Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zniženie poctu clenov firiem
Pandy
Citácia
Nosferatu napsal:

Nesouhlasím.
Nebudu mít omezený počet členů jen kvůli toho, že neumíte rozjet firmu.
je úplně jedno kde ta firma je, když se snažíš a chceš s tou firmou něco dokázat, tak to jde i v jiném městě než LV.
Měl jsem Popeláře LS a byla to tehdy top firma.
Za tu dobu co jsem jí měl, tak LV šlo totálně do háje a SF také postrádala tehdy členy a já jí měl full.
Stačí se o to umět starat zaujmout hráče a pak to je o něčem a je jedno kde ta firma je.
To samé jsem měl s firmou Pizza LS, tak jela kvalitně v té době.

// Ještě k tomu někdy bylo 60+ míst málo, hodně se stávalo, že jsem musel vyhazovat i hráče co byly 3 dny neaktivní abych mohl nabrat nové.
Chce to snahu a kvalitní práci s firmou a jde vše.

Přesně kdyz jsem mela policii v sf, taky jsem ji rozjela, neni to o meste ale o clenech , ale to je tim ze takovy kraviny vymysli ten,kdo nikdy firmu nevytahl nahoru sam , nebo aspon o tom nevim :D Tim padem bude jen 90 dealeru, a chudaci kdo bude navic tak musi makat nekde kde ho to nebavi(jiny povolani), jen proto ze nejsou mista !! a kdo to bude poslouchat??? Majitele firem , ze nekoho uprednostnuji vic ,ne VY!!!
eGhE
Citácia
Nosferatu napsal:

Nesouhlasím.
Nebudu mít omezený počet členů jen kvůli toho, že neumíte rozjet firmu.
je úplně jedno kde ta firma je, když se snažíš a chceš s tou firmou něco dokázat, tak to jde i v jiném městě než LV.
Měl jsem Popeláře LS a byla to tehdy top firma.
Za tu dobu co jsem jí měl, tak LV šlo totálně do háje a SF také postrádala tehdy členy a já jí měl full.
Stačí se o to umět starat zaujmout hráče a pak to je o něčem a je jedno kde ta firma je.
To samé jsem měl s firmou Pizza LS, tak jela kvalitně v té době.

// Ještě k tomu někdy bylo 60+ míst málo, hodně se stávalo, že jsem musel vyhazovat i hráče co byly 3 dny neaktivní abych mohl nabrat nové.
Chce to snahu a kvalitní práci s firmou a jde vše.

Zdielam tvoj nazor , kedze viem ze to vacsinou funguje tak ze majitel je neschopny a prave preto mu odchadzaju ludia , alebo teda firma sa nevie uzivit a existovat .. Uz dost velka zmena bolo obmedzenie aut , a to este aj clenov ? Tiez vela krat musime vyhodit clenov ktory su neaktivny len 2-3 dni , v kazdej firme to je ine , ked zmensovat sloty pre hracov vo firme , tak len vo vybranych firmach , pizza , slapka a pod ..
Ruda
Vy co tu brečíte že to nechcete a že si schopný lidi tu firmu naplněj se zamyslete co je dobrý pro server a co pro vás. Stejně nesouhlasíte jen proto, že budete mít méně money.
Nosferatu
Rudo jsi tak trošku na omylu.
Já firmu nemám, takže mě nějaké ''money'' vůbec nezajímají.
Já jen říkám, že kvalitní firmu dokážeš udělat i když to je tak jak je.
Jen si ty ''money'' nesmíš škudlit do vlastní kapsy, ale třeba za ně pořádat akce, které ty hráče nalákají, ale to je hold pro některé moc těžké popřemýšlet o tom co udělat, aby jejich firma jela a byla kvalitní.
Takže slova jako
Citácia
brečíte
si laskavě můžeš odpustit.
I kill people and I like it
Krowky
Nosferatu toto je blbost...

Mam kamionacku firmu, do tankovania vrazam okolo 250 000 denne. Kazdych 5 dni +- davam do sutaze veci v milionovych hodnotach, na firme prerabam takze tvrdenie ze si peniaze skrabem pre seba a preto to nefunguje je zcestne. Ked som mal firmy v LV nikdy som nemal nedostatok clenov a sutaze som nerobil vobec... nebolo treba, polka ludi na SP zije len v LV a nikdy hranice mesta poriadne neopusti.

Ale ono ako si tu pisal, mal si LS, vsetci u teba a LV a SF bez clenov. A to je prave vec ktoru chcem riesit prioritne, aby vsetky tri firmy mali clenov a nie vsetci v jednej firme a ostatne sa rusia kazde 3-4 dni pre nesplnenie podmienok. Niektori do toho skocia na plno, do firmy vrazia sto milionov a bum zrusena pre nedostatok clenov. Si predstav ze by takto fungovali nemovitosti, proste ti ju odoberu pretoze nemala urcity zarobok, znie to ako zly sen vsak? A prave tento zly sen zazivaju niektori majitelia firiem. Hoci sa mozu snazit akokolvek nepodari sa im plnit podmienky a hoci by si firmu radi nechali aj keby mesiac nic nezarobila vo viere ze sa to raz rozbehne tak tam nabehne spravca firiem a firmu zrusi a sen o firme a par mega v ****i.

Rozvediem myslienku o tom ze menej ludi moze zarobit viac.
Ak ma firma limit 63 clenov a mas tam napr. 50 ludi tak ti 50 ludi bude makat len tak aby sa nepvoedalo lebo sa nema preco bat o poziciu vo firme, napr. zarobia za den firme 5 000 kazdy. To by si mal za den 250 000. Naopak keby boli firmy plne s limitom trebars 20 ako pisal ruda tak by sa nevosli do firmy vsetci a kazdy by o to stal, dokonca by pracovali aj za platy 75-80-85 atd a makali by aby miesto nestratili, ti co by mali menej by sa snazili predbehnut tych co maju viac a takto stale dookola a nakoniec by kazdy zarobil trebars aj 30 000 za den firme a to mas uz pri 20 clenoch 600 000. Tie cisla su len prilady nemusite to nikto rozvadzat ale je to proste tak...aj v reale to tak funguje...keby kazdy clovek v produktivnom veku mohol pracovat a bolo by viac volnych miest ako ludi platy by boli neskutocne vysoke lebo by si ludia urcovali za kolko do tej prace pojdu a firmy by sa museli prisposobit lebo by tu poziciu obsadit museli. Je sakra rozdiel ked na jednu pozicii cakaju dvaja ludia a ked sa dve firmy biju o jedneho cloveka...takze keby bolo trebars 100 dealerov a miest vo firmach iba 60 tak by si firma mohla urcit platy daleko nizsie ako su teraz a tym padom by daleko viac zarabala hoci by mala menej clenov a keby sa niekomu nepacilo? Nech sa paci skus iny job ale bude to tam rovnake...mat firmu by mala byt vysada a nie utrpenie a nekonecne stresy ci ti ju zajtra nezrusia.
Groot
Citácia
Ruda napsal:

Klidně to zvýšit i na 20, lidi si té firmy prostě neváží a postrádá to tu exkluzivitu jako v reálu. Podle mě by měla být výsada být ve firmě a mělo by se to stát daleko více prestižní, protože takhle je to strašně trapný jak to posledních pár let funguje.

