Informácie o serveri
Čítať tému
Convoye ATOMAS sem
|
|
Vikush |
Pridané 26.02.2015 17:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
CrUrban, zastávaš si niekoho, kto server namotivuje na $, server je doslova stavaný na to aby si hráči budovali majetok a hnali sa za $ ale stále to nie je jeho chyba áno? Jediné čo z toho, jak si ho zastávaš pri situácii, za ktorú evidentne môže je to, že sa mu trepeš do zadku. |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 26.02.2015 18:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
A přesně kvůli tomu taxikařim ![]() U dealera jsem byl také a musím uznat, že měl odměny až nelidské. Takové neskutečné množství peněz za dny konvojů, co šlo do oběhu za den konvojů. Byla to příšerná částka, na to, že se to vydělalo za 20 minut. Dealer prostě musel být zastaven, chcete-li co nejvíce oddálit peněžní reformu. Takto to vidím já. Vikuš, máš pravdu. Pro snížení odměn u dealera rozhodně jsem, ale to, že to poškodilo zaměstnání jako Řidič kamionu, Bezpečnostní služba a Vaši Popíci ![]() No což. Třeba se za pár týdnů budou zase zaměstnání překopávat, jako prostitutka, kterou nikdo nakonec nedělá skoro. |
|
|
LukK |
Pridané 26.02.2015 18:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 443
Založený: 24.06.14
|
Hmm hrbe za cely týden ai dealer vydělal z každé mise sotva 10k tak mají právo, si jednou za týden vydělat pořádně. |
|
|
WDesign |
Pridané 26.02.2015 18:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 77
Založený: 25.12.13
|
Citácia VikusQa napsal: Tak jsi normální? Nebo už ti ta hra leze na mozek? ![]() Pouze vím, co tím snížením měl na mysli a plně s ním souhlasím, není to tak, že bych měl lízt někomu do zadku koho ani neznám, použijte mozek, když už si tu hrajete na chytrý a pravá? Teď mám ban za SH a jindy už čas hrát mít takový nebudu, takže práva bych ani nechtěl. ![]() Protože dříve dealer bylo takové já nevím.. obyčejné povolání, které bylo lehké, co jsem se přihlásil do hry po několika letech, tak už se muselo jezdit na různá pole a tam to kombajnovat, a tak... prostě šílenost. A ještě za to byly nehorázné peníze, tak to chtěl zatrhnout, aby hráčí využívali i jiná zaměstnání. Třeba kamionista si dobře vydělá sám bez convoye (mluvím za sebe) a musím říct, že mě to jako zaměstnání baví, i když to je třeba na 6 minut. Peace. ![]() ![]() |
|
|
LukK |
Pridané 26.02.2015 18:10
|
|
Sekce zamítnuté --> Za den vyděláme asi tak 300k za všechny firmy (y) |
|
|
Baseball |
Pridané 26.02.2015 18:10
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Citácia CrUrban napsal: Právě že peníze byly velké jen za convoye.. Hnojení při vše na normálu(bonus 0 + RPčka + Firma) 10k-20k.. |
|
|
Vikush |
Pridané 26.02.2015 18:15
|
|
CrUrban za mesiac tam mám poslednú dobu nahraných smiešnych pár hodín tak ma nepoučuj že mi to lezie na mozog. Atomas to nedomyslel, ty máš krátke vedenie a nechápeš to tiež, pozeráš sa na to len z tvojho uhla pohladu. To, že si tu na SP svoj zadok držal pred rokom, dvoma z teba znalca nerobí a ani robiť nebude. Jediné, čo hovorím a čoho sa zastávam je to, že je ten server stavaný na majetky a na to, aby mali hráči čo najviac $ je im to už vsugerované. Hráčom boli sprístupnené convoye tak sa rozmaznali, teraz to zrušili a už nie su schopní byť vo firme v ktorej nezarábajú tak ako pisal Ruda to budú meniť podla toho, ako sa im to hodí inými slovami to budú striedať ako ponožky pretože už sú proste naučený na $. Tak si kludni hormón a skor ako niečo vypustíš z papulky si to 2x prečítaj. |
