Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Rozhovor pro grunex.com s ATomasem
wlcacek
Citácia
_PaVeL napsal:

Lidi děkuji za chválu, ale myslím, že to může být lepší. Byl to takový rozjezdový, bál jsem se "útočit" apod. (rofl) Snad další budou jen lepší.

Detr0it:
Bohužel mám takovou povahu, že si to líbit nenechám.
Bohužel jsem to podal jak jsem podal. S pixelem asi nikdy kamarádi nebudeme.
Nemůžu být milý na někoho kdo mě přímo dává na jevo nesnášenlivost.

To se pak ovšem můžeš těšit pouze výsměchům na Tvou osobu, protože to dává dojem nevyrovnanosti a léčbě Tvých nějakých komplexů.

Jinak rozhovor není zlý.
Jiry
LIbila se mi ta pasáž s tim penisem Smile))
Super Pavlos, jen tak dal ty hlavo
_PaVeL
wlcacek
Citácia
protože to dává dojem nevyrovnanosti a léčbě Tvých nějakých komplexů.

Třeba to tak je.. Můžeme pouze spekulovat.

Jiry_
Tak aspoň, že nějaká pasážička se Ti líbí ! :D

Děkuji Vám <3
nemo
Skvělá práce. Good job! Jsem rád, že je tady další člověk co něco umí. Jinak, žurnalista by jsi byl skvělej! :D
Pěkný! Smile
Skiper
Neni zle, sa čudujem, že si ho prehovoril :D
Ruda
Sice je to hezké, ale řeknu ti na rovinu, že si to přečtou jen lidi ze SP. Nikoho jiného to zkrátka nezaujme. A i když je rozhovor na tvůj věk kvalitní, tak to pořád není nic co bys měl publikovat někde na portálu, kam chodí víc lidí. Není to ode mě hate, jen nemám rád, když lidi vychvalují něco, co není ani na půl cesty od profesionality. Přirovnal bych to asi k tomu když děti tvrdí že HHC má nadčasové texty plné metafor a netuší co to je metafora.
_PaVeL
Citácia
Ruda napsal:

Sice je to hezké, ale řeknu ti na rovinu, že si to přečtou jen lidi ze SP. Nikoho jiného to zkrátka nezaujme. A i když je rozhovor na tvůj věk kvalitní, tak to pořád není nic co bys měl publikovat někde na portálu, kam chodí víc lidí. Není to ode mě hate, jen nemám rád, když lidi vychvalují něco, co není ani na půl cesty od profesionality. Přirovnal bych to asi k tomu když děti tvrdí že HHC má nadčasové texty plné metafor a netuší co to je metafora.

Přesné statistiky ti říct nemůžu, důvod neznám.
Ale jedno říct můžu, rozhovor má již tisíce unikátních čtenářů a patří mezi ty čtenější články. Lidi to zajímá Smile
Dík za názor.
Ruda
Taky to byla trošku reakce na "Pixel mi práva dát nechtěl a já jsem přitom taková š****, že se dostanu do Grunexu" :D
RiX
Rozhovor takovej průměr..
K tomu tvýmu přídavku.. Smrdí z toho akorát vysoký ego a problém respektovat autoritu, každej normální člověk by překouskl neúspěch a nijak se za tim neobracel, ale charakter je holt charakter, viď?
_Crazy_
Upřímně, rozhovor ujde, dřív jsem tu dělal žurnalistu já. Taky mi ho Pixel nechtěl dát a musel jsem se ještě tenkrát domluvit s thomasem23 na ICQ :-) Moje rozhovory měly docela v pohodě ohlasy, bohužel jsem pak udělal blbost a dva roky tu nemohl hrát :-)

Hodně štěstí na Grunexu.
Ruda
Tak to si jich asi moc nečetl kámo. :-D
Každopádně je pravda, že bys měl projevit trošku respektu k tomu, kdo vyvíjel tenhle web(Pixelovi). Nevím proč, ale ta poznámka mě strašně znechutila. Když to tak řeknu je to jeho web a pokud se mu nelíbíš tak proč by ti sakra dával práva? Jakože musíš si uvědomit že v životě nejde jen o tvoje kvality, ale taky o to jak umíš vycházet s lidma(abys na to nedoplatil v budoucnosti). A tak když ti někdo nedá příště práva tak si udělej rozhovor u grunexu, ale nezazlívej Pixelovi, že ti nedal práva, je to neslušné.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%