Presne tak ! Ludia si te firmy nevážia tak to bude len Výhoda Smile
Nosferatu
Pěkně si to rozepsal.
No v některých věcech s tebou souhlasit tedy musím, ale za tím že firmu rozjedeš ať je kde je si budu stát pořád, protože vím, že to jde a není to zas tak těžké.
Takové problémy, jako máš ty jsem nikdy neměl. No možná to bude tím, že tehdy byly benzinky celkem levné a dalo se tankovat, ale i tak.
Každopádně ta konkurence a ty platy zní pěkně, ale i přesto všechno bych to nedal dolů, tak razantně.
we5ster
Len to znižujte a o pár dní tu bude nový topic na zvýšenie :D.
Keď to chcete tak vážne zmeniť, tak aspoň nie o tolko vela.
Ruda
Nosferatu: Nemyslím tím každého, pokud k tomu máš nějaké rozumné argumenty tak nemám problém si tvůj názor alespoň prečíst. Ale jelikož znám hodně dlouho SP a hodně dlouho jsem se pohyboval ve "financích" na SP tak vím jak to funguje. A řeknu ti že 85% těch co jsou proti(sorry že jsem předtím napsal "všichni" ) to dělají jen pro prachy. Kdyby to bylo všechno jen o penězích, tak máme každý týden reformu peněz.
MADING
Docela souhlasim s Krowkym ale je taky prava jakej job to je s jobama s cp jeto jedno kde firma je ale kdyz je firma třeba vojenska tak je jasne ze nejvic lidi pude do lv protože jak psal aj krowky hodně hráčů bydlí v lv a ani stama nevytáhnou paty takze tak Smile
Shock_
Ne! jak pišou výše každá firmá se dokáže rozjed když je dobrý majitel ! a umi se postarat!
Příkal. vojáci Vždy vládli vojáci v LV a ted to pořádne rozjiždi vojáci SF nový majitel dokoupil park atd a firma fičí a dava lv do sraček.
Je to dobré v tom že hráči bojujou tak se staraj o firmu aby mneli nejlepší.
MADING
Citácia
Shock_ napsal:

Ne! jak pišou výše každá firmá se dokáže rozjed když je dobrý majitel ! a umi se postarat!
Příkal. vojáci Vždy vládli vojáci v LV a ted to pořádne rozjiždi vojáci SF nový majitel dokoupil park atd a firma fičí a dava lv do sraček.
Je to dobré v tom že hráči bojujou tak se staraj o firmu aby mneli nejlepší.
. Šak ano ja jsem nepsal že to tak vždy platí stačí se o firmu dobře starat a rozjedes ji kdekoliv
Krowky
Firmu rozjedeš ked zvalcujes konkurenciu platmi, ak ich nedas moc vysoke da ich konkurencia vyssie, potom ich zase das vyssie ty a pomaly ale isto tie platy nebezpecne atakuju hranicu 95 # a vzide z toho akurat tak to ze kazda firma prd zarobi.
Nosferatu
Ty platy, taky nejsou žádná pravda.
Já měl platy vždy 90.
Nebo když jsem začínal tak 95 a pak to šlo dolů a skončil jsem vždy na 90%.
A konkurence ? I když měly platy 99 tak šly ke dnu jak šutr.
Všichni si myslíte, že hráči jdou jen za $$$ a největším platem, ale je to totální kravina.
Jo možná malé děti, ale většina jde taky za kolektivem, který když si vybuduješ na nějaké úrovní, tak ho hráči vždy budou vyhledávat.
Hlavně ti starší.
HrBeeeC
Firmu už nějaký pátek nemám.
S návrhem souhlasím, snížení by bylo třeba.

Ale nesouhlasím tady s Vašimi ohlasy ohledně polohy firmy.
Zhruba před rokem, jsem měl Taxi Santos. Okolní firmy běžely solidně, ale my jsme je i přes to rozválcovali. Budete argumentovat, že platy jsme měli vysoký a podobně, ale to není pravda. Měl jsem vždy 90 a postupně zvyšoval makáčům.
Měl jsem rusáky, yakuzu SF, také jsme zničili konkurenci jak nic.
Chce to čas, lidi si musí zvyknout, že firmu má někdo nový. Jen tak budou okukovat a zjistí sami, jestli nechtějí jít za lepším či ne.
Samozřejmě jestli nenaberete 60 členů za den, tak nesmíte hned prodat firmu. Pár dní až týdnů, ve firmě se prostřídá hodně lidí a musíte se snažit udržet ty aktivní a hlavně fajn lidi. Protože od toho se to vše odvíjí dál. Někdo přijde, udělá si obrázek o stavu firmy, lidech v ní a buď půjde ke konkurenci a nebo ve firmě zůstane nějaký čas.

Máte pravdu, že v LV je to jednodušší, to také souhlasím, proto se snažím vždy LV kupovat, aby nemělo vedení firmy včetně mě tolik práce s náborem a podobně.
Ale spekulovat o tom, že není možné rozjet firmu v jiném městě než v LV (mimo jobů dealer, terorista a dozorce) je nesmysl.

Firmu už nemám a v nejbližší době ani mít nechci. Ze současnýho firemního systému je mi na blití.
Tohle by ale mohl být malý ale dobrý krok ke zlepšení fir. systému.
Jenže tímto si stejně nepomůžeme, firemní systém potřebuje změnu obrovskou, celý překopat, to samý gang systém.

Nesouhlasím s Vašimi ohlasy ohledně polohy firem za mě, ale návrh by prospěl serveru globálně.

hh
Pandy
Hrbeec souhlas, nezalezi kde firma leží, ale kdo ji má. A Krowaku, s tim tvym tankováním : Chapu ze mas Kamionackou firmu, nadrze jsou veliky, tudiz padne vic benálu, ale nevidim problem v tom , aby jsi 1x nebo 2x prijel s cisternou zbytek dne dle potreby by si hraci tankovali sami. U me to funguje uz celou dobu co mam firmu, jasne ze par lidi si stezuje, že to neni jejich práce, ale ja jsem majitel firmy, staram se o chod firmy, souteze, komunita a bla bla dalsi veci.
Takze bud poverim jednoho hrace kdo se mi o to tankovani bude starat (hrac si aspon pripada ze v ty firme neco znamena) a denne mus budu davat odmenu za tankovani, nebo proste 1x denne cisterna a zbytek dne si kazdej tankuje sam. Budes se divit, ale lidi se tam drzi, protoze sednou do natankovanyho auta a muzou zacit pracovat, a celej den maji 1 auto ktery si po sobe tankujou! Kdo to tak nedela, a bere jen ty plny = kick! Bys koukal jak rychle se to naucej , kdyz chcou byt ve firme konkretní. Nebo chce to jen system , kamionaci nemaji jiny starosti , nez jen konvoje, nebo mise, tam neni co jak hracum vysvetlovat, proste sednes - jedes.

Kdezto dealeri, mame to slozitejsi, vysvetlit jak se hnoji, zaliva, jak se jezdi konvoje, ze maji tankovat a ostatni veci.. Tim nechce rict , ze kamionaci proti dealeri jsou nejaky jednoduchy to ne, ale jak rikam chce to system. Staci ze se ted upravovali garaze, uz tak si musim kupovat sloty , aby ten pocet aut ve firme zustal stejny, ac na mem slote. PROTO jeste snizit pocet lidi je nesmysl. a nebo respektive aspon ne tak rapidne, jako pak se budou lidi hadat kdo tam chce byt a koho mam vyhodit!!! Proste je to jen muj nazor, a nebudu mlcet abych sla s davem! Jen penize jsem si uz nahrabala,takze mi jde jen o tu komunitu ve firme, ze proste prijdu, a muzu s nima kecat atd. Ja jsem pro , aby se mista urcovala podle jobů. Treba prostitutky jsem nikdy nevidela ze by bylo ve firme 63 hracu, to samy Pravnik, dva stoji na warpu ostatni jsou offline.
Mozna by bylo fajn zalozit zase anketu jako to bylo s tima garazema, a nejlepsi navrh by vyhral. Jasne ze si kazdej bude branit svuj job, proto by to meli delat ty rozumnejsi co ví, jak to ve firmach chodi. a NEEE ty co maji poprve firmu a jsou v ni 2 dny, ty nemaji prehled co kde kdy a jak ...nevim, muj nazor proste nezmenim! Takze sorry za román, klidne me ukamenuj, ale nez neco napises, promysli to ! :D
MaTy
Wery dealer má 16slotu v garáži takže u tebe se nemusí povídat, že se snížil počet slotu.. :D
Počet členu by se měl snížit, ale ne jak říkáš ty wery. To jako by si chtěla aby ve firmě u pizzaře mohlo být max 15členů a u tebe 60? to je trošku kravina každá firma stejný počet, ale chce se to dohodnout na konkrétním čísle já bych souhlasil s 47členama :D. Je to půlka mezi 64 a 30 takže bych to viděl tak..
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Pandy
co tu meles o 16ti slotech ??? Dealer ma 14 + 2 auta mam ja na slote!!! Tak se priste podivej! Radsi priste psat nebudu nic, protoze vzdy se najde nekdo kdo ma blby argumenty! J e mi celkem fuk, hlavne at to nepostihle s vetsima ztratama!
Zrušený účet
werymex, mě připadá že jsi hodně zahleděná na svoji firmu, ale tak nedivím se ti, když ji vlastníš. :D Ale musíš si uvědomit, že je potřeba, aby ti lidí vypadli z té firmy a šli dělat ty povolání u kterých moc lidí není. Buď si budou vážit té firmy ve které jsou a po čase si i zvyknou na platy, aby nemuseli odejít a nebo půjdou jinam. Proto si myslím, že snížení členů u firem je dobrý nápad. Aspoň se ti lidi podívají i do jiných povolání. Třeba takový pizzař, když jezdíš sám misi, tak si celkem dost viděláš a když si vezmeš, kdyby měli jet konvoj, tak by si vydělali pěknou částku. Já bych navrhovala max 30 lidí ve firmě a uvidíš jak si lidi budou vážit toho, že jsou ve firmě a ty si dokonce i vyděláš, když snížíš platy. ;)

Jak už tady někteří zmínili, že nezáleží na tom v jakém městě je firma, tak s těma 100% souhlasím. Nejen, že ty firmy které jsou mimo LV jsou ve větším klidu, takže můžou jezdit vklidu mise, ale také když se tam potkají dobří lidé a pak z toho vznikne dobrý kolektiv, který se o sebe dokáže postarat, natankují si auta, jezdí sami konvoje, tak je to bomba. A ty firmy, které jsou v LV se můžou jít zahrabat, protože to někdy má takový hráč, který nabere jen lidi, nestará se o ně, nekomunikuje moc s hráči a myslí si, že mu to vydělá. Možná vydělá, ale hráče to tam po čase nebude bavit, protože tam není kolektiv lidí.
Zrušený účet
Každopádně souhlasím se snížením počtu členů ve firmách na 35 členů + 1 majitel (tzn. 36 členů). Na serveru jsou 3 velká města, ale který je nejpopulárnější? LV. Takže všichni hráči dělají práci jen v LV a v ostatních městech skoro nepotkáš ani živou duši. Další věcí je to, že hráči dělají jen pár zaměstnání, některé jsou jenom málo využívaný. Snížením počtu hráčů ve firmách je dost možný, že hráči budou muset využít i jiné zaměstnání, pokud jejich firmy budou plný, protože všichni jdou jenom po virtuálních penízkách, skoro nic jinýho je nezajímá. Už jenom jakmile je akce jenom pro zábavu (např. závod), doujdou jenom ti, co si chtejí zajezdit, ti, pro který jsou závody zajímavý, ostatní si radši jdou dělat mise, aby jim neušel zisk 50 000$.

Krowky má dobrou připomínku!!!!!

+ by nebylo od věci nějak upravit nebo spíš poladit platy ve firmách, protože aby měla skoro každá firma platy 95-99%, jenom aby nabrala hráče je fakt úplně k ničemu a celej tenhle systém ztrácí pointu a smysl. Opět se vrátíme k problemu, který je už výše napsán. Jedná se hlavně o firmy v jiných městech, než je LV, aby nabrali dostatek aktivních hráčů, aby jim firma nebyla zrušena.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov
6%