Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka - Battery
Battery
Díky borci :D No a ty závody mám zatím první dva, takže je ještě co se přiučit, ale i tak díky, jsem rád že se někomu líbí.
Borek_
pěkná vizitka akorát ják píšou ostatní to rozepsání :D ale jinak v pohodě týpek admin at se daří *Dobrá práce*
Azor
Tak jsem se k tobě konečně přes tu kupu vizitek dopracoval :D
Tebe jsem poznal ve firmě A.C.A.B. Rád jsem se o tobě něco málo dozvěděl Na wécku Ani jsem netušil, že tu hraješ už dlouho. *Hraju* Ve vizitce sice pár chybek je, ale to snad doupravuješ ;)
DarKoBiT
Baterry Battery....pred nástupom do AT som ťa nejak neregistroval ale teraz si sa ukázal že si si dobrý admin, inak sa ti celkom podarila nech sa darí Smile
Battery
Aktualizace designu + přidání fotečky mého nového domečku Pusa
HrBeeeC
NemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžu

K vizitce.. ehm. Pěkná vizitka Batterko, je vidět, že sis s ní pohrál. A btw pěknej domeček, jak už zmiňoval Tumča. :D
Battery
Díky Hrbe :D a Tumčo neser :D :D :D byl skoro zadarmo Smile))))))))))
KubiKula
Pěkná vizitka baterko zatím vím jenom ze existuješ doufám že se to změní :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Battery
Díky Smile No já vím že si tu hrával mnohem mnohem dřív jak já :D , jen v global chatu Tě občas zahlídnu :D a změnit se to může kdykoliv Smile :D
Upravil/a Battery dne 21.02.2016 23:02
EviL_FusioN
Pěknej dům, pěkná vizitka, ať se ti daří v realném životě a v GTA.Smile Hodně štěstí.:D
Battery
Citace
EviL_FusioN napsal:

Pěknej dům, pěkná vizitka, ať se ti daří v realném životě a v GTA.Smile Hodně štěstí.:D

Díky, Tobě taky Smile
Battery
Původně jsem si říkal že když skončím v AT skončím i celkově na serveru, ale ne uplně jen že tam nebudu moc k vidění, účet si hodlám udržet co nejdéle. Nechci tu psát žádné slohovky, ale hlavně chci poděkovat Brutalovi, za možnost být skoro rok součástí administračního týmu a také Tumíkovi, který vždy dokázal vyjít vstříc a naposled všem lidem v AT které jsem poznal, byla s vámi sranda, to hlavní co mi bude chybět je AT chat. Hráči, kteří ke mě nebyli hnusní a dokázali mě pochopit a také mi nenadávali na akce si taky zaslouží moje poděkovaní, protože díky ním je práce v AT jednoduší.

Nějaký moderátor prosím o přesunutí vizitky do sekce -> Hráčské vizitky, díky
Upravil/a Battery dne 13.03.2016 17:01
Groot
Ahoj, škoda dobrého administrátora čo má všetkých 5 pokope !
Myslím, že sme spolu vždy dobre vychádzali (ak nie tak ma oprav!), ale hlavne bol si dobrý admin, ako hráča som ťa moc nepozoroval, pretože si nebol "centrom pozornosti" a lepšie je poznať človeka, ktorý je dobrý a slušný ako niekto kto stále vyvádza.
A najmä ďakujem za akcie čo si mi urobil a dobré bludiská si robil !
Ahoj. Hi
Szelby
Vizitka pěkná, info jsem se dozvěděl. jsi pohodový je s tebou sranda, a můžu říct že v AT budeš dost chybět. Škoda že jsme se nepoznaly víc na serveru Smile

Ať se ti daří v životě
Szelbovsky Cool
Battery
Dodko: Nepamatuju že by jsem spolu nevycházeli, jen mi docela vadilo že jsem ti musel udělit permu. Pokud se nemýlím tak si tě ještě pamatuju z dob, kdy jsem začínal a díky Ti mockrát za pochvalu, vážím si toho.

Szelby: Díky, s Tebou jsem pokecal před pár kdy ve helper chatu, si pohodový týpek, snad se jednou dostaneš i do AT, kde by byl tvůj věk přínosem.

Jinak hoši ještě nekončím, zatím se vrátím ke hráčské kariéře, což u mě znamená především admin akce, až mě i to omrzí, tak už na serveru mě nebude co držet, sám jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží.
Provo
Vizitka je skvěle zpracovaná škoda, že tě neznám lépe jevíš se mi jako super člověk.
Baseball
Ahoj,
je tě škoda, doufám že někdy hodíme řeč aspoň přes /pm. Jsem rád že jsem s Tebou mohl spolupracovat, hodně štěstí v životě Smile

Base
Battery
Citace
Battery napsal:

Na serveru a celkově s hraním jsem skončil, začal jsem se aktivně věnovat workoutu a běhu + se musím učit do školy. Účet si hodlám udržet, takže na server budu chodit jen jednou za dlouhou dobu aby se mi účet nesmazal a abych nepřišel o nemovitosti. Rád jsem Vás většinu poznal a zahrál si s Vámi. BYE BYE *COOOOL*

Primer
Vizitka sa mi celkovo páči ale škoda že končíš,nech sa ti v živote darí a dúfam že zase niekedy začneš aktivne hrať Smile.
SmouKy_
Konečně už nejsi v AT, bez práv normální hráč, s právama totální egoista, no aspoň že ta vizitka je pěkná a užívej si života bez sp Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
7%