|
|
WDesign |
Pridané 26.02.2015 18:21
|
|
Citácia VikusQa napsal: Ne, to ty máš krátké vedení ![]() ![]() PS: Hráčům jsou convoye stále k dispozici, ne že byly, ale oni stále jsou ![]() ![]() And as always: PEACE ![]() Baseball: Já mluvil o penězích za convoy, a nebo se ti snad zdá něco jiného? Že bych mluvil o platech za hnojení, které mě nezajímá? Tady jde hlavně o ten convoy, ne o zbytek. Upravil WDesign dňa 26.02.2015 18:24 |
|
|
Morrison321 |
Pridané 26.02.2015 18:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 477
Založený: 06.04.12
|
Citácia ATomas: No si nejsem uplne jistej ze kdyz prodlouzime dobu pestovani jestli to dealerum uplne pomuze. Najlepšia Dealerska firma [img]http://snag.gy/osEox.jpg[/img] Najlepšia firma celkovo [img]http://snag.gy/E8cRp.jpg[/img] Problem solved a to ešte polovica dealerov nevie čo sa stalo ![]() |
|
|
Baseball |
Pridané 26.02.2015 18:24
|
|
Citácia Baseball: Já mluvil o penězích za convoy, a nebo se ti snad zdá něco jiného? Že bych mluvil o platech za hnojení, které mě nezajímá? Tady jde hlavně o ten convoy, ne o zbytek. Ale třeba D&H má convoy 1x týdně. To té doby pěstuješ. ATomas napsal že si za den vydělá cca 11mg (dealer) ale to jen s convoyem který je 1x Týdně (1kg) a nebo 2x týdně s 500g.. Morison - no a tak to bylo vždy když nebyl convoy.. ale s convoyem D&H mělo 35mg ve firmě protože ti co neměli marišku (cca 25% lidí) jeli s 50% platem... Upravil Baseball dňa 26.02.2015 18:27 |
|
|
Vikush |
Pridané 26.02.2015 18:25
|
|
Citácia Ne, to ty máš krátké vedení Smile ATomas se teď vyjádřil k příspěvku ke convoyi a přesunul příspěvek do zamítnutá vylepšení, vyjádřil se k tomu úplně stejně, jak jsem já předpokládal Furt niečo kritizujem aha dostávame sa k tomu, keď niekto nemôže povedať svoj názor len na základe toho, že je tu niekto ako TY, ktorý vidí len svoj názor však? By ma zaujímalo aké to máš v realite s priatelmi ![]() Dealerov si nezastávam, zastávam si firmy a to, ako to v nich chodí. Tak ak reaguješ na niekoho, si uisti, že chápeš o čo ide, inak to dopadne že píšeš ako teraz úplne od veci. |
|
|
LukK |
Pridané 26.02.2015 18:27
|
|
Baseball atomas tím myslel kolik vydělá to povolání celkově za den né kolik vydělá firma. Je to jednoduchý zrušit najíždění u hnojení a zalívání a dát z5 odměny a tak to, co si nevyděláš na hnojení se ti vrátí na konvoji. |
|
|
Morrison321 |
Pridané 26.02.2015 18:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 477
Založený: 06.04.12
|
Problém u dealera boli fakt convoye. Pretože ak išlo 40 ludí tak sa to celé medzi sebou násobilo a každý mal milióny. ATomas preto na to neišiel až tak zle, ale zas on tie convoye úplne zničil takže to tomu tiež nepomôže. Chcelo by to nejakú poistku na tie convoye, ja som navrhoval, že amx by mohli ísť convoy 7 členov, ale to zamietol, tak neviem. Ale nebolo to dobre ani vtedy a ani teraz |
|
|
Baseball |
Pridané 26.02.2015 18:31
|
|
Citácia LukK napsal: Jojo, já jsem to tak myslel. BEZ convoye má dealer do dne cca MAX 5mg když bude makat 15 hodin.. |
|
|
WDesign |
Pridané 26.02.2015 18:33
|
|
Citácia VikusQa napsal: Nevím, proč máš v hlavě vylízáno a zasahuješ do mého osobního života, ale budíž, já ti tedy řeknu, jak to mám s přáteli: Víc jak 3/4 jsou falešní a pár z nich na to doplatilo, když jsem si je chytil (samožejmě jsou to vyhulené mozky jako se teď chováš ty a starali se o ostatní a ostatních životy) a ten zbytek, tak tomu zbytku taky nemůžu věřit ![]() A víš proč jsem ti odpověděl, jak jsem ti odpověděl? Protože těchto témat o convoyi je tu více než dost za den a není potřeba pořád jak stupidní hráč zakládat další a další. Prostě je to tak a už se s tím zatím nic neudělá. Postav se tomu jak chceš. ![]() Upravil WDesign dňa 26.02.2015 18:34 |
|
|
Vikush |
Pridané 26.02.2015 18:33
|
|
Tak nech to robí tak, že ak ide na convoy viac ako 10 ludí tak od 10teho sa to bude percentuálne znižovať tak ako je to teraz od toho prvého. //E: Citácia Nevím, proč máš v hlavě vylízáno a zasahuješ do mého osobního života, ale budíž, já ti tedy řeknu, jak to mám s přátely: Víc jak 3/4 jsou falešní a pár z nich na to doplatilo, když jsem si je chytil (samožejmě jsou to vyhulené mozky jako se teď chováš ty a starali se o ostatní a ostatních životy) a ten zbytek, tak tomu zbytku taky nemůžu věřit Tak v tom prípade si z môjho pohladu človek, ktorý si ani nezaslúži priatelov no.. nečudujem sa že pri tebe nikto neustojí a nikto ťa nepodporí. Založila som toto na základe toho, že tie topicky boli v kategóriach kde sa k tomu nemôžu hráči vyjadrovať, založila som to do nezaraditelných ako prvá ![]() Upravil Vikush dňa 26.02.2015 18:36 |
|
|
Baseball |
Pridané 26.02.2015 18:34
|
|
Citácia VikusQa napsal: ![]() ![]() ![]() Toto by bylo ideální btw. CrUrban docela se odkláníš od tématu "convoye" k tématu "Vikušina hlava" |
|
|
WDesign |
Pridané 26.02.2015 18:37
|
|
Citácia Baseball napsal: By the way ,,BOY" neodracím, pouze se hájím před nějakou holčičkou, která se stará o to, kolik mám přátel. K tématu se odrážím, ale pak píši i k tématu ![]() Ona začala narážet na to, že mám krátké vedení, tak jí na to odepíšu. ![]() |
|
|
Panzer |
Pridané 26.02.2015 18:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 1926
Založený: 27.02.12
|
Reaguju jen na úvodní zprávu. Je dobře že konvoje jsou zrušený, teď by vás mohli spíš začít napadat návrhy jak si hru užít bez toho abyste tu seděli 10 hodin denně a nahrávali si bonus kvůli virtuálním penězům, nechodili spát kvůli tomu že máte rozjetej dobrej výdělek a dobrej bonus a nebudete si žádat o unbany když si budete bonus přes noc a přes školu uchovávat. Zrušení konvojů je z mého pohledu dobrá věc. No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Vikush |
Pridané 26.02.2015 18:41
|
|
Citácia By the way ,,BOY" neodracím, pouze se hájím před nějakou holčičkou, která se stará o to, kolik mám přátel. Pokial viem sa starať môžem o čokolvek čo sa týka servera a hráčov na ňom, jediné prečo vyťahujem tvoje správanie a postoj k ludom je ten, aby si hráči, ktorí toto čítajú urobili k tebe správny názor ![]() To by bolo k tebe, za ďalšie bolo by fajn, ak by tu ešte niekto dal niaky názor na to ako to obstojne zmeniť a to by sme potom dali do návrhu nech sa na to atom pozrie pretože takto to ostať nemôže. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí