Informácie o serveri
Čítať tému
Taxi služba - zákaz warpů se zákazníkem
|
|
Geroj |
Pridané 23.06.2015 23:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
Myslim že je to jedno, hráči po čase budu chcieť RP, budu chcieť tu službu využiť, iná moťnosť nebude a nakoniec na to aj tak príde, warpy ako taxikár ked niekomu nahrávam RPbody nepoužívam pretože ho použiješ aj tak len 1x |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 24.06.2015 07:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Mmmm.. taxikařina. Já jako TOP taxikář (samozřejmě jen bodově, lepší je Rulíček.. ![]() ![]() Je ale pravda, že 40% zákazníků po portnutí se za ním chce warp 20% zákazníků chce odvést přes půl mapy s použitím warpu 20% zákazníků, kteří chtějí k zaměstnání, firmě v daném městě, takže bez warpu 10% zákazníků, kteří volají službu pro RP body (warp je zde netřeba) 10% zbytek, pronásledování hráče, hitmana nebo prostě jen jezdit po mapě jen tak Ale jo, proč ne. ![]() Dnešní taxikáři neznají mapu tak ať se třeba ukoušou k smrti. |
|
|
Franta95 |
Pridané 24.06.2015 12:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 759
Založený: 08.07.12
|
Souhlas ![]() ![]() A na druhou stranu super případ z nedávna ![]() Takže jsem jednoznačně pro, u jiných povolání se taky nejde odwarpovat během mise. |
|
|
MaTy |
Pridané 24.06.2015 13:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Taxikář by dostal nový význam než jen /ls /lv /sf to souhlasím, ale zase tak bude přes cca 40% méně zákazníků, jelikož chtějí používat porty..
Je v tom ano i ne.. já osobně nemám nic proti jelikož jsem taxikaře dělal dlouhou dobu a nebavilo mě jen toto (příklad): /zakaznik 1 > kam? > dej port do /lv > /lv Toto je taxikaření prakticky o ničem.. Souhlasím s návrhem ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
DangerRMV |
Pridané 24.06.2015 16:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 1617
Založený: 01.04.11
|
Děkuju všem kteří semnou souhlasíte a i těm kteří nesouhlasíte. Já doufám, že to vyplyne tak, že se tento návrh uskuteční. Někteří tady píšou o různém warpování apod., že ubyde hodně zákazníků, ale to si já nemyslím. Pokud někdo chce z bodu A do bodu B, tak je to jedno jestli tam bude za 5 sek. pomocí warpu nebo si těch pár minut počká, než tam taxikář dojede. Jde tady hlavně o to, aby taxikaření nebyla nuda! A to právě teď je. Což je velká škoda... snad se to změní. |
|
|
Bony |
Pridané 24.06.2015 20:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 1596
Založený: 26.10.13
|
Nezdá se mi to jako dobrý nápad. Než čekat než mi taxi bez warpů najezdí 29k na RP to si raději a rychleji zavolám 3x mechanika a 2x zdravotníka a budu to mít rychleji a ještě více RP. Jestli chcete zábavu a taxikaření jak se patří tak udělejte opak. Kdo si pamatuje začátky jobu taxikář, tak to fungovalo /taxi a taxikářům se objevil TEXT, kde zákazník byl a tam museli dojet, takže už by nezáleželo "rychlí prsty" ale na tom, kde se taxikář nachází a bylo by to úplně o něčm jiném. Muselo by se po mapě jezdit a né jen čekat na jednom místě. Aby to nebylo tak hard, tak člověk co si zavolá taxi by byl zobrazen červeně na minimapě a po dojetí k němu by byl označen žlutou šipkou. Pokud by mezi tím nastoupil do auta a nebo vkročil do vody označení by se zrušilo |
|
|
rikardo |
Pridané 24.06.2015 20:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 361
Založený: 07.10.13
|
Citácia Bony napsal: Toto je dobrý nápad.*Dobrá práce* |
|
|
MaTy |
Pridané 24.06.2015 20:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Citácia Bony napsal: S tím popravdě souhlasím víc ![]() ![]() ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
DangerRMV |
Pridané 24.06.2015 23:51
|
|
Citácia Bony napsal: No a pak k němu dojede více taxikářů a byl by v tom ještě větší zmatek. A vracet staré záležitosti je podle mě nesmysl. Co bylo, bylo... chce to něco nového. |
|
|
Bony |
Pridané 25.06.2015 11:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 1596
Založený: 26.10.13
|
Citácia DangeR_ napsal: Ještě to trochu púřilepším. Dávno bylo u teroristu unášení a tak tohle by se uplatnilo i zde v jiném smyslu. Když přijede taxikář k zákazníkovy, který je označen tudiž má zavolané taxi, tak by se zde uplatnil příkaz /zakaznik, který by hráče v blízkém radiusu posadil do auta. Z toho auta samozřejmě půjde vždy vystoupit akorát by ho jen posadil. Pokud hráč nemá zavolané taxi, tak jedině by nastoupil na G a taxikářský příkaz /zakaznik by nešel, aby se to nezneužívalo. Tím je problém vyřešen a bere ho ten co přijede jako 1. . |
|
|
DangerRMV |
Pridané 25.06.2015 12:13
|
|
Citácia Bony napsal: Ano, nezní to špatně, ale nevím... stímto bych moc nesouhlasil, ale každý má na to svůj názor. Není to zase tak špatný nápad. Ale zase na druhou stranu, zákazník si přivolá taxi a čekal by na něj třeba i několik minut než by k němu dojel...(jak moc dobře ty zákazníky znám, trpělivý to opravdu oni nejsou) a vůbec, jestli by se tomu taxikářovi vůbec chtělo. Tohle by možná odradilo více taxikářů od práce. Ne že bych já byl líný a nedojel bych tam, to určitě ne. Ale píšu za všechny. Já volím tu jednoduší variantu a tu svoji. Jinak díky za dobrý příklad, jsem rád, že o to aby se to nějak změnilo má zájem více lidí. |
|
|
Rosta |
Pridané 25.06.2015 13:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Nesouhlasím , už teď taxikář skoro nemá práci , při zrušení warpu si tě nikdo nezavolá radši sedne do auta z ulice a najde si to sám zadara. |
|
|
Neophyte |
Pridané 25.06.2015 19:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 423
Založený: 19.06.15
|
Taky jsem pro.. Taxikáře dělám už dost dlouho, sice jak už bylo řešeno, na to, že dám jen warp a mám 30k $ tak to je slušný. Ale začíná to ztrácet tu pointu toho zaměstnání. Taxikář jako takový by měl jezdit sám bez nějakých výhod ( tudiž bez warpu ). ![]() |
|
|
EviL_FusioN |
Pridané 25.06.2015 19:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 584
Založený: 23.09.14
|
Souhlasím s návrhem![]() |
|
|
thorous |
Pridané 25.06.2015 19:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 515
Založený: 20.10.12
|
jo, pohřbi další job jako třeba prostitutku, který si sebral /zakaznik, já bych rovnou zavedl, aby ani taxi nemělo /zakaznik a bude muset na to místo dojet ![]() ![]() |
|
|
DangerRMV |
Pridané 27.06.2015 00:47
|
|
Citácia Tumik napsal: Ne že by byli pohodlní, ale spíše vychcaní. U taxikáře jde o to, aby ta práce bavila a ne aby se jenom tak projeli a zavezli zákazníka. Jo pro zákazníka je to fajn, ale co ti taxikáři? Člověk dá /lv ... a má po práci, prostě nuda jak má být... tohle je podlě mě nesmysl a nechápu proč ty warpy nejsou pro taxikáře dávno zrušené. No uvidíme jak to ATomas zváží. Díky za názor... (i ostatním.) |
|
|
KubiKula |
Pridané 27.06.2015 08:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 334
Založený: 10.08.11
|
Souhlasím i mě se tohle stalo s tím warpem takže souhlas ✅
|
|
|
andyyzz |
Pridané 27.06.2015 10:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 419
Založený: 07.03.14
|
Ano, taxikáře bude ta práce opravdu bavit když budou čekat na zákazníka 10 minut. |
|
|
Ruda |
Pridané 27.06.2015 14:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Co to meleš? Uvědom si že taxi chcou lidi co nemají warpy momentálně, nebo neví jak se někam dostat. Pokud nebude mít žádný taxikář warpy tak si je stejně budou volat, protože pro ně jinak nebude možnost se dostat tam kam chtějí. Když si vezmou taxi tak je doveze na pozici kterou neznají, nebo to prostě bude jen rychlejší než kdyby někde po městě hledali auto a pak se s ním snažili dopravit na nějaké random místo. Jakože chápu tu pointu, že kdykoliv se má stížit něco pro vaše povolání tak se vám to líbit nebude, ale musíte si také uvědomit co je lepší pro server občas. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí