Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Nové premko
Panzer
Kdo ti na to příjde? /PM ID jsi tu? Ne čus :D Ale pojď se hádat do SZ ok? scheiáe
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
thorous
Panzer, není to žádné cleo. Je to program, kde si nahraješ klávesy / pohyb myši a pak to spustíš a funguje to na všechno, ne jenom sampko. Nevím, jak by se to dalo poznat, když budeš sedět u PC a budeš třeba na mobilu, koukat na televizi nebo cokoliv a občas mrkneš na monitor, jestli tě někdo nezabil. Tohle se zneužívalo u rybáře, kde sis nahrál chytání ryb a celou noc to za tebe chytalo žraloky a ráno to jenom odvezl :D
Rozdíl mezi autoclickerem a binderem Ti napsal fko a má pravdu.

A k návrhu, je to totální kravina, i s pslotama se kdysi klikalo po hodině a i ty 3h sou moc, když vidíš nemovitosti naklikaný na tisíce hodin. Mělo to zůstat po hodině klikání
Panzer
Jo vždyť já se ho ptam normálka, chci se o tom něco dozvědět. Tak jsem se v tom spletl se ne****te :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
LukK
Jáááj panzer doje*ali tě hold nemáš jednou pravdu no :D
RiX
Ten návrh je zbytečnost.. Jak psali kluci výše, každej kdo má IQ víc než opice, tak je schopnej najít něco, co bude klikat za něj. Beztak už polovina lidí něco používá..

Psloty jsou už dostatečná výhoda, protože ti dobu klikání sníží 3x..

A ještě tu byl skvělej argument ten, že nemovitost ti vydělává prakticky bez práce. Jedinou starostí je klikat ochranku. Tak i tak tu ochranku naklikáš, protože to potřebuješ, nehledě na to, jestli nějaký premium na to bude nebo ne. Záleží jen na tobě jestli každej den dáš 200h nebo 500..
Baseball
Určité ne 500 hodin.. tak max 10-30. To tam pak rovnou může byt dialog a kolik chceš hodinFacepalm
Zrušený účet
Poslední dobou se zde objevují návrhy na další příkazy, když to máte jinde, například na úřadě. Teď tu je prémko, který ti přidá 500 hodin u nemovitosti. Ano, je to praktická věc, ale za chvíli se fakt budeš starat o svůj účet (firmu, dům, auta, nemovitost...) z jednoho místa pomocí příkazů. Jediná vaše práce na nemovitosti je klikat ochranku, to je to taková obtíž? Pokud ano, tak si tu nemovitost nekupujte. Jste pohodlný, až je mi z toho zle.

PS: Nemovitost mam taky a taky klikam ochranku, ale rozhodně takovej bobek by mě nenapadnul vůbec napsat na web!!!)

PSS: Jestli se tohle zavede, tak to už si fakt budu myslet, že ATomas ztratil rozum stejně jako někteří hráči. Všechno se přizpůsobuje pohodlnosti hraní, o nic se v podstatě nestaráš.
Nosferatu
Je to blbost . tak jak říkají ostatní chceš nemku ? tak si pěkně klikej .
Takhle by to vážně nemělo smysl protože na každé nemce by bylo 10k ++ .
za 1. už by žádná nemka nepropadla.
za 2. Vlastně by si nemusel s nemovitostí nic dělat protože by si měl klid na rok +
Takže vůbec je to kravina.
I kill people and I like it
Bony
Myšlenaka dobrá provedení na ....... . Taky jsem to kdysy navrhoval no v lepším měřítku to bylo na méně hodin a s pojistkou, že to třeba můžeš použít MAX 1 denně +.

2. Věc co mě drbe, tak jedině že musíš jen dělat 2 věci 1. Zaplatit za nemku a 2. Klikání ochranky víc nic.

Ano kdyby se přesně na tohleto hodil systém řidiče kamionu, který mám docela dost promyšlený a tento JOB by se hodil na tyhle účely, tak jsme někde jinde "viz systém objednávek do nemovitostí, aby mohli být využívány". Dávat to sem nebudu, jelikož nepotřebuji za měsíc a koukat na zamítnuto bez odpovědi nebo nesmyslná odpověď a nebo dokoce smazáno.

Až by sis tam musel dělat objednávky ano potom se můžeme o něčem bavit.

Jinak optimální by bylo použití 1x za den a to pouze 50-75h.

A kuci auto klik nebo jak se ta kravina jmenuje by se dala brát přes večer i jako nahrabávání xxx. Večer zaplneš příjdeš ze školy hodin na nemce jako na kostele: Nahráno X hodin, Nahraný X bonus. Pokud tě chytí AT tak čus za X čas.
hormoskunk
Tak, lehce poupravit ten počet hodin a jednou denně no... Jinak přijde vám to jako lenost, nebo zbytečné? Mi teda ne.. Teď to naklikavani ochranky je stejně pokrokové, jak kdyby, jste museli tankovat auta u benzinky po jednom litru...
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
21%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%