Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Optimální počet členů v crew (gang+firma) ?
Vojto
A keď nie tak nech ATomas ponechá vo firmách počet 64 ale nech spraví to že môžu byť v LV aj 3 firmy rovnakého zamestnania. Lebo vo väčšine zamestnaní sa nedá povedať že konkurenciou je LS/SF. Ale keby že sú napr. 2 firmy zamestnania v LV tak potom sa dá povedať že je tá firma konkurenciou.
Rosta
Hlasováno pro 40 tak nějak ideální počet, dle mého.
Neophyte
Citácia
Vojto napsal:

A keď nie tak nech ATomas ponechá vo firmách počet 64 ale nech spraví to že môžu byť v LV aj 3 firmy rovnakého zamestnania. Lebo vo väčšine zamestnaní sa nedá povedať že konkurenciou je LS/SF. Ale keby že sú napr. 2 firmy zamestnania v LV tak potom sa dá povedať že je tá firma konkurenciou.

To je blbost...
Kolikrát máš lepší firmy mimo LV.. Podívej se např na mechaniky...
Konkurence asi ta největší je v SF a ne v LV. A není tomu tak jen u Mechaniků
Suve
Konečně dobrý nápad a někteří egoističtí židáci by ten nápad nejradši ukamenovali.Už se to tady řešilo a nesouhlas byl jen od majitelů firem do kterých lidé chodí jen,protože ostatní nechtějí dělat firmy v jejich oboru.Hlasoval jsem pro 32 členů,protože to je nejlepší střed a konečně by se využívalo víc firem jak LV/SF a začalo by se využívat konečně to LS. Konečně by se zrušila nadvláda např.Právníku LV.Lidé by konečně zakládali firmy v SF nebo LS a možná by se hájilo i na jiném warpu jak LV kdo ví....
Vojto
Citácia
LoaD_ napsal:

Citácia
Vojto napsal:

To je blbost...

Ale tu neide len o mechanikov keď chcú tak nech sú aj napr. všetky 3 firmy mechanikov v SF ale ide o to že niektoré zamestnania v LS nemajú absolútne význam.
Upravil Vojto dňa 14.08.2015 18:44
Yamamoto
Blbost dávat do ankety hodnoty 30 + .. když si to vezmeš máš na serveru přes den přibližně 200 hráčů firem je jak nasráno a hráčů je málo, dal bych to na 20 a nikoho bych se neptal.
Vojto
Citácia
Yamamoto napsal:

Blbost dávat do ankety hodnoty 30 + .. když si to vezmeš máš na serveru přes den přibližně 200 hráčů firem je jak nasráno a hráčů je málo, dal bych to na 20 a nikoho bych se neptal.

Aha takže niekto kto by chcel byť v mojej firme (iste to nieje 1 hráč) tak by musel byť nonstop online na SP lebo keď by niekto z online hráčov chcel do firmy tak by som musel toho druhého vyhodiť
Neophyte
Citácia
Vojto napsal:

Citácia
LoaD_ napsal:

Citácia
Vojto napsal:

To je blbost...

Ale tu neide len o mechanikov keď chcú tak nech sú aj napr. všetky 3 firmy mechanikov v SF ale ide o to že niektoré zamestnania v LS nemajú absolútne význam.

Právě, že nemají význam, a proto když dáš 32 hráčů respektive, členů firmy, tak začne mít význam LV, SF, LS .... To je ten hlavní bod... Protože bude plná firma LV, hráči půjdou do LS, bude plná firma LS hráči půjdou do SF... A firmy určitě nebudou mít celou dobu, stejné zaměstnance, a proto se to bude uvolňovat všude Smile Takže s tím počtem: 32 souhlasím, zavedlo by to aktivitu firem mimo LV
Yamamoto
Citácia
Vojto napsal:

Citácia
Yamamoto napsal:

Aha takže niekto kto by chcel byť v mojej firme (iste to nieje 1 hráč) tak by musel byť nonstop online na SP lebo keď by niekto z online hráčov chcel do firmy tak by som musel toho druhého vyhodiť

Alespoň se do rozdělí do všech 3 firem. A o tom to právě je.
Neophyte
Citácia
Yamamoto napsal:

Nápad mám úplně stejný. Jde mi ( a ne jenom mi ) o to, aby se aktivně zapojily i jiné firmy. Ale zase 20 členů ? Nevím no, mě jako takový normální počet sedí spíše 32.. 20 členů by zase bylo málo.. Pravdou je, že máš dost, firem, ale také máš joby na které stačí pouze 1 firma.. Takže si myslím, že těch 32 členů je dost.. Smile
Undertaker
ANKETA a je xD
_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Vojto
Dobre ono keď tak nech to on zníži na nejaký normálny počet a nie na 20 to by už bolo oničom. Ale aj tak si myslím že firmy v LS/SF budú stále na rovnakej úrovni ako doteraz
Melmen
Citácia
Vojto napsal:

Dobre ono keď tak nech to on zníži na nejaký normálny počet a nie na 20 to by už bolo oničom. Ale aj tak si myslím že firmy v LS/SF budú stále na rovnakej úrovni ako doteraz

20 už je málo, ale teď jsi napsal úplný opak než píšeš.. :D Psal jsi že máte 50+ aktivních členů a teď napíšeš toto, že to zůstane na stejné úrovni. Tak by mě zajímalo kam by zmizelo teda těch 18 hráčů pokud by byl max. počet 32 členů. No přece do LS / SF firmy.
Vojto
Ty čo píšeš moj zlatý, jeden hovori že je 50 vela druhý že 32 málo tak nech tam dá 40 a bude to najlepšie. Neviem o ktorých členoch píšeš 20 členov keby bolo vo firme tak to by bolo o ničom. Ja som napísal že nech tam dá nejaké normalne číslo ale nie 20 ale ked si nepochopil tak nepíš.
TimG
Melmen, alebo môže ešte zmeniť zamestanie. :D Bolo by to v tom prípade, že by sa ta firma sa podstatne líšila od tej v LV. :D
Melmen
Citácia
Vojto napsal:

Ty čo píšeš moj zlatý, jeden hovori že je 50 vela druhý že 32 málo tak nech tam dá 40 a bude to najlepšie. Neviem o ktorých členoch píšeš 20 členov keby bolo vo firme tak to by bolo o ničom. Ja som napísal že nech tam dá nejaké normalne číslo ale nie 20 ale ked si nepochopil tak nepíš.

Ano, ale psal jsi toto:
Citácia
A otázka keď máme vo firme 60 členov tak čo sa stane s tými ktorý budú akože naviac?

Ten zbytek právě bude muset hledat firmu v LS/SF a to je právě to, o co tu jde, jen to stále nechápeš.

A potom toto:
Citácia
Ale aj tak si myslím že firmy v LS/SF budú stále na rovnakej úrovni ako doteraz

Právě že nebude, ti hráči budou hledat firmu a nebudou mít jinou možnost než LS/SF, takže se zaplní i ostatní firmy.
Krowky
Vojto tak proste nevyhodíš nikoho a nezoberieš toho online hráča, to je také zložité? Prečo by si mal zhltnúť každého online hráča do firmy? Sú predsa ďalšie dve firmy pre daný job (ak nie sú tak sa jednoducho môžu založiť).

Ja keby som dostal 20 miest vo firme tak to spravím tak že by som vyhadzoval neaktívnych bez vysvetlenia dlhšie ako trebárs 7 dní? 10 dní? To už sa rozhodnesš ale dajme tomu že 7. Tak samozrejme ak budeš mať plnú firmu a nikto nebude neaktívny tak proste toho online hráča odignoruješ, proste nemáš miesto a čau. Nemusíš mať vo firme každého kto hladá firmu.
Konečne budú mať firmy hlavu a pätu teda k sa to zníži aspoň na 30-40 a nebude sa fungovať: A:Firma? A prásk pozvánky od troch firiem a hráč možno ani poriadne nevie ako sa ten job robí.
Pokial bude viac miest vo firme ako záujemcov tak firmy nikdy nebudú mať úroveň, zárobky a vo vela prípadoch ani konkurenciu.
Ale ak bude viac záujemcov o miesto ako miest vo firme, bude to iná pesnička.

Hlasoval som za 32
Vojto
Citácia
Melmen napsal:

Citácia
Vojto napsal:

Ano, ale psal jsi toto:
Citácia
A otázka keď máme vo firme 60 členov tak čo sa stane s tými ktorý budú akože naviac?

Ten zbytek právě bude muset hledat firmu v LS/SF a to je právě to, o co tu jde, jen to stále nechápeš.

A potom toto:
Citácia
Ale aj tak si myslím že firmy v LS/SF budú stále na rovnakej úrovni ako doteraz

Právě že nebude, ti hráči budou hledat firmu a nebudou mít jinou možnost než LS/SF, takže se zaplní i ostatní firmy.

Ja som len chcel vedieť to že mám vo firme 60 členov, ATomas to nastaví napr. na 10 tak ktorých 50 mi to z firmy vyhodí a nie to ako to píšeš ty že čo budú robiť ja som písal čo sa s nimi stane.

KrowkySVK Dobre 32 tak nejako sa to prežiť dá ale tých 20 sa mi zdá aj tak málo.
Neophyte
Citácia
Ja som len chcel vedieť to že mám vo firme 60 členov, ATomas to nastaví napr. na 10 tak ktorých 50 mi to z firmy vyhodí a nie to ako to píšeš ty že čo budú robiť ja som písal čo sa s nimi stane.

No to je otázkou další. Ale nejlepší by to bylo aby to atomas nastavil dle aktivity těch hráčů, takže těch 32 nejaktivnějších, by zůstalo a zbytek by hold bylo vyhozeno z firmy. A po případném připojení neaktivních členů, by si museli najít firmu mimo tu předchozí firmu Smile
Vojto
Citácia
LoaD_ napsal:

No to je otázkou další. Ale nejlepší by to bylo aby to atomas nastavil dle aktivity těch hráčů, takže těch 32 nejaktivnějších, by zůstalo a zbytek by hold bylo vyhozeno z firmy. A po případném připojení neaktivních členů, by si museli najít firmu mimo tu předchozí firmu Smile

Lepšie by bolo keby sa rozhodlo napr. tých 32 tak by to oznámil hráčom že sa to dá na 32 a 3 dni by mali majitelia firiem nato aby si vyhodili tých ktorých chcú.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%