Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

WTC ťiesnové volania (18+)
Flo_rida
Citácia
cawik napsal:

Citácia
Flo_rida napsal:

Co tady cpeš Rusko ? :D V Rusku jsou stejně vymrdané hlavy jako jsou v Americe, akorát nemůžou za tolik konfliktů, jen aby si cucli ropu. Amerika se cpe všude jen kvůli ropy a propaguje, jak velký pořádek všude dělá Smile Asi hold nemají kde vystřílet munici.

Me jen zajímá, když tak ze srdce nesnášíš Ameriku, tak ke komu jsi v politice nakloňen Smile. A nějaký důkaz, že se všude serou jen kvůli ropě? To že to někdo řekne, neznamená, že je to pravda.

Ty chceš důkaz ? :D Kdybys pouvažoval, asi by ti došlo, že opravdu nikdo neleze někam jen tak :D Opravdu by utráceli z vlastních zdrojů jen aby "nastolili pořádek", který vlastně stejně nikde nenastolili. Akorát se počítají další a další oběti Smile Pochybuji, že jim jde o to, jestli si v nějaké prdeli řežou hlavy za to, že ukradli Snickersku Smile
Ruda
Pod Ondajeeho příspěvek se podepisuji. Vždycky na všechno bude konspirační teorie, která mnohdy ani nemá smysl, když se na ní podíváte logicky, ale vyvolá ve vás takové halo, že tomu prostě uvěříte bez jakékoliv logiky.
Mě stačí ten důvod, že USA si mohlo zničit méně výdělečnou budovu než tento komplex a mohla válku rozpoutat tak jako tak.
NYPD_ONDAJEE
a mimochodom ešte jedna vec kedže išlo podla niektorých o riadenú demoláciu zdôveril sa vôbec niekto s tých troch ludí ktorý sú vo videách o tom že na stenách vidia pripnuté bomby? Samozrejme môžte naliehať že ide o sfalšované telefonáty avšak tí ludia tam skutočne boli a všetci traja aj zomreli... A podla tónu ich vystrašeného hlasu si myslím že takto by to nezahral žiadny herec
Koval
Áno, všade ste boli, všetko viete...ešte mi povedzte že USA si zničilo tak významný komplex aby mohli vtrhnúť do Afganistanu pre ropu (ktorej je tam snáď ešte menej než u nás).

Neverte každej konšpiračnej teórií na internete, ktorú píšu len blbčekovia, ktorý chcú získať vašu pozornosť.

Bol to len druhý úspešný pokus Al-Kaidy po nevydarenom v roku 1993.
NYPD_ONDAJEE
presne tak ako koval píše v skutočnosti boli na World trade center spáchané dva teroristické útoky ten prvy avšak zničil len suternén a prvých pár poschodí. ten druhý už bol o niečo "vydarenejší"

Janci
Toto nikam nevedie, každý nech si v hlave urobí vlastný názor na vec. Odporúčam zhliadnuť nejaké veci od chlapíka menom Aaron Russo (a že to nie je len tak hocijaký konšpiračný teoretik). Jeden krátky výstrižok:

Uvedomte si aj na základe toho, z ktorého roku to bolo točené (2007), čo tu máme dnes (RFID...). Nehovorím, že tomu máte veriť. Ide mi len o to, aby ste veci brali ovela globálnejšie a neverili každej hlúposti. Každý si musí nájsť vlastný názor na vec a nie riadiť sa niečim. To isté platí aj o tomto rozhovore. Tiež si o tom urobte vlastný názor. Dúfam, že aspoň niekto pochopil, o čo mi ide Dostal jsem nápad.
Upravil Janci dňa 11.09.2014 19:23
Ruda
Mě prostě fakta drží při teroristickém útoku.
1) Stačilo zničit menší komplex než nejvýdělečnější budovu USA
2) Stačilo do ní napálit letadla a ne ji schodit celou.
3) Kdyby chtěli schodit takhle velkej barák tak by tam ty výbušniny cpali tak tejden možná i měsíc aby si toho nikdo nevšiml.
DangerRMV
Já si myslím a věřím tomu, že to byl teroristický útok. Už je to 13 let, pamatuji, když to bylo 10...
twistedTSD
Citácia
Janci napsal:

Toto nikam nevedie, každý nech si v hlave urobí vlastný názor na vec. Odporúčam zhliadnuť nejaké veci od chlapíka menom Aaron Russo (a že to nie je len tak hocijaký konšpiračný teoretik). Jeden krátky výstrižok:

Uvedomte si aj na základe toho, z ktorého roku to bolo točené (2007), čo tu máme dnes (RFID...). Nehovorím, že tomu máte veriť. Ide mi len o to, aby ste veci brali ovela globálnejšie a neverili každej hlúposti. Každý si musí nájsť vlastný názor na vec a nie riadiť sa niečim. To isté platí aj o tomto rozhovore. Tiež si o tom urobte vlastný názor. Dúfam, že aspoň niekto pochopil, o čo mi ide Dostal jsem nápad.

To jsem kdysi viděl, ale popravdě mi to připadá spíše směšné. Kdyby to byla pravda, tohle nejsou informace, které se vypráví jen tak někde u kafe a pak kolují po Youtube. A RFID je jen zjednodušený způsob použití debetní/kreditní karty, což není nic nového. Mimochodem, zrovna v USA se RFID překvapivě nerozšířilo.Smile...Ale je to jen můj názor...
DarKoBiT
Citácia
Yamatino108 napsal:

Tiež som názoru,že to boli teroristi.Chudáci ludia čo umreli v tých budovách.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov
6%