Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Mr.Caesar - vizitka - Edit
Chotycansky
Citácia
vosa123 napsal:

Si fakt srandovni chtel si mi pomoct a toho si vazim si fakt super kamarád. Doufám ze to bude dále pokracovat . :-) (a ještě si mi prodal levněji auto a to bylo taky fajn) :-)

Díky moc Smile Také si v pohodě Smile
MilouchCZ
David Mašek A.K.A. Mr.Caesar - největší borec ze SP :D Znám tě od 6. třídy. Vždycky jsi byl ta největší šunka z celý školy. Jinak jsi skvělej závodník a celkově jeden z nej hráčů. Jsem rád, že jsem tě poznal ty šulíne :D
Chotycansky
Citácia
MilouchCZ napsal:

David Mašek A.K.A. Mr.Caesar - největší borec ze SP :D Znám tě od 6. třídy. Vždycky jsi byl ta největší šunka z celý školy. Jinak jsi skvělej závodník a celkově jeden z nej hráčů. Jsem rád, že jsem tě poznal ty šulíne :D

Mildo danke Smile Jsme na tom stejně Smile hlavně díky žes mě sem dovedl Smile Jinak bych nepoznal super nové lidi Smile Nosfik atd. Smile
Floatin
Bezproblémový a skvelý hráč , vizitka ujde Smile
Buffalo
Vizitka farebná + pekná tak ako má byť Smile Fajn týpek + závodník s ktorým sa dá pokecat Smile
Lucian
Hezká vizitka, zvolil jsi pěkný barvy že to nevypadá přehnaně Smile .Jinak dobrej kámoš, myslím že jsme se seznámili když jsi byl terák a já se tě furt snažila zatýkat Nemůžu líbilo se mi že jsi se na mě kvůli tomu nenaštval jako to má spousta lidí ve zvyku, ale spíš jsme se tomu smáli. :D Myslím že jsi bezproblémovej hráč s fajn povahou, jen tak dál Smile
Chotycansky
Buffalo - Díky moc též si týpek Smile

Luci - Díky si taky fajn holka s kterou se dá pokecat Smile
Nosferatu
Můj Bratře. :D
Vizitku si upravil pěkně ;)
Vypadá to luxusně. Smile
Jinak bro děkují ti za označení jak nahoře tak i dole. :D :D :D :D
Vzhledem k tomu, že jsem se ti tu už rozepsal minule, tak teď jen zopakuji pár vět. :D
Jsi prostě týpek co mě vždy podržel a kdykoliv jsem potřeboval helpnout, tak si se na mě nevykašlal. Smile Vždy si mě podporoval v závodění atd Smile Prostě něj ty časy kdy jsem mohl jezdit. :D Ale i tak na tebe nemám Sad(( :D :D Prostě pan racer bro ;) Doufám, že si spolu pořádně ještě zajezdíme. :D I když momentálně není moc času :/
I kill people and I like it
Suve
Díky za označení céziku Pusa Super jezdec,kámoš,týpek,gay :D Jsi jeden z mála hráčů co jsou v pohodě Smile Přivedl jsi mě do gang systému a taky jsi mě naučil (s mildou) základy závodů za což jsem ti dodnes vděčný.Doufám,že se ti bude dařit stále ve hře tak i v reálu.Někdy zas musíme pokecat Mám tě rád.Zatím cs a gl do budoucna :D P.S. Vizitka je taky lxs. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
7%