Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Race liga / Kurzy na závodníky
Baseball
Závody od Pirase mi celkem jdou Smile tak zkusím také
Nick: Baseball
RiX
Citácia
RiX

a Morriho tam nejspíš můžeš dopsat automaticky :D
F4me
Citácia
Nick: F4me
DangerRMV
Citácia
MaReK_ napsal:

Čo stoho že viem závodit ked pridem na závod na SP a tam same bloky a SH lagy = Voda, strecha, -1000hp za 1 sekundu... Toto by som dal na MTA tam by išlo len o ten najelpši čas a to je podla mna skill nie tu vam dojde zavod každy kto urobi dobry štart a pritom každu zatačku bere z medzernikom.

Není to pravda, byli by to dlouhé závody a na startu by se nastavily klidně HP i na 100 000. SH lagy na startu má skoro každý ale ikdyž se někomu nepodaří start, tak se dá jednoduše dohnat ztráta, já taky někdy na startu mě někdo lagne a vždycky se nějak prosadím, šance v závodě je pokaždé nějaká, stačí si věřit, že všechny dojedeš a je to. Ještě jednou napíšu, závody budou dlouhé a nebude se jednat jenom že pojedeš po dálnici, ale úseky kde se dá někdo dohnat. Starty se budou dělat jen ty nejlepší, aby byli nejmenší lagy na startu a všichni se nelagly. Ty by ses do tohoto hodil Marku, tak pokud své rozhodnutí zvážíš tak bych tě rád uvítal na těchto akcích, stačí napsat svůj nick na serveru a hned tě dopíšu. Stebou bych stejně počítal. Smile
DangerRMV
Citácia
RiX napsal:

Citácia
RiX

a Morriho tam nejspíš můžeš dopsat automaticky :D

Zeptám se ho na skype a pokud bude souhlasit, tak ho sem hned dopíšu, sním počítám na 100% Smile
err0rk0
Téměr vždy začínám mezi posledníma a končím mezi prvníma, takže lze se prosadit i když začátek není ideální, pokavaď bude HP nastaveno - což je jasný. Jednou se mi stalo, že jsem se dal na start, hodil jsem se do winu a když jsem se dal zpět do hry, nikdo kolem mě už nebyl a ještě jsem ten závod vyhrál, tudíž to v klidu můžou dokázat i ostatní.

Nick: err0rk0
Pitras
Ještě chci dodat že se budu snažit společně s Dangerem tvořit nové a nové závody a těchto závodů se budou moci účastnit POUZE REGISTROVANÁ. Samozřejmě že budou závody úplně pro všechny ale tyto závody se nebudou počítat tady do tohoto topicku. Předem vám vždy oznámíme o jaký závod půjde. Samozřejmě počítejte s tím, že to nebudou závody jen po cestách. Bude to "všeho chuť" takže i nějaké s rampama,NRG apod...
Fellaz
Nick: Fellaz
Jak si napsal že to je jen pro reg. členy, tak jsem si ulevil.
Protože vždy mi závod a 80% hráčům taky, nějaký trapný vojáček vyklepaný ze školy, který vzal firemní infernus a teď se klepe po trati.
Jakub_cz
Nick: .BrKo_
Nápad se mi líbí Palec nahoru
Hodně štěstí s organizací
Upravil Jakub_cz dňa 06.10.2014 16:52
Respy
Už nemám práva tak môžem ukázať aký som mega ultra skiller. Kappa Zapíš ma tam prosím ťa. Respy
_Ego
Já taky většinou startuju z posledních míst, díky dětem kteří dělaj jen bordel a doufám že tu nebudou.

Nick: Vcq
HanyS
Proč to nezkusit že ano... :D
PAcolet123
PAcolet
Nápad vyborný dufám že zavody budu dobre Smile
manasekcze
Reus má na webu ban, tak píšu za něho...
Reus ze zůčastní
Arthur56
Nick : Arthur56

Nápad výborný.
MrDurex
Mr.Durex

Dnes nevyhráte ;)
Saph1R
Zajímavé, určitě se zapojím.
Nick: _Saph1R_
Sekera
Sekera

Jak se na to dívám, na mě se budou kurzy neustále zvyšovat :D
we5ster
Nick: zajo
Aj keď bude atakovať posledné priečky aspoň troška premiešam poradím :D
F3aR_
Ty závody s objektama nejsou zrovna moje gusto , ale zapojím se Smile

Citácia
.F3aR.

A též se chce zapojit člověk který má ban na webu , tak ho sem zapisuju za něj.

Citácia
elcoolion
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche