Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Přiznání SP grafika
Grizzly
Lukaszi, ty možná obrázek upravit umíš, ale svým umělým textem to do****š tak, že bych na tvém místě radši držel hubu. SmouKyho tvorba se mi 100x líbí více než ta tvá a je mi celkem jedno jestli je to upravený nebo ne, jestli tam je jen přidaný text, v jednoduchosti je krása a to, že tu stále narážíš na SmouKyho z tebe lepšího grafika neudělá, s tím se smiř.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Ragnar
Mě se líbí to yezuuze, je to takový vymyšlený a pohrál si s tím, to Smoukyho je taky pěkný, ale tohle je pořád dokola obrazek z GTA V a na něm text, zatím co to yezuuza splíva se SA
radekozak
Taky jsem teda něco vytvořil .. :Dimg.tpx.cz/uploads/GTA-San-Andreas-.jpg
Zoldik
Citácia
EGGY_ napsal:

Mě se líbí to yezuuze, je to takový vymyšlený a pohrál si s tím, to Smoukyho je taky pěkný, ale tohle je pořád dokola obrazek z GTA V a na něm text, zatím co to yezuuza splíva se SA

Přesně !!,To yezuuze je dost pěkný,líbí se mi to víc než to od smoukyho ! Smile
Lukasz
Přesně tak, Yezuuz to má dobrý, mohl by ještě upravit ten stín kolem hlavního textu. Palec nahoru

Fifo, nehodnotím tu jen já ale víc lidí ;) Co má společného to, co dělám s tím, co mám jako avatara?:O
Akai, přečti si řádek výš. Popsal jsem, co tam má špatně, což vyvrací tvou teorii + tvoje chytrá věta o zdi mého pokoje nedává smysl.
Grizly, díky za názor, ale ve většině případech (co se týká avatarů) prostě umělý text je. Jsem lepší grafik.

Omlouvám se Rostovi za tuto nepříjemnost.
Zrušený účet
Poslední zpráva ode mě, víc si můžeme napsat v SZ, popřípadě na skypu. Nehodlam to tu zaflákat kravinama, ale poslední odpověď na tebe.

To, že tu hodnotí víc lidí, ano, řeknou si svůj názor, ale nemelou tu pořád dokola, že jsou milionkrát lepší grafici a sami nic neudělají.

Verze lidí.
1) Buď jsou tu ti, co si stáhnou obrázek, dají tam text + efekt, ani to neoříznou, ale snaží se. Ty, jak se sám nazýváš profík, by jsi jim měl říct, "takhle to nedělej, je to špatně, musí to být ... px x ... px.

2) Něco s grafikou umí, ale chybí tomu ta "šťáva". Tak mu můžu v klidu poradit, když jsi (opět na to narazim) "profík".

3) S grafikou umí, tobě se to nelíbí, beru to, proč by se to stát nemohlo, každý má jiný vkus. Tak mu to řeknu normálně a ne povýšeně, jak ty tu celou dobu na webu děláš.

A mnoho dalšího.

Mě se prostě jenom nelíbí tvoje chování, to je vše. Stejně u Smoukyho, stejně u tebe. Nějaká vaše tvorba se mi líbí, nějakou nemusim. Ale řeknu to snad normálně ne? Tedy víc se mi líbí Smoukysovo, mam rád jednoduchost, ne nic přehnaně přeplácanýho, ale nic proti tobě. Mam jiný vkus. S grafikou sice neumim, občas se jen tak pro sebe z nudy snažim něco udělat, ale rozhodně poslední, co bych chtěl, aby mi někdo začal nadávat, ponižovat mě a zhnusit mi to celý. Přijde mi, že tohle děláš ty, přitom naopak by jsi se měl nad tím povznést a ty zkušenosti dál předat a nedělat tu ze sebe machra.

Ty by jsi taky nebyl rád, kdyby za tebou přišel opravdu profi grafik a všechno, co jsi kdy udělal ti jenom zkritizoval a nic víc tě k tomu neřekl. Tobě by se to líbilo? Určitě ne.

Tak se tu prosím přestaň navážet do ostatních, vem ten kousek rozumu, co ti možná zbyl a začni se chovat normálně k ostatním "grafikům" a grafikům.

Co dál uděláš, je na tobě. Já jsem spokojenej, že jsem ti řekl svůj názor, jestli tě bude zajímat nebo ne je mi jedno.

Bye *OFFTOPIC*
Rosta
Ano yeezuz to má taky velice pěkné, uvidím no neříkám že to má Smouky vyhrané a yeezuz prohrané Smile Díky za příspěvky, no a někteří ten offtopic :D
Grave_
Dajte smoukymu oskara lebo ja to inač nevidím.. :D :D :D :D :D Vela tých obrázkov je luxusných ale ak by tam nebol v pozadí ten most povedal by som, že ten smoukyho obrázok je RUST :D Ak možno poznáte tu hru :D
DoMiNo
lukasz aspon tam hodi jen text a nejak to vypada, ty tam hodis brushe, rozmazes obrazek a vypada to jak sracka z gimpu
ja jsem zapomnel ty jsi profi grafik, takze bys mel delat vse ty co se grafiky tyce kappa
Alexxx2
Moc toho Smoukyho chválíte, yeezuz to má podle mě lepší.
Navíc má tam obrázek z GTA V a myslím si, že SP je jen na SAMP. Smile
Xena
Súhlasím s tým, že by sa tam viac hodil obrázok zo san andreas.

Vieme, že to najlepšie vystihli Smouky aj yeez. V zvyšných obrázkoch chýba cítenie pre farby a písmo.

U Smoukyho vyhrala čistota prevedenia. U yeeza je za vidieť nejakú nápaditosť..ako písal Lukas - presne chápem, čo tým myslel. Možno to napísal tak, že sa považuje za najlepšieho, čo sa ani mne nepáčilo, no vo vela veciach týkajúcich sa grafiky mal pravdu.

Mne sa viac páči Smoukyho, pretože mám rada minimalizmus. No aj napriek tomu by som teraz s odstupom volila obrázok z GTA san andreas.
LukesCZ
Tak něco přidám :D
img.tpx.cz/uploads/zsatoudelalkul2.png

img.tpx.cz/uploads/zsatoudelalkul.png

Upravil LukesCZ dňa 10.11.2014 19:38
Koval
Nemám momentálne pri sebe notebook, takže to bude o dosť horšie ale čo už. Aj by som ti dorobil profilovku, no nemám momentálne nato prostriedky.

img.tpx.cz/uploads/fb-cover.jpg
ErvinBroucek
Citácia
DoMiNo napsal:

lukasz aspon tam hodi jen text a nejak to vypada, ty tam hodis brushe, rozmazes obrazek a vypada to jak sracka z gimpu
ja jsem zapomnel ty jsi profi grafik, takze bys mel delat vse ty co se grafiky tyce kappa

Ou damn, ses rozjel.
Tress
Citácia
LukesCZ napsal:

tak tohle se ti teda povedlo Zle
LukesCZ
Citácia
Tress napsal:

Citácia
LukesCZ napsal:

tak tohle se ti teda povedlo Zle

Nelíbí ? tak laskavě nekomentuj..
Tress
//edit: zmena planu :D ... do tebe to bejt nemelo Nemůžu
Upravil Tress dňa 10.11.2014 22:12
Lukasz
Ehm, držkujete na špatnýho :D

Domino, tebe bude lepší neřešit. Vůbec nevíš.

Xeno, jsem rád, že mě hned nekamenuješ jako ostatní a aspoň se nad tím zamyslíš. Možná jsem to napsal předtím blbě, ale za nejlepšího se nepovažuju ani náhodou. Už tolikrát mi "spadla huba".. no nic. Jednoduchost mám taky rád, ale tady prostě vidím, že to není dotažený a je tam dost chyb (už tu jsou vypsaný).
A dost to připomíná (odkaz), kde je to aspoň nějak zformované..
https://img.tpx.cz/uploads/sp_timelin...ine006.png
(mAxiS v soutěži o fb cover)

Tak ještě jednou díky tobě a i Fifovi za inteligentní odpověď.
Upravil Lukasz dňa 10.11.2014 21:40
Jiry
Tress si naběhl na hrábě :D:D:D:D
Tress
Citácia
Jiry_ napsal:

Tress si naběhl na hrábě :D:D:D:D

hups :D ...
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race