Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka Dekashi (Sapik) *2014 - †2020
BetterSeeYA
Snaha o velkú dôležitosť, možno pozornosť, ale čo to nemá ani OP, tak je to smutné.
_iGDuff_
Takže čau sapík na serveru tě poznám z firmy MOG SF pokud se nepletu :D Co ste týče vizitky tak je lxs.At se daří Smile
MaTy
My už se známe od mého prvního nicku co :D takže sapíku :D vizitka je fajn jen si mohl udělat nadpiay, nemám co vytknout dobrý hráč a také můj "manžel" :D přejí ti hodně štěstí bro ;)
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Dush3yo
Jo duff, MoG SF tam jsem byl, super firma :D Taky seš super hráč, akorát jsem tě dlouho neviděl :D
Ty taky dík MaTy, super člověk a potkáváme se skoro furt v každé firmě ať jsem kde jsem :D :D
RuliiKkO
Skvělý kolega v Pag, rozumný hráč a má dobrej smysl pro humor :D Luxusni sawner no prostě pecka hrač který nemá chybu Správně
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Dush3yo
Dík, ty taky Rulíku. Dobrej závodník, přes to že to není to co to bylo ve 2012 :D Super admin, kolega, hráč. Seš bomba, messiáši Pusa.
Upravil/a Dush3yo dne 24.04.2015 18:50
Wolf
Sapik nebo jak se teď jmenuje na serveru... Díky za označení ve vizitce. To bych opravdu nečekal. :D
Vizitku moc komentovat nebudu. Vyplnit pár řádků blbostma a přidat barvy umí každý, sám jsem to taky zkoušel.
.
.
.
*Dobrá práce*
Upravil/a Wolf dne 15.04.2015 20:22
Dush3yo
Díky, tak ale pár minut mi to zabralo :D Poprvý jsem to zkonil, tak to trvalo pár hodin.. :D
MaReK_
Díky bracho za označenie, vážim si toho. :D
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Dush3yo
Nemáš zač, jeden z mála lidí co z OD mám rád. :D
Floatin
Takže čau Sapik,ďalší skvelý hráč.Vizitóóš fajn,"ajem ovsom" B)
Dush3yo
cawesome, taky supr hráč, někdy tvoje výplody v Globalu jsou neskutečné :D. Tak ať se daří!
Azor
Sape, jsi jeden z mála , se kterým se ve tvé věkové kategorii dá pokecat. Už si sice nepamatuju, jak jsme se seznámili :D, ale myslím, že to bylo v cezetové TC.
Vizitka čitelná a hlavně hodně barevná Zle(bohužel hezčí než ta moje :D, ale ne na dlouho). Jsem rád, že jsem mezi lidma jediný zvíře, na které nezapomeneš.:D Ať se ti daří pasiku Prase Smile
Dush3yo
Tobě taky pse, hodně štěstí v životě i na SP. :D
Dush3yo
EDIT! Smile
Geroj
Vizitka taká jednoduchšia, font nadpisov sa mi páči, ako hráča ťa poznam už dlhšiu dobu, je s tebou fajn pokec a nemam s tebou problém, dik za označenie (:
Dush3yo
Ty by si tu neměl chybět ani náhodou. :D Díky tobě je na SP srandy kopec. Dík za koment
PopajZ
Všiml jsem si docela pozdě, ale díky za označení Smile Rád jsem tě poznal možná časem si na SP zase zahrajem? Smile Ty "začátky" jak jsme se učily sawny, a ty jsi se pořáda učil, určitě jsi to někam dopracoval. Smile
Dush3yo
Poslední dobu jsem na to bohužel kašlal, tak asi jsem se zhoršil :D + na chatě nemůžu moc hrát, tam je jen internet z tabletu co do pár dní padne a už ni další měsíc. Nemáš zač, ty si tu ani chybět neměl
ZA CHVÁLI EDIT!
Dush3yo
//Edit: Kurva, jak jsem mohl bejt v 7K..
Upravil/a Dush3yo dne 28.09.2018 09:24
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů