Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

(ATomas) Něco na zamyšlení
CzSK
K vyřešení nespokojenosti hráčů jsou za potřeba dvě věci které jsou hlavní problém a to jsou hráči a ATomas.
Všichni hráči nemají stejný názor, takže je složitý něčeho docílit.
A u ATomase je problém časový.
Pokud se má něco změnit, je za potřeba zapojit víc hlav dohromady a čas, který by tomu ATomas dal.
K původní myšlence. Už je to dlouhá doba co se měli vlastně zrušit warpy - taxikáři by byli vyřešený. Dále ke zbraním co jsi psal mkj. Přeci hrajeme GTA, nevidím důvod proč by se měli zbraně kupovat jen v ammunationu, mají už dost velké výdělky. A jak vidíš, zde je hned první problém. Nesouhlasím s tvým názorem, někteří ale ano, takže se opět moc neshodneme.
Dost věcí by vyřešilo, kdyby superpařba přešla na větší verzi (RZE 8.2 třeba). V té by byla reforma a následné navýšení cen (pokud by se nenašel nějaký bug peněz, tak by to vydrželo na pár let), zrušení warpů a dalších věcí, