Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka [Editovaná] - Lucian
Carter_
Citace
Co miluji: Cartera Pusa

Hmmm já tebe taky ty to víš Pusinka pro tebePusa
Carter_
Citace
Lucian napsal:

Carter_: Áno, vím Smile jsi moje zlato Pusinka pro tebe
Jsem rád že to víš lásko, Miluju tě Pusinka pro tebeKytka pro tebe
Nejik
Vizitka jednoduchá, ale přehledná, líbí se mi tam ta modrá barva :D. Jinak hráčka pohodářka, sama o sobě říká, že je přísná, ale tomu tak není ! :D Dá se s ní pokecat, jak na sp, tak na skypu. ;)
Pandy
Achjo, Moc mě mrzí, že jsi musela prodat Policajty, byla jsi jedna z mála, co tu měli firmu dlouho, snad ještě dýl než tu hraju já :D Tak jeste jednou at se ti daří i v novém Jobu,ale určitě nějakou dobu, zůstanes u Policie B)
Jincek
Copak se stalo? Až mi z toho skoro slza ukápla když jsem to viděl...:D Ta firma mi nějak přirostla k srdci, a teď nevím co mám dělat:D:D
Lucian
Nejik: Děkuju, takže ....jsi fajn, dá se s tebou popovídat a máš super hudební vkus. Jen mě už někdy štvaly ty tvoje věčný hovory na skypu :D :D jinak jsi v pohodě a hlavně věrnej policajt, řekla bych že ten nejvěrnější a za to děkuju protože ve firmě jsi mi byl opravdu přínosem. Smile

werymex: Firmu jsem měla sice dlouho a taky jsem se jí nejdříve nechtěla zbavit ale nedalo se nic dělat, opravdu hráčů co hrálo za policajta dříve dost ubylo a firma už nefungovala tak jako dřív a proto mě to už ani tolik nebavilo... Jinak za policajta hraju pořád a asi nějakou dobu ještě budu pokud nenajdu zaměstnání co by mě chytlo víc :D

Jincek: Áno tebe si hodně pamatuju, nebyl jsi ve firmě sice nějak dlouho ale za tu dobu jsi udělal hodně práce a hodně jsi se snažil, dokonce jsi mi i pomáhal s firmou a šlo ti to dobře Smile takže děkuju za pomoc ale jak už jsem říkala, firma už prostě nefungovala tak jako dřív a radši jsem jí prodala než aby mi jí třeba sebrali. Jinak jsi celkově v pohodě, bezproblémovej hráč, pokud si dobře pamatuju shodli jsme se i v hudbě, za to jsem taky ráda takže díky za vše Smile
DenisWeisz
Vizitka se povedla, jseš kočka, koukám, že jsi z Plzeňskýho Kraje, až budu hrát v Pantheonu stav se, dáme párty :D
Lucian
DenisWeisz: Díky moc Smile a v Plzni studuju, jsem tam přes školní rok , jinak bydlím u Karlových Varů. :D A kdy že to tam máš hrát? Že bych se přijela kouknout :D
PatoMRZK
Kratka , pekna , strucne udelana , clovek se neztrati :D.
Pohodova hracka , je s ni sranda :D.
Diky ni jsem dosahl mych prvnich 100mg :D.
Diky zlatko ;):3 :D
Zacek
Jako rlly? :O Jooo
Metal, Rock, Punk a hraješ na el. kytaru ? Jojo
Nejsme my dvojčata? Tak to teda čumím, že tu má někdo stejné zájmy jako já a navíc baba. Nokaždopádně mrkni do mé vizitky ;)

// a ktomu ještě pivo Hulala :D
Upravil/a Zacek dne 19.09.2015 16:29
Lucian
kacicak: Fakt jo? :D to ani nevím s těma 100M :D ..Tak díky za názor Smile
Lucian
ZacekDan: Tak to mám radost, konečně někdo :D . Do vizitky určitě mrknu Smile
Lucian
Edit Smile
Geroj
Byť tebou by som vymazal posledný post a editol ten druhý, teda ak si samozrejme nechceš dať pauzu na webe zámerne, každopádne vizitka plní informačnú hodnotu, ako hráčku ťa poznám len tak že si za mnou často behala s obuškom po warpe :D GL.
trixi
Vizitka pěkná, hráčka v pohodě,v realu ještě hezčí :3 :D. Znám te jen z gangu jakožto šéfku našeho super gangu :D. Jsem rád že jsem tě poznal.Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23990
Lucian
Geroj: Díky Smile ja si te pamatuju, tenkrát jsi mi prodal monster truck :D :D to uz je docela dávno, ale bylo to asi moje 2. auto :D

Ch1k0: Děkuju Smile jo gang byl fajn, co se týče členů. Ale upřímně, gangy šly vždy mimo mě :D takže se ani nedivím, že mi ho zrušili :D ale jsem ráda ze jsem vás poznala všechny, kteří tam byli Smile
Lucian
xMASTERx: Děkuji, a u teráka mě asi neuvidíš :D to me nebaví a navíc jsem se zase vrátila k fizlům :D teď mám firmu v SF Smile
ondrasCZ
Super hráčka Smile fajn holka Smile na pokec s tebou nikdy nezapomenu :D :D :D ty si to sice nepamatuješ ale já ano :D :D vizitka pěkná Smile
Upravil/a ondrasCZ dne 29.07.2016 00:49
Mordis
Takže Lucianko :D
Díky tobě nikdy nezapomenu na hasiče!
Vizitka, pěkná, informace jsou a není jich málo, není co více dodat.
Úžasný člověk s kterým se dobře píše, zábavná, pohodová, přátelská, nezapomenutelná!
Takovou tě znám já Smile
Na server už moc nechodíš pokud se nepletu a to je škoda, takto SP přišla o dalšího skvělého člověka Sad
Mohla by jsi se k nám zase vrátit jazyk Smile
Přeji ti štěstí a mnoho úspěchů v životě, pohodu a kdyby jsi se náhodou vrátila začež budu moc rád, tak i štěstí na SP jazyk :D
Lucian
ondrasCZ: Prej to si ty sice nepamatuješ ale já jo :D:D:D jsi tele, jasně že si to pamatuju :D Smile čímž nepopírám, že jsem byla pod vlivem :D na tebe se nedá zapomenout, něco jsme se spolu nahráli, pomáhal jsi mi strašně s firmou a ne s jednou a za to děkuju Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů
6%