Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka---[P]sycho_[P]arek /-/--EDIT--/-/č.3...#PárekSeVrací
Extream
Citácia
SpaktosF5 napsal:

VIZITKA čitelná a pěkná..aspon je někdo na SP,kdo je narozen ve stejný měsíc a den jako já :DD 28.3.2000..jinak *COOOOL*

Díky moc...Dobré vědět Až budu mít narozeniny tak ti písnu na SP a aspoň popřeji :D
*Ok*
Upravil Extream dňa 12.02.2015 16:30
_iGDuff_
Čau párku :D tebe na serveru už moc nevidím každopádně vizitka dobrá barevná super hráč jsem rád že jsem tě poznal Smile PS díky za označení
Extream
Jsem zpátky a se mnou nový EDIT
FoxCZ
BOMBA vizitoš Párečkos :3 :D Jen tak dál po editu ještě lepší Smile
Extream
Citácia
FoxCZ napsal:

[bcolor=#ff0000]BOMBA[/bcolor] vizitoš Párečkos :3 :D Jen tak dál po editu ještě lepší Smile
Kujuuu :* :D #NoHomo
FoxCZ
Citácia
Extream napsal:

Citácia
FoxCZ napsal:

[bcolor=#ff0000]BOMBA[/bcolor] vizitoš Párečkos :3 :D Jen tak dál po editu ještě lepší Smile
Kujuuu :* :D #NoHomo

#NOHOMO :***************************************
Floatin
Ahoj,vizitka je v pohode,ako hráča ťa velmi dobre poznám :D ty gangster jeden Provrtám tě
Extream
Citácia
Im_Awesome napsal:

Ahoj,vizitka je v pohode,ako hráča ťa velmi dobre poznám :D ty gangster jeden Provrtám tě

Díky moc :D
Ruda
Ten styl nicku( [P]sycho_[P]arek ) mi něco připomíná. :-D Vizitka na můj styl moc barevně přeplácaná, ale to je každého věc, jak se mu to líbí. Hráče neznám, nebo si nepamatuji. :-D
Extream
Citácia
Ruda napsal:

Ten styl nicku( [P]sycho_[P]arek ) mi něco připomíná. :-D Vizitka na můj styl moc barevně přeplácaná, ale to je každého věc, jak se mu to líbí. Hráče neznám, nebo si nepamatuji. :-D

S těmi barvami máš asi pravdu :D ... těch barev tam je přece jenom trochu víc :D, a jako hráče si mě spíše nepamatuješ. :D
Upravil Extream dňa 07.06.2015 14:11
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov