Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Unban pro CzSK
PaTreS_
Mne je to úplne šuma fuk. Aj tak koluje na serveru velká nespravodlivosť (nenarážam teraz na czétka), ktorá si myslím, že za na tomto serveri raz vypomstí. O buzerácii ani nehovorím...
WareiD
Druhou šanci si zaslouží, souhlasím.
unKCooL
Citace
Mikull napsal:

Jsem pro, banovat za půlroku starou věc je konina.

Přesně tak,jem pro UB
Yamatino108
Mal som tú česť byť s Cézetom vo firme.V tej firme sa správal normálne k členom.Zároveň ma zaskočilo čo na tomto webe odznelo.Ale banovať za dosť starú záležitosť?To je hlúposť..Preto súhlasím s UB
Grizzly
CzSK mě poprosil abych sem něco hodil.
Citace
Salam alejkum,
pokusím se to napsat v krátkosti, aby si to přečetli i hráči, kterým jsem u řiti.
Dostal jsem pban za "Narušení chodu serveru" před 8mi měsíci - vyfreezoval jsem LV, kvůli tomu, aby mi byly odebrány práva ihned (měl jsem za ten rok adminování i nějaké pauzy a vedení si myslelo, že je to další z nich), proto odebrání trvalo delší dobu.
Zpět k věci, psal jsem to i ATomasovi ale nechápu proč o tomhle rozhodují hráči stejně tak jako u hlasování UB pro Dj.Rastamod. Jsou tu hráči kteří dají ne z těchto důvodů:
- Nemají mě rádi kvůli aroganci nebo jinému typu chování
- Viděli anketu tak si zahlasovali aniž by si přečetli o co jde (to ovšem může platit i pro kladné hlasování)
- Hráči chtějí můj majetek
Jenže ta většina nesouhlasů není kvůli důvodu který je v banlistu "Narušení chodu serveru" ale kvůli osobních konfliktům.
Ke screenu. Podal jsem normální stížnost na kerryho za vybanování serveru a nevhodné chování na webu. Na Pixela z možného úplatku a to jsem ve stížnosti také zmínil. Nevěděl jsem to na 100% ale samotný Souland zatloukal takovým způsobem, že to vyznělo jako úplatek. Kdykoliv jsem se ho na TS zeptal jak to bylo, tvrdil že o ničem neví, žádný peníze nemá atp.
"Souland byl údajně podplacen administrátorem Pixel. Doslechl jsem se to ale důkaz k tomu nemám, určitě poslouží hráčům log který zde můžete poskytnout aby se neřeklo, že Vás osočuji." (ze stížnosti)
Přístup k webu nemám, kámoši mi přeposílají Vaše příspěvky po případě fotky, takže pokud by byl dotaz na mě, pokusím se odpovědět.

img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
saftySR
Bol som v jeho firme bola to dobrá firma, ale to správanie, nárážky čo si dával ďalej viem že bol aj dôvod bondznúť kerryho ale to neriešim ale to čo písal Pixel s Teczka to ma zarazilo a preto Nesúhlasím s UNBANom a je mi jedno či si budeš behať po servery alebo nie ale zarazilo ma to s Teczkom a zažil som na servery to tvoje správanie. Nie, nie ,nie a ešteraz NIE !
RedGinger
Citace
DoMiNo napsal:

Citace
err0rk0 napsal:

Hlasuju pro UnBan, jelikož důvod zabanování, který jsem se dočetl v jeho stížnosti je celkem blbost. A tady tohle? Nepovažuju to za nějaký důvod k Permanentnímu zabanování, možná jen ten nick CzSK, který hodně lidém leží v žaludku, ale ani to není důvod k permici.

S timhle souhlasim.

Též souhlasim.(Anketa)
Mixer
Já jsem jednoznačne pro unban czsk je super typek :D je s nim i sranda :D a podlemě je blbost dat mu pban za to že před 8 měsíci zmrazil server :D a dat mu pban až ted to je blbost
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Grizzly
Citace
A ještě jedna věc, to dej jako nový příspěvek.

"Ještě dodatek. Kdybych nezaložil stížnost, nemám pban. Taková podstatná věc."

"Vlastně, těm co jsem dal taky ban tak budou hlasovat pro ne - Predator, eggy" :D

Upravil/a Grizzly dne 01.09.2014 13:01
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
XThoMaSX
nemel by mit pban.unbanSmile
Ragnar
Tenhle blbec vyhublej, co si na každýho otvíra hubu přes net, by si zasloužil dostat ban, prospělo by mu to v real životě, třeba začne dělat něco se svojí postavou, nebo dostane přes hubu at se vzpamatuje, co se týče banu, když ty jsi mi takový to podobný ban zařídíl, za to, že jsem se přeřekl, to bylo fajné co? Jen si schni v banlistu.
Yamamoto
Jsem pro unban, odůvodněné minulostí ve chvíli kdy si stěžoval právoplatně na vyšší posty v AT, což je tak nějak nepřijatelné.
MatesSP
Důvod banu je nesmyslný!Byl jsem u něj ve firmě a podle mě je to docela v pohodě člověk.Sice si občas zanadává,ale to snad všichni ne?

Závidíte mu $?A proto hlasujete pro to aby UB nedostal?

Podle mě by bylo správné aby měl UB!

Díky
tomasko
Znám CzSK dosť dlouho a viem aký je.Osobne za seba musím povedať, že som s ním nikdy problém nemal. Podla mňa by si [bcolor=#ff0033]UnBan[/bcolor] zaslúžil , a tiež som za unban.
Ragnar
Ti, co píšou, že jste byli u něj ve firmě, je jasný, že se k vám bude chovat pěkně, když mu vydělaváte peníze...
DriVeR
Bol som sním vo firme a nikdy som sním nemal nejaký problém,vždy ked som chcel poradiť tak vždy mi poradil a pomohol.Ku mne sa správal vždy fér takže ja som za Unban.
Pivo
RastAmoT
Přijde mi nesmyslné, aby dostal pban za nahlášení neakceptovatelného jednání administrátorů a ještě si na něm Pixel vylije své osobní problémy. Další věc je ta, že každý člověk teď hodnotí CzSK podle toho, jak se někdy v minulosti zachoval (příklad s Teczskou), k tomu bych dodal asi to, že mi řekněte, jak byste se zachovali vy v dané situaci? byli byste BFF a nikoho nenahlásili, což by znamenalo porušení pravidel tohoto serveru (paradox, že tak by se zachoval Pixel - hl.admin) nebo byste ho nahlásili (popřípadě varovali, že ho nahlásíte), čímž byste splnili očekávání pravidel. Proto ho suďte jen a pouze kvůli současnému problému a nikoli co bylo. Za to pban nedostal. Jeho chování možná není nejvhodnější, ale zase na SP jsou i horší lidi.
Upravil/a RastAmoT dne 01.09.2014 13:06
Fellaz
Dám své simpatie pryč a budu soudit jako nestranný. :D
Takže Soundy nebo jak se jmenuje, jednoduše je chlapec který si nechce dělat problémy / jít proti "mocnému" Pixelovi, tak radši to neřeší.
Jde vidět že nic v tom skype chatu nechce řešit a ihned ho bloknul.
Některé názory jakože "cs jsem pro unban udělal něco pro server" jsou nesmysli, vůbec nejde o to co udělal nebo neudělal.
Jde o fakta, která hrají pro ně.
Na víc chci říct že jsem si četl jeho stížnost kde si dovolil na nedotknutelného Pixela a to byla "obrovská" chyba.
Pixel se tam oháněl +- takovou větou - Že teczka a CzSK byli obrovský kamarádi, Teczka zneužil práva portnul se k CzSK, czsk ho přátelsky upozornil že ho jinak nahlásí vyšším.
Pixel strašně nechápal jak je to možné, že chce CzSK nahlásit zneužití práv - že je to strašně krysácké atp.
Nechápu tedy jak to funguje v AT. Smile
Je to můj názor na tuto věc, nechci urážet ani Pixela ani AT, můj názor, děkuji.
Souhlasím s UnBanem.
hormoskunk
Je to úplně směšné, že za tohle dostane ban. Dokonce mi přijde směšné, jak někteří hráči píšou věty typu: "Dal bych mu druhou šanci", "jsem pro unban, ale malé přešlapnutí a zpátky do banlistu", jste teda pěkně namyšlení. Dále, že je arogantní? A kdo na tom serveru není? Jak sám CzSK píše, ta anketa je dost zavadějící, protože je to bývalý admin a u hodně lidí není oblíbený jenom právě kvůli tomuhle, atak jsou proti unbanu aniž by pro to měli nějaký důvod. A jestli AT vadí, že se najdou hráči, kteří hledají chybu u adminů, tak nedělejte adminy. Pixel kolik ti je, že ti vadí hráči co hledají v AT chybu? Jeto absolutně normální a aspoň někdo se najde kdo hlídá AT, když dělají blbosti. Každopádně já jsem pro UnBan.
Ruda
Spíš bych čekal nějaké oficiální vyjádření od tebe k událostem posledních dní, ale to bych se asi nedočkal. Každopádně unban pro něj, za tohle si permu nezaslouží.
Souhlasím.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů