Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

CzSK - poslední šance
TimG
Síce neviem presne čo sa stalo, ale súhlasím nakolko je tam už dlho.
MaReK_
Idem sa zahrať na admina - Ano Kappa
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Brutalus
Číst výplody fantazie zrovna tohodle bídáka zde opravdu nepotřebuji. *ZABIT*
Pitras
Jasný UB. Jeden z nejkvalitnějších hráčů/administrátorů co tady na SP byli. Taky to je už nejaká doba a hlavně je to hra, tak nebuďme jak děti.
milkshake999
šefkoo kvalitní hráč jasný unban
wlcacek
V anketě jsem odhlasoval již včera a nestihl jsem ještě napsat sem. Tak se do toho dám.

Předem podotýkám, že jsem hlasoval pro UnBan. Je to sice dlouhá doba co už má permici na webu, ale to, co na mě a Pixela společně s Mikullem ušili se jentak nezapomíná a to už jen z toho důvodu, že se s hráčem znám osobně a bral jsem ho jako fajn člověka. Bohužel se zachoval tak, jak se zachoval. A upřímně řečeno byl to jeden z lidí, od kterých bych toto nečekal.kdykoliv to jen trochu šlo, tak jsem mu s Pixelem vyšli vstříc, ať jako administrátorovi, tak i jako hráči.
Víte, v tomto případě to není už jen hra. Bylo to trochu víc.

Vím že si myslíte, že to od Pixela bylo přehnané. Ovšem nebylo to jen z hlavy Pixela. Bylo to z hlavy i mojí. Koukám tak Pixel vzal v úvahu to, že CzSK je již neškodný a tak se rozhodl k tomuto kroku. Všechna čest Pixle. Osobně bych asi sám od sebe ten první krok neudělal.
Shadow
tohle bych uplně nečekal, hezký. Už mě nebaví si pořád měnit ip, proto souhlasim:D
Opti
jjjjjjjjjjjjj SprávněSprávně Jsem velice rád,že hodně lidí hlasuje pro unban.
Oliverpatek
Ja souhlasím s unbanem..Kazdej si zaslouzi sanci..
Melmen
Myslím si, že si ho zaslouží. Sice nemám tušení co prováděl a tak, ale už ho má skoro 2 roky, tak by měl dostat šanci.
Zrušený účet
Každý si zaslouží šanci, takže i on. Já souhlasím.
thorous
Anoo, UB, kvalitních administrátorů je v teamu málo Kappa
HrBeeeC
Pro Unban. On sám měl snahu to dát nějak do kupy a zakopat válečnou sekyru. Není špatnej, byly to prasárny z obou stran, k tomu nic víc. Bff být nemusíte.. :D
TheRaP
Robíte z toho neskutočné hálo, jak kebyže to je nejaký Boh alebo čo. Prečo zakládať topic ohladom toho či má dostať UB na webe alebo nie ? Prečo to nemôže spraviť ako každý jeden hráč, že si podá ticket na supporte ? Alebo nebodaj CzSK je nejaký VIP člen ? Ak áno, čím si to zaslúžil ? Fakt toto, na hlavu Na hlavu Nehlasoval som, odmietam tento poondiatý sýstem dodržiavať. Pokial viem na každeho by mal byť rovnaky meter.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
TheRaP napsal:

Robíte z toho neskutočné hálo, jak kebyže to je nejaký Boh alebo čo. Prečo zakládať topic ohladom toho či má dostať UB na webe alebo nie ? Prečo to nemôže spraviť ako každý jeden hráč, že si podá ticket na supporte ? Alebo nebodaj CzSK je nejaký VIP člen ? Ak áno, čím si to zaslúžil ? Fakt toto, na hlavu Na hlavu Nehlasoval som, odmietam tento poondiatý sýstem dodržiavať. Pokial viem na každeho by mal byť rovnaky meter.

Tak ono to není neskutečné haló. Je prostě na blacklistu s podstatě tou největší hodností, takže proto jsem nechal rozhodnout jak AT, tak Vás, aby to bylo férové.
TheRaP
To že je na "blackliste" som netušil. Popravde som netušil že nejaký blacklist existuje. Bral som to tak, že má na webe PBAN a preto som nechápal prečo si nemôže cez ticket jednoducho podať žiadosť o UB. Tak ako som to robil ja (mal som pban v 2012 ale podaval som si ziadost cez mail), a tak ako to robí každý.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
TheRaP napsal:

To že je na "blackliste" som netušil. Popravde som netušil že nejaký blacklist existuje. Bral som to tak, že má na webe PBAN a preto som nechápal prečo si nemôže cez ticket jednoducho podať žiadosť o UB. Tak ako som to robil ja (mal som pban v 2012 ale podaval som si ziadost cez mail), a tak ako to robí každý.

V tý době ještě tenhle blacklist nebyl. Je to asi rok stará věc a může do ní navrhnout jakýkoliv admin jakéhokoliv hráče, který se nějak závažneji provinil. Smile
chmelda
Já bych mu dal unban je to už dlouho a už se to uklidnilo a nemusel by být žádný problém.
Správně
Maty25
UnBan
1.Důvod) Je to dlouho.
2.Důvod) Je blbe když někdo nemuže na web tak si myslím že to je dobrý nápad
Reggie_
Já si myslím, že CzSK si ten unban zaslouží. Smile Hlavně ta doba, co ten ban má..
Jsem pro unban Správně
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů