec nevím, jak to u vás chodí, kde koupím dálniční známku, atd. :D Musel bych vyměnit kačky za éčka a asi bych u vás neměl dostat pokutu za rychlost, bylo by to poněkud mastnější jak u nás předpokládám :D Ale tak hlavní roli tu u mě hraje termín, mám toho teď hodně, od zkoušek ve škole, až po zdravotní důvody, tak že nevím.
BonG
Do blavy to mám pomerne blízko,ale nechcem moc slubovat keď že robota jedna z druhým,ale keby sa podarilo tak kludne môžme dať aj drag na bajkalskej ne feri ? :D
saftySR
Zavod Drag BA Blocky On :D :D
yaroush
Pojedem Bridge...na rally nemám auto :D A pokud jezdí hezky a něžně jak píše kikush, tak to bude daleko lepší zábava :D
Zrušený účet
Kdyby vezla mě, tak by snad byla ohleduplná. :D Ale kdyby někdo jako ty Jardo, chtěl s ní závodit, tak to si myslím, že by na to klidně dupla na dálnici třeba. :D:D
Shodak
ja by som dal skor DM :D
Zrušený účet
By tam dojela, vytáhla upilované brokovnice. :D:D
yaroush
DM se zbraní Dildo :D

už toho necháme...zavání to offtopikem :D
caseyy_
Mia pridá plyn a Honda jej vypluje motor. LOOL
yaroush
Nevypluje...kopne VTEC :DD
Pokud má fakt VTEC tak nezávodím :D zas takový dělo nemám :D

edit: prej chce civic prodat a koupit golfa nebo BMW 320d...takže to bych byl opět ve hře :D
Upravil/a yaroush dne 20.08.2014 23:21
Ruda
Já pojedu, ale jenom když mě poveze Mia.
yaroush
Jo vole :D pojede pro tebe z SK do Varnsdorfu, pak zpátky do Blavy...a večer tě zas hodí zpátky :DDDD To bude několik plných nádrží :D
Delux
Taká diskusia okolo toho, vieme že z toho nič nebude :D
yaroush
Tak to vypadá, že to v roce 2014 nestihneme :D
Skiper
A v Česku čo bol tento rok vám vyšiel? Lebo žiadne info som nezbadal,ci to prebehlo alebo nie.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
7%