Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Toto je síla - Ztráta domu(Jiry)
Ruda
Citácia
Kolega možná uspěchal celou situaci, to uznávám. Defaultní cena jako vrácení škody je nesmysl z mého pohledu. Když už, tak cenu pořizovací a nebo bych se snažil najít jinou alternativu v podobě podobného domu v okolí a nebo prostě jen počkat na hlavní administrátory, ať si to vezmou do svých rukou.

Takhle se to přesně řešilo rok zpátky v mém případě, nejdříve mi byl nabídnut nějaký dům ve stejné lokalitě, ale jelikož jsem měl ten dům už snad rok, tak jsem to odmítl a bylo mi tedy slíbeno navrácení toho domu o který jsem přišel. Napsal jsem majiteli(já sám), že jsem o ten dům přišel a že ho wlcacek vyresetuje, napsal mi že ok, když se mu vrátí prachy, takže tohle by měl být doslova příklad toho jak by se tahle věc měla řešit.

Jinak děkuji za názory administrátorů. Možná se vám to bude zdát jen jako kec, ale neskutečně si vážím vašich názorů, protože jsou ucelené, mají argumenty a nejdou pouze s davem, ostatně kdybyste mi někdo napsal že tahle jak se ta situace řeší je "správné řešení" tak se vám vysměju, protože to opravdu správné není.

Jinak děkuji taky Tumikovi za vyjádření a budoucí reformu tohohle systému, otázka ale zůstává co se stane s Jirym? Podle mě by tak jako tak ten dům měl dostat. A nechoďte na mě s věcmi že správci nemají příkazy na reset nemovitosti a nemůžou počkat na hl. administrátora, předpokládám, že není takový problém si vypsat na papír nemovitosti, které potřebuji vrátit a dohodnout se na jeden večer s Tumikem nebo Brutalusem, aby je přišli vyresetovat.

Tak nějak na závěr bych rád napsal, že tenhle topic nebyl nijak ofenzivně namířen proti xenonovi nebo BTearsovi. Chápu, že vy máte svoje harmonogramy, kterých se musíte držet, jde mi spíš o celkový systém a o to, že něco funguje špatně, než že bych chtěl hledat konkrétní vyjímky.
Takže ještě jednou děkuji všem za vyjádření svých názorů.

Citácia
Rudo, tady je jeden problém.. Hledat v logu kolik vlastně se za ten dům dalo.. To samé máš i ty u své nemovitosti.. Nemovitost už máš jak dlouho? Rok? A já když jsem byl administrátor tak už jsem nemohl hledat 2 měsíce zpátky..

Tohle ale není situace, která se zde stala. Tady hráč přiložil důkazy, že dům vlastnil před pár hodinami a to v logu nepochybně bude. Smile Chápu že někdy je to nedohledatelné, ale to určitě není tenhle případ.
Brutalus
Citácia
protože hlavní se k tomu jako vždy nevyjádří, možná ani nepřečte

ale přečte.

Ostatní napsal Tumik.
Chyba samozřejmě není na xenonově straně. Jinak jak tu Rudo píšeš, že za wlka to bylo úplně jinak, tak to je dost zajímavý protože tenhle systém jsem já ani Tumik nezaváděli, takže ho asi zavedl někdo před námi, což je dost zvláštní když "za wlka" se to dělalo úplně jinak teda Provrtám tě.

Pokusím se tuhle situaci dořešit nějak smysluplněji pokud to bude možná a ponasnažím se aby ten dům bylo možné Jirymu vrátit. Nikdo z Vás ale nevidí druhou stranu problému.

Spadne server, někomu se smaže dům, ten dům po rr někdo koupí a než se vyřeší ztráta ten dům je několikrát přeprodaný. A co teď ? Záznam o koupi už nikde není, nikdo neví za kolik jsi ho koupil protože ho máš dýl a log je smazaný, nový majitel už za dům taky zaplatil a dům se pro něj jevil prostě jako volný, takže on za to taky nemůže. Chyba je v podstatě na straně serveru a ta je neošetřitelná, jelikož nelze nijak udělat aby se tohle nestávalo. Vy tu pak viníte vedení, správce ztrát, svatou Anežku atd...Jenže jak, jak my to máme řešit aby jsme nepoškodili ani jednu stranu ? Takové řešení prostě není, vždycky na tom jedna strana utrpí. My by jsme to rádi řešili tak, aby nikdo nebyl naštvaný.
Ruda
Brutalusi pro vás by měl být prioritní ten člověk co tu věc ztratil po pádu serveru. Z toho by se pak mělo postupovat a vyvodit z toho nějaký postup, jak to máte momentálně nastavené tak to ale nevypadá, že je pro vás prioritní původní vlastník nemovitosti.
Shadow
Topic Jiryho jsem sledoval a dostalo mě to..

Citácia
Ono ten systém zavedený je tak aby to v prevažnej väčšine vyhovovalo a vždy sa nájde skupina ludí ktorú systém na podobnej báze poškodí. Keďže asi vieš že väčšinu domov tvoria teda klasické domky ktorých hodnota je často sotva defaulntá hodnota domu

A poškozená strana budou vždycky ti bohatší. Domy ve VW se prodaj za mld+ s defaultní cenou 130mg. Nemovitosti to samý. A přijít o stomiliony jen díky pádu serveru?

Celkově mi defaultní ceny všech domů neseděj, od karavanů s defkou okolo 1,5mg (prodávaj se za 4mg mezi hráči) po vily. To samý zase s nemovitostma.

Citácia
administrátorovi f86 propadlo Letiště SF ( v době neaktivity serveru ). Můžete mi někdo vysvětlit, proč se teda tomu administrátorovi neproplatila defaultní cena nemovitosti a letiště se nenechalo tomu hráči, který měl to štěstí a koupil ho od města???

Stalo se mi něco podobnýho, koupil jsem si takhle reklamku na warpu lv ale byla admina..:D

hezky Rudo
Upravil Shadow dňa 04.08.2015 23:08
thorous
Citácia
FifaPK napsal:

Ahoj Rudo.

Tak ti sem taky něco napíšu, protože takový příspěvky na webu mam rád. Tebe jako hráče a bývalého dlouhodobého admina cenim, to asi víš. Napsal jsi to krásně, jako vždy, vidim v tom zase jenom pravdu. Mě se taky nelíbí jednání a počínání si při žádosti Jiryho o dům od adminů, co se mu tam vyjádřili. Sám nevim, jak správci ztrát mají nastavený pravidla, proto se do takových věcí radši vůbec nemotam a dělam si svoje věci.

To, že Jirymu chtějí vrátit defaultní cenu domu je opravdu blbý a hráč, co si dům koupil od města je vysmátej, kvůli pádu nebo rollbacku, který proběhl. Logicky bych situaci řešil jinak, podle pravidel pro správce je to třeba zase jinak, to z nám nikdo nemůže vědět. Myslím si, že tento topic je zase pouhou ztrátou času, jako všechny ostatní, protože hlavní se k tomu jako vždy nevyjádří, možná ani nepřečte a admini si navzájem kryjí záda. Tak to je, tak to bylo a tak to i bude. Nemam potřebu tu psát, že někdo udělal něco špatně, nemůžu soudit, ani hráči by neměli.

Mě přijde už celý systém takový na hlavu, ale za to admini nemůžou, to jsou jenom cvičený opice, co musí dodržovat to, co jim hlavní napíší do pravidel. Myslíš, že mě se to někdy nelíbí? Nelíbí a postupem času je toho čím dál víc, ale jak jsem psal už několikrát, já, ty a ani spousta dalších hráčů s tím nic neudělají. Změna musí přijít úplně od jinud, z vyšších pozic. Harmonogram je nastavený už léta skoro do puntíku. To, že ho i někdo do puntíku dodržuje je na jednu stranu dobře (nedělá nic, co by ho mohlo poškodit) a na druhou blbě (protože harmonogram je někdy nedomyšlený a úplně k ničemu).

Nechci tu jmenovat, do nikoho se navážet, někoho urážet nebo ponižovat, ale před pár měsíci by se možná situace vyřešila úplně jinak, bez zbytečných příspěvků od hráčů a ke spokojenosti oboum hráčům, co dům vlastnili/vlastní.

Ty jsi byl vždycky nadčasový admin, co netrestá stylem princezna Ondráška aka pbany za ****. Vždycky si u toho používal hlavu. Jednou sem něco dělal a ty jsi mi nejdřív napsal, než trestal. Víc lidí do toho AT jako si Ty, berou se lidi co nikdy neměli pban ani ban, takže většinou jen opičky bez rozumu nebo-li stat hunteři. Však nepotřebují lidi s vlastním rozumem, to by se jim přece něco nelíbilo, stačí nějakej vymletej kid, co poslouchá na slovo, kde je co napsáno.

A na to se nabaluje dalších x problémů.. Změna by měla přijít rychle, než tu zbudou jenom lidi, co si myslí, že je to mission simulator. Možná že ani ti ne, protože mezitím přijdou o majetek a vy jim vrátíte 1/3 zpátky :D Já osobně už taky moc nehraju a i jedním z důvodů je znechucení z admin teamu. Když byl hlavní Domino a přišel jsem po pádu o blbej Burger Shot, tak mi to prostě vrátil i s ochrankou, ale ach ta lenost, že? Věděli jste do čeho jdete, to že budete uklízet ATomasův bordel, to je na denním pořádku.
Krowky
Hehe tolko slohov v jednom topicu, nechce sa mi to moc čítať okrem prvého príspevku tak neviem aké názory tu zatial popadali ale toto riešenie straty domu je komédia na dlhé večery.
Ak by sa všetko riešilo podobne dopadlo by to nejako takto:

Stratil som flashm kúpil som ho zíce za 1-2 mega ale def. cenu v salone má 20 mega tak mi dá niekto def. cenu? To je super
Mal som firmu, v nej autá za 150 mega, 50 členov, denné zárobky 500 000 a prišiel som o ňu. Niekto ju kúpil od mesta tak mi dajú 10 mega lebo za tolko sa dá kúpiť od mesta? To je super
Alebo nemovitosti, také reklamky, to keby mi zmizne a vrátia mi def cenu tak by som vyparatil niečo velmi zlé.
A tak dalej no...

Ale k veci, prečo sa to nerieši jednoducho, ak teda nie je príkaz na odoberamie domu u správcu strát tak komunikácia, nikomu sa nič nestane ak novému majitelovi napíše a dohodne sa s ním, vysvetlí mu čo a ako. Adminovať sa dá aj rozumným slovom a dohodou a nie len klepaním admin príkazov do klávesnice. Xenon je samozrejme kvalitný administátor a riadi sa určitými pravidlami, takže toto nie je jeho chyba vlastne ale možno občas je správna chvíla v dobrom zájsť mimo "harmonogram".
Osobne si dokonca myslím že ten nový majitel by to takto pochopil lepšie ako keby si nato použil admin príkaz a až potom, keď už by bol nasraný za odobratie domu by si mu to vysvetlil. A teraz sa bude čakať? To je fajn pre nové prípady čo budú v budúcnosti ale konkrétne toto by som riešil skôr ako sa ten dom začne predávať z ruky do ruky lebo ptm už celkové škody nenahradí ani Boh.

Nikdy nič dobrého neprinieslo vracanie def. ceny...stačí si spomenúť na zrušenie ostrovov alebo ešte lepšie zrušenie Blueberry farmy ktorá mala hoodnotu pár stoviek milionov a majitel dostal 60 myslím. Sa úprimne divím že Eddyts vtedy nerozbehol revolúciu (joke).
Písať vieme tak budeme komunikovať nie? Nemám príkaz pomôžem si inak.
A toto nepoučujem nikoho, nesúdim nikoho len chcem navrhnúť dobré riešenie pre všetkých.
Ruda
Krowky to napsal suprově a nedá se s tím než souhlasit, admin by měl doopravdy umět i komunikovat a ne jet přesně podle tabulek. Dobrý přístup.
Jiry
Byl jsem na skype po padu s Rockem a s ostatnima z gangu, rikam asi mi zmizel dum, na to tam běžel Rock, koupil ho a druhej den odesel z gangu. Ten dum schválně prodal, takze jako domluva někdy nejde :D . Přehled kdo ten dum mel mam. Ale diky za kladné komentáře, jsem rad, ze to tak nevidím sam a jestli se doposud nechali lidi okrádat od server, kdyz to tak řeknu tak jsou blby ...Psáno z mobilu
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
_Ego
Všechno jsem četl kromě komentářů a souhlasím s tvým topicem. Já jsem taky jeden z mála co se nebojí vyjádřit to, co si myslí, ale bohužel na to doplácim.
RedGinger
Citácia
Tumik napsal:

Ahoj,
s Brutem mame naplanovanou rozsahlou upravu systemu co se tyce spravy hracu a serveru. Mohu vam slibit, ze system ztrat, konkretne tohoto pripadu v nem budeme resit tez, jelikoz i me to prijde nespravne - ovsem tento system zde funguje uz dlouhodobe, nejde o zadnou novinku.

Co se tyce xenona, tak nijak nepochybil, postupoval podle standartu coz je spravne.
Jakmile se s Brutem potkam na skype, budu s nim tento typ problemu resit prednostne. Konkretne jiryho pripad doresime v nejblizsi dobe.

Omlouvam se za styl psani - jsem mimo domov.

Ps: Rudo je dobre ze ses ozval, rozhodne jsi to tim urychlil.

Omlouvám se, že do toho vstupuji, ale chtěl bych něco dodat.

Citácia
Kdyby náhodou se někdy stalo, že by se po pádu serveru promazaly všechny nemovitosti a domy, tak byste vraceli teda jen defaultní ceny, správně? No vraceli, protože podle toho, co v tom Jiryho topiku BT psal, tak přece nebudete vracet žádný majetek, který hráči zmizel.. Vracíte jen defaultní ceny, majetek zůstává těm šťastným, kteří ho stihli koupit..

A k tomu, jak Ruda zdůrazňoval "lenost admin teamu".. Na serveru běhá v tuhle chvíli pár obchazečů, o kterých to ví každej, i AT, ale ban nemaj z důvodu "nemám důkazy, takže nemůžu dát ban".. vsadim se s váma se všema, že mít pár hodin s právama, tak mám důkazů dost k tomu, aby se ten dotyčnej se serverem zas rozloučil.. Jsou obchazeči, co tam maj na těch účtech přes 150h a nikdo to neřeší.. Proč?

Rudovi dávám plnou podporu a doufám že i VY se na to začnete koukat z pohledu ČLOVĚKA, a ne pouze skrz nějaký harmonogramy.

I když můžeš vědět, že je to na 100% on, tak musíš mít nějaký důkaz, aby ses měl čím ohánět. Obchazeči jsou vyčuránci a myslím, že by tě tvá motivace po zjištění, co vše musíš udělat proto, aby ses ''dopídil'', že je to on, klesla.. Asi tomu nebudeš věřit, ale někdy jednoho obchazeče můžeš hledat 5 hodin a i tak to nestačí.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%