Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zamyšlení pro AT
Ondrah98
Zdravím,
možná nebo teda spíš určitě nejsem zrovna oblíbený admin, podle mého názoru jsou 2 skupiny lidí co mě určitým způsobem nenávidí, tou první jsou hráči, "co mají pocit, že oni můžou vše, mám přes 1000h a jsem v gangu, kdo je víc?" Když se takových hráčů zeptám, co jim vadí, tak začnou vytahovat něco o lezení do ****e, ale nikdy mi nejsou schopní uvést příklady nebo to konstruktivně řešit. To, že jejich reakcí je provokace v chatu, dotazech a opravdu to obtěžuje ostatní, tak tam už jde jen o to jak zareaguje admin, někdo to trpí, ale popravdě kolikrát je nutné trochu si přizpůsobit harmonogram a potrestat to. A teď mi řekni, jak postupovat, abysme měli respekt, nechat si **** na hlavu = respekt 0, nebo trestat a tím si proto sobě poštvat obvykle celou skupinu těchto inteligentů a respekt jde zase směrem k 0. A tou druhou jsou hráči, většinou spíše nováčci, které prostě trestám mute a jaily podle harmonogramu. A tady já vidím ten propastná rozdíl, když se podívám na statistiky AT, je normální, aby z +-30 adminů mělo cca 5 extrémě vyšší statistiky než zbytek? Tak samozřejmě to jde ruku v ruce s aktivitou, ale kdo bude nenáviděný ze strany hráčů, někdo kdo plní povinnosti a pořád v chatu lítá jeho jméno v hlášce "administrátor xxx ..." nebo někdo kdo přijde jednou za 3 dny na půl hodiny a udělá akci? Někdo tu "černou" práci, jako jsou mute, jaily, bany... dělat musí. Absolutně nepochopím, když přijdu na server, je tam třeba 5 adminů a leží tam 5 dotazů bůh ví jak dlouho (slyšel jsem i 30min...), když jsem na to pak odpověděl, tak byl hráč relativně šťastný, protože čekat půl hodiny na odpověď, no radši to nebudu dál rozvádět.

Nějaké slevování banů, případné unbany, já nevím proč bych měl, porušil? Porušil, tak ať pyká, tímhle myslím cheating atp. u nějakých banů za dotazy nebo mute jsem ochotný slevit, ale to ta žádost musí být fakt na úrovni a ruku na srdce to je dnes málokterá. Na žádost "cs pls ub" mám reagovat jak? Napsat mu tam slohovku? Proč? Když ji nenapsal ani on, dám mu tam důkaz a zámek, takových lidí je na serveru dost, opravdu se tím nebudu zabývat třeba půlhodiny, když mu sepsání žádosti zabralo 2 minuty. Jinak to, že tvrdíš, že administrátoři pochybyli, ale přesto se navzájem zastávali, tohle je prostě jen výkřik do tmy, bez konkrétních příkladů je to prostě na nic, stejně tak by bylo užitečnější uvést konkrétní nicky adminů, takhle si někdo může říct "mě se to netýká" ikdyž je to právě on, kdyby se uvedly příklady a vypsaly nicky bylo by to o něčem jiným.

Každopádně si myslím, že porovnáváš něco neporovnatelného a to dobu před +-2 roky a dnes. To prostě nejde, vývoj se posunul, jestli k dobrýmu nebo špatnýmu, to ukáže až čas, ale uznej, že když klesne úroveň hráčů, zákonitě musí klesnout úroveň AT, protože AT je vybírán z řad hráčů. Jestli chce někdo tvrdit, že dříve byli hráči na stejné úrovni, tak ať se podívá do mého podpisu, kde je odkaz na můj oblíbený topik s experty, sice je starší, ale podívej se kolik tam toho bylo tenkrát a kolik tam toho dávám já, pokud za 2-3 hodiny na serveru nasbírám klidně 10 případů do tohoto topiku, tak ta chyba bude i jinde než v AT.

Zase jsem to nedokázal napsat stručně no co už... Každopádně jsem zvědavý na reakci, jak od Tebe Rudo, tak od ostatních, třeba mi někdo konečně vysvětlí co jim vadí, ikdyž o tom pochybuji.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Brutalus
Ahoj Rudo a ostatní,
beru tenhle topic jako další upozornění na situaci, o které ve vedení víme a snažíme se s ní nějakým způsobem pracovat, aby to vyhovovalo všem stranám. Několik takových topiců tu řeší vedení každý měsíc již od dávných začátků serveru a nikdy se to nějakým způsobem neuzavře. Pro mě osobně je nejlepší, když mě Ty nebo kdokoliv jiný kontaktuje na skype, dodá nějaké podklady a argumenty, aby jsme mohli takovou situaci řešit. Pokud Ti to vyhovuje, tak to můžeš řešit i v topicu na webu. Rozhodně se nebojíme potrestat administrátora, jestliže jedná v rozporu s pravidly administrátorů. Stejně tak každý hráč má právo se ozvat pokud mu přijde jednání administrátora v jeho topicu nekorektní. Pokud je zde takový problém, tak ho pojďme řešit a ne zakládat příspěvky o anonymech, to vždycky skončí jen topicem v koši.

Pár dní před tímto topicem byli všichni administrátoři informování o situaci, kterou zde popisuješ a doufám, že si to vzali k srdci. Takže nemusíš mít strach, že tomu slepě přihlížíme. Pokud někdo z administračního týmu není schopen jednat s hráči jako člověk s člověkem, neměl se sem pak hlásit a nemá zde co dělat. Vyjímkou je však, když hráč není schopen jednat férově a v určitých mezích morálky, pak ani mě nezbývá než k hráči přistupovat jako k určitému individuu, které není schopné normálního projevu a chování.

Statistiky jsou kapitola sama o sobě, ze které se poslední dobou stává jediný cíl AT. Já jsem zastáncem upřednostnění kvality před kvantitou a určitě bych rád nasměroval tímto směrem i AT.

Doufám, že jsem Ti alespoň ujasnil či usnadnil některé příčiny a důsledky problému, neváhej mě nebo wlka kdykoliv kontaktovat, třeba už s konkrétním a aktuálním případem.

sws,
Brutík :*
Panzer
Ondrah
Citácia
zákonitě musí klesnout úroveň AT, protože AT je vybírán z řad hráčů.

Na serveru je tolik starých hráčů který mají tu SP tak najetou že nabrat novějšího hráče je občas velká chyba.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
LuKi_
Citácia
Jeden kickuje všechny co sou AFK u nemovitosti,

Toto se kickuje ještě před tím než jsem já vešel do AT takže už přes rok se za to kickuje, tak nevidím důvod, proč to tady píšeš? :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
thorous
Citácia
LuKi_ napsal:

Citácia
Jeden kickuje všechny co sou AFK u nemovitosti,

Toto se kickuje ještě před tím než jsem já vešel do AT takže už přes rok se za to kickuje, tak nevidím důvod, proč to tady píšeš? :D

Jistě, vždycky se to kickovalo, ale když byl hráč Yakuza / Rusák, nebo jiným způsobem znemožnoval přístup k pickupu. Mluvím o tomhle http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=63441, když prostě se naberou lidi, kteří ani neví jak a co.
Jiry
Pamatuji si když jsem přišel do AT, někdy začátek Ledna při prvním náboru, prostě jsem něco posral, byla stížnost od poloviny AT jsem to schytal vždycky, no a dneska to po**** admin, ale schytá to hráč, že si vůůbec dovolil podat stížnost.Takhle to už dneska chodí ve stížnostech se lže, apod. Nejdřív jsem tohle psal AT slušně, ale přiznávám pak jsem se začal chovat jak ***** a psát jim to hodně důrazně co za jsem si vysloužil pozastavení na webu..
Co si budeme povídat s těma statistikama, nechci jmenovat, třeba Tumík než jsem odcházel a viděl jsem ty statistiky jeho, ten kluk nemá ani realnej život, ale snad jednou dětem (jestli si najde ženu) bude vyprávět jak dal za měsíc 10k Dotazů,2k mute, apod.. Ale tohle není jen Tumík, to je jen příklad z mnoha. Tím jsem chtěl jen potvrdit Rudovo tvrzení se statistikama.
Ono ani nejde navrhnout nějaký řešení, je to v těch lidech tam, možná bych bral starší lidi do AT a ne 14-leté děti.
Panzer
Ten kick jsem taky nepobral, když je to majitel nemovky proč by u ní nemohl stát a odskočit si, ale to odbíháte od tématu.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Skiper
Citácia
Panzer napsal:

Ondrah
Citácia

Na serveru je tolik starých hráčů který mají tu SP tak najetou že nabrat novějšího hráče je občas velká chyba.

Yop, je tam vela starých hráčov.Lenže dajú sa im práva a bude ich to baviť možno tak mesiac ? Neviem no, ako tiež radšej staršieho ako niakeho čo tu je pol roka aj s cestou.Tiež sa mi nepáči ak je niekto v AT a hrá tu pol roka ak nie aj menej.Ten človek čo je v AT by si mal niečo odohrať (1-2) roky, aby vedel čo to je SP.
dpq7WImm8w
Jiry, co se starat sám o sebe a neřešit životy ostatních? I kdyby ta blbost co si napsal o tumikovi byla pravda.. je to Tvůj život? Ne. Je to tumikovo dobrovolné rozhodnutí a taky jeho věc jak se svým volným časem a životem naloží. Navíc, bavíme-li se o tumikovi tak jeho vystupování a odvedená práce zde v administračním teamu je jedna z nejprofesionálnějších a mnozí kolegové by se od něj měli učit.
Pak si vzpomeň na to, jak jsi byl Ty neschopnej a jaké světlo jsi právě Ty vrhal na administrační team a až s tím budeš hotov, tak kritizuj ostatní.

Jinak, ten rudovo příspěvek je fajn, bohužel ale topik s anonymama je k ničemu.
Hi
Xkol
Citácia
Panzer napsal:

Ondrah
Citácia

Ono to je, respektíve bývalo neviem ako teraz z dôvodu toho, že hráči čo mali napr. 1500 nahratých hodín dlho v AT nevydržali a vzdávali to po pár týždňoch pretože hra ich nebavila tak ako tých čo majú nahratého menej.
Jiry
Čekal jsem kdy do mě začneš hustit :D . Ty ho tady chráníš, ale ten kluk si třeba za rok řekne, že promrhal roky svého mládí tady někde ve virtualitě a bude ho to dost ****, ale dobře nebudu tu o něm dám psát.
Co se týče tobě, kdybych mohl a nedostal bych pban na webu, tak bych o tobě vynesl takový věci z AT, ty si tam ten největší lízač, sám si říkal jakej je CzSK, že jde přes mrtvoly, ale ty děláš to samé. Jenže jak vím, 3/4 AT tě nemá rádo a jen se přetvařuje, jenom aby měli od tebe pokoj. Vím to moc dobře.
Tohle sem do toho topicu nepatří.
Pořád jsem si říkal, že všechno posral Pixel, ale není tomu tak, tímto se mu chci fakt omluvit, co jsem psal třeba v žádosti o odchod, on moc dobře věděl, proč nabíral staré tváře, protože určitě věděl, že jednou tady z toho bude to co je teď.
Zpět jak si napadl mojí práci, dělal jsem spíš pro hráče akce a akce, klidně si najdi moje starý statistiky, jediný co jsem se nenechal urážet a ponižovat před serverem od hráčů, to jsem trestal dost tvrdě. Asi tohle se ti nelíbilo ty světlo jedno.
dpq7WImm8w
Tak ať si to řekne, ale furt je to jeho věc a né Tvoje.
Co se týká mě, tak já pouze využívám své přidělené pravomoce abych AT zbavil lidí, jako jsi byl právě Ty a tobě podobní, kteří ten level měli jenom pro zábavu. Kdo mě má a nemá rád já neřešim, každej má právo svůj názor vyjádřit, to že to nedělají už ale není moje chyba, každej kdo na mě měl "stížnost" nikdy nebyl schopnej dodat jedinej adekvátní důkaz nebo něco, co by šlo proti mě, takže další výstřel do tmy.
A tvůj problém nebyl v akcích, ale v autoritách a naprosté neznalosti pravidel.
Víc tu s Tebou řešit nebudu, protože to je samý, kdyby a kdyby a kdyby a vono nic, čest práci.
Hi
biatec
hraci budu nespokojni s AT vzdy.vzdy bude niekto tvrdit,ze "predtym" boli admini ini,lepsi,spravodlivejsi...

nemyslim,ze by sa AT chovanim dako radikalne zmenil za posledny rok,zmenil sa server ako taky.(system zarabania,viac hracov,nove pravidla) AT,tak isto ako hraci sa len prisposobili.

osobne som za 2000+h hrania nemal vacsi konflikt s adminmi.viem co si mozem dovolit a niesom typ,co by sa snazil situaciu hrotit.
a nie,adminom do pr. neleziem,praveze s nimi komunikujem malo,ale zas ked som nieco potreboval,vacsinou (skoro vzdy)vysli v ustrety.obraciam sa na adminov ktorych poznam dlho,alebo mi akovludia sedia b.tears,yaroush,kikush,krowky,fifapk,tumik,napriklad aj Ruda tu si tam tiez patril.

a zas napriklad s takymi dlhodobymi ako wlcacek,xena,detroit som asi ani nikdy nepisal,ale to neznamena,ze ich nerespektujem.

proste AT je teraz dost velky,aby si ludia vnom mohli najst cloveka s ktorym sa im dobre jedna.
Rosta
Jde o to taky, ze pro hrace jsou nejlepsi admini ty kteri byli kdyz oni zacinali. Nové veci na serveru taky hejtujete , ale pak si zvyknete. A kazdy admin ma svou osobnost a chova se jinak, Dlouhodoby admin uz to ma zazite a ví co a jak, ale kdyz do AT nastoupite nove tak se proste nejake te chyby taky dopustite. (Pres mobil)
Vlk_Junior
Musím s tebou jen a jen souhlasit Rudo Smile
V době když jsem zastával pozici administrátora, nikdy na mě nepřišla ani jedna stížnost. Bylo jednoduché se tomu vyhnout. Pokud se tvé chování nezmění při nástupu do AT, tak ti lidi na to budou reagovat. Ještě mi občas někdo napíše PM a vzpomene akci, kterou jsem dělal (Zmatený závod) a že by jí chtěli znova někdy na serveru. Pro mě je to potěšení číst, protože jsem se nějakým způsobem zapsal do povědomí lidí (především kladně). Někteří admini mají potřebu (mám ten pocit možná jen já) povyšovat se nad hráči a psát strašně moudře a přitom ze sebe dělají jen blbce. Ano, AT musí mít úroveň, ale když úroveň tak ve všem.

Závěrem snad jen... Chovej se ke všem hráčům stejně, nepovyšuj se, vždyť si taky jen hráč, pouze s pár příkazy navíc. Pokud hráči uvidí, že se s tebou můžou bavit o čemkoli, budou k tobě mít respekt, aníž by si musel rozdávat bany na počkání. ;)
Xena
V AT som už dva a pol roka, takže to viem porovnať. Velkým dôvodom je, že je na SP vela hráčov. A čím viac hráčov, tým tu je viac názorov, kidov,... Niekedy mám pocit, že sa až moc snažíme vyhovieť všetkým.
Pri mojich začiatkoch v AT to bolo tak, že čo sa povedalo, to sa aj urobilo. Lenže potom sa stal hlavný niekto, kto si prácu nerobil tak ako má...a v podstate mám pocit, že ho aj tak má 80% z tých, čo hrajú odvtedy na SP za pána hl. admina, hovorím o Kapovi (ja s ním vychádzam dobre ako s človekom, no ako hl. admin ma sklamal).
Teraz to je skôr o tom, ako vyhovieť väčšine. O tých štatistikách to je pravda. Človek si príde zahrať a niekedy ani nestihne napísať trest, pretože ho už predbehli. Ale zas na druhej strane, ako lahko a iným spôsobom bude ohodnotená práca admina? Nejaký nový spôsob by sa naozaj hodil, pretože keď vidím každý mesiac tie štatistiky, tak mi to príde ako súťaž. Človek je z toho znechutený.
Čo sa týka tej srandy z AT. Nemyslím o tom, že si robia srandu z jednotlivcov, ale z celého AT. Niektoré keci. Viď napr na FB stránke (patazove hejty), alebo nezmysly v dotazoch (jacksoncent, aure, mistr), alebo nevhodné správanie (Fellaz)..toto sú mená, čo mi napadli ako prvé, pravdaže ich je viac. Stávame sa akoby otrokmi vlastných pravidiel, snažíme sa to vyriešiť pomocou nich, no je to ťažké, keď tá druhá strana v nich hladá diery. Potom má človek z toho takú hlavu a už nehrá s nadhladom. Viem to podla seba...odkedy sa moja aktivita znížila, tak to už tak neriešim a hrá sa mi aj lepšie v tomto ohlade.

To, čo si napísal je taká diskutabilná vec. Ale velmi si vážim to, že je to, čo si písal krásna ukážka toho, ako sa dajú riešiť problémy. Stačí si o tom pohovoriť ako dvaja slušní ludia.
Adrian
Ach bože :D Ako keby vám tú namáhavú prácu niekto kázal robiť stresovať sa ešte mimo školy a svojich problémov ešte aj tímto a stále sa bojíte otvoriť si hubu a zakričať váš vlastný názor.. Ako keby tá práca čo robíte je platená, pretože sa trasiete a pretekáte o svoje pozície v AT. Číta si vôbec tento topic ten najvyšší? Pretože ak si to nečíta on tak je toto vaše plakanie tu zbytočné, ak s tým nezačne hýbať on, tak potom nikto ^^ Ludia sa sami od seba nezmenia, musí ich niekto v to donútiť Smile)
Panzer
Jsem rád že mě Xena nevzpomněla, asi už našla důvod. Xena je nekompromisní podle mě, udělal jsem menší spam ale měřila mě stejně jako blbce co by zrovna přišel na server a to se mi líbí. Zase na druhou stranu být na místě admina a nějakým způsobem by se prohřešil člověk který pro tu sp něco udělal, vemu např. Rocketa, určitě bych to vzal s nadhledem.
Je pravda že mě vyhovují admini kteří to co dělají nedělají pro svoje dobro ale pro dobro serveru a na nic si nehrají, prostě přijdou a dělají svojí práci a míchají jí se zábavou. S takovým fifouPK jsem si dřív vůbec nepadl do oka, ale dneska s ním nemam sebemenší problém a jsem rád že se to tak rýsuje i u ostatních adminů.
Jenomže někdy admin udělá nepřiměřenej skutek nebo čin na který mi jako hráčovi kousne v hlavě a mam tendenci na to reagovat s tím, že to je přehnaný nebo neověřený a v tu chvíli naprosto zbytečný.

Já jsem pro to aby se zavedla diskuze v který by se hodnotila ochota adminů, mám to z konkurence není to můj nápad. Je tam prostě diskuze do který hráči píšou co se jim na určitých adminech líbí ba naopak nelíbí, jestli je vychvalujou nebo ukazujou na jejich nedostatky a chyby.
Podle toho jsou také ti administrátoři odměňováni VIP a pochvalami a při veliké oblíbenosti se jim i stupňuje šance na získání vyšších postů.
To si myslím že by změnu v chování AT určitě udělalo, kdyby nedostávali jen lízátka v podobě $ ale i slovní a písemné pochvaly a naopak i potrestání.

Citácia
Adrian napsal:

Číta si vôbec tento topic ten najvyšší? Pretože ak si to nečíta on tak je toto vaše plakanie tu zbytočné, ak s tým nezačne hýbať on, tak potom nikto ^^ Ludia sa sami od seba nezmenia, musí ich niekto v to donútiť Smile)

kdybys nečetl jen úvodní příspěvek zjistil bys že se tu hlavní vyjadřoval a ne jen hlavní serveru.
Adrian
Myslel som ATomas(a), ale tak fajn mudrlo Smile)
Panzer
ATomas se o adminy nestará mudrlo Smile Navíc ty jako neaktivní hráč víš prdlajs.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
7%