Informácie o serveri
Čítať tému
Tak nějak debata o všem.
|
|
wlcacek |
Pridané 01.05.2015 23:29
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6229
Založený: 14.04.11
|
Citácia Panzer napsal: Selský rozum je fajn věc, bohužel moc lidí ho nevyužívá. A k tomu výběru do AT, na to můžu napsat jen toto: Kvalita AT se odvíjí na kvalitě hráčů. |
|
|
Panzer |
Pridané 01.05.2015 23:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 1926
Založený: 27.02.12
|
K tomu už jen toto .. ![]() Víš proč lidi píšou že stará sp byla mnohem lepší atd.. AT byl lepší .. Protože ty lidi byli lepší, dneska máš je pravda hodně omezenej výběr a ještě se ti zužuje několika věcmi. Podle mě se hledí na to jak je člověk aktivní, to není špatný, ale na jeho suspect, teď nesmí mít hráč co si dává přihlášku do AT ban, no... Člověk co nikdy neporušil pravidla podle mě nikdy nemůže trestat poctivě a být dobrý admin. ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
wlcacek |
Pridané 01.05.2015 23:37
|
|
Citácia Panzer napsal: Já když nastoupil do AT, tak jsem neměl jedinný oprávněný trest ![]() ![]() |
|
|
Panzer |
Pridané 01.05.2015 23:38
|
|
To bylo dřív no ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
wlcacek |
Pridané 01.05.2015 23:52
|
|
Citácia Panzer napsal: Takový Cagaj banoval za plný suspect ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Panzer |
Pridané 02.05.2015 01:14
|
|
Si pamatuju že jsem mu napsal "Už si zdechnul?" a ban 50hodin ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Tearsko |
Pridané 02.05.2015 01:33
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 8714
Založený: 07.03.12
|
hlavne že Citácia Protože se netrestalo za každou blbost, ![]() |
|
|
Panzer |
Pridané 02.05.2015 01:42
|
|
Ale tohle byl Cagaj, to si nikdo nemohl nic dovolit ![]() ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Brutalus |
Pridané 02.05.2015 12:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 1016
Založený: 27.10.13
|
Trochu edit: Nehejtoval jsem Kapa za to že zmanipuloval hlasy, ale za to, že dostal správce serveru i přes to, že "ukradl rcon", změnil si IP, vybanoval server (klokaniso) a adminoval dál jako by se nic nedělo, pak ho ještě zvolili hlavním po milionech hlášení a důkazech, který jsem posílal atomasoj. Jinak pěkný počtení, kdybych zveřejnil tohle "behind the scenes" ještě já, Pixel a Rocket, tak tu bude pár lidí nevěřícně koukat ![]() |
|
|
ATomas |
Pridané 02.05.2015 13:05
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6018
Založený: 19.02.11
|
Dobre sepsana takova "novodoba" historie super parby. Kdyz jsem to cetl tak jsem vzpominal ze to tak opravdu bylo. Ale kdyby mi nekdo rekl at mu reknu novodobou historii superparby tak si nevzpomenu na nic ![]() A takovy to "Driv byla SP lepsi". To je jen vysledek toho, ze si clovek z minulosti pamatuje prevazne to dobre. Hraci co na serveru hraji dnes. Budou za dva roky rikat ze to dnes bylo lepsi. Hraci kteri hrali pred 3 roky, rikali ze to bylo lepsi pred 5 roky. atp... |
|
|
Mikull |
Pridané 02.05.2015 13:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 3734
Založený: 15.12.11
|
Citácia ATomas napsal: Ono je to dáno hlavně i změnami, někteří si na změny blbě zvykaj a nebo jim prostě chybí např. staré zaměstnání. Vrátil bys na týden nějáký script co tu byl před 3 roky a hned budou brečet co to je a ať to okamžitě vrátíš. |
|
|
wlcacek |
Pridané 02.05.2015 15:03
|
|
Citácia Brutalus napsal: Brute,takhle nějak jsem to původně myslel, jen jsem to bídně napsal ![]() Konkrétně za tehle krok by sis s odstupem času zasloužil do síně slávy, málokdo si dovolil vystoupit proti vedení. A hlavně v podobné věci. Tehdy to byla prasárna a zatočilo to s celou SP. Myslím si že kdyby každý hlavní zveřejnil to, co se kolem něj dělo, tak by těch nevěřícně koukajících nebylo jen pár, ale spousta. Bohužel si nikdo neuvědomuje, že tohle by se dalo přirovnat ,,vysoké politice" ačkoliv je to jen hra, tak někdy člověk musí sáhnout mimo systém, aby to mohlo dál fungovat. To víš Ty, já, Rocket, Pixel, Lofastek, ATomas a další, kdo si to zkusil. Citácia ATomas napsal: No, možná kdybych si k tomu, sedl a trochu se zamyslel, pak bych dokázal tu ,,novodobou" historii sepsat tak, aby to bylo čtivé a hlavně aby se to netočilo jen kolem mě, ale kolem celé superpařby. To jestli byla SP lepší než dřív nevím, ale vím stoprocentně, že každá doba na SP měla něco do sebe. Já byl spokojený s každým vylepšením. Mám rád pokrok a mám rád nové věci. Někdy mě to sedlo málo, jindy dost. Ale SP není co bývala a za to jsem rád, protože kdyby byla co bývala, tak už to tu není. ![]() |
|
|
buulls |
Pridané 02.05.2015 15:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 18
Založený: 21.01.15
|
Mam otázku, prečo si nejednal s pravidlami keď som ti nahlásil že admin FifaPK mi vynášal z Admin Pokecu, hovoril mi kto je kto podla IP adresy, keď bol nejaký multi účet a jazdil grká tak som chcel vedieť kto to je, fifa mi to povedal. Posielal som ti aj dôkazy a na funkcii administratora je stale tak to ma zaujima čo mi na to napišeš. |
|
|
wlcacek |
Pridané 02.05.2015 16:15
|
|
Citácia buulls napsal: Na tuto věc si pamatuji a vím že jsem ji řešil, Při hloubkové kontroly jeho LOGu jsem nenarazil na jedinný případ toho, že by zjišťoval IP adresy hráčů za účelem to zdělit Tobě, či jiným hráčům. Když jsem poté pátral co a jak, tak jsem zjistil, že nebylo složité odhadnout danného hráče, podle způsobu chování a jednání. Pokud jsem Ti neposlal moje vyjádření, pak se tedy omlouvám a máš ho tedy zde. |
|
|
buulls |
Pridané 02.05.2015 16:19
|
|
Toto nieje vyjadrenie pretože keby si si nepozeral jeho log ktorý bol vtedy už nejaký ten mesiac starý a pozrel by si si napríklad dnes jeho skype log, videl by si tam aj že ma kryl keď som obchádzal a aj to že mi vynášal. Aj mi poslal Smoukysovu prihlášku do at. |
|
|
Krowky |
Pridané 02.05.2015 16:19
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
Pekne napísané, ale čo od teba iného čakať. Pán pánov na poste hlavného admina SP. Málokto iný by tú pozíciu zastával s takým prehladom kedy by sa snažil podla možností vyhovieť všetkým od atomasa cez AT až po hráčov. Nachádzať kompromis a správne riešenie aby všetci boli spokojní to chce velký rozum a zároveň aj velký kus empatie aby si sa vedel vcítiť do kože toho druhého. Nech si povie kto chce čo chce, zaryl si sa hrubým písmom do histórie SP a nikto ťa odtial už nikdy nezmaže. Viac takých hráčov / adminov a vlastne všetkých na SP a hralo by sa nám ovela lahšie. |
|
|
wlcacek |
Pridané 02.05.2015 16:29
|
|
Citácia buulls napsal: Pokud Ti toto nestačí jako vyjádření, pak se spolu nemáme o čem bavit ![]() Jinak ještě jedna maličkost. Když už by Ti třeba i vynášel, pak bych vážně uvažoval nad tím, kdo morálně klesl níž, zda on, nebo Ty. |
|
|
buulls |
Pridané 02.05.2015 17:14
|
|
Aha, takže keď nahalasujem vynášača ja, ostane v at. Keď ho bude nahlasovať niekto iný, tak by admin dostal kick a pban. Kto potom morálne klesol viac. Ja alebo Ty? |
|
|
wlcacek |
Pridané 02.05.2015 17:27
|
|
Citácia buulls napsal: Jenže blbé je, že on k tomu, aby Ti řekl kdo je kdo, použil pouze svůj selský rozum, ne žádný z admin příkazů k tomu určených. Takže jedinné čeho jsi docílil je to, že si se zde malinko znemožnil. Takže v tomto případě se o nějaké vynášení nejednalo. |
|
|
buulls |
Pridané 03.05.2015 11:36
|
|
Tak teraz si sa dissol sám. Išiel som gr ja neviem s kým a proti mne išiel Saph1R z Westu a s ním išiel MaBuL_XD (Aure) mal multi účet a Fifa mi povedal že je to on že si pozeral IP adresu a povedal mi že sa zhoduje s Aureho IP tak čo to tu ****š? Potom kto sa znemožnil ty brainer. ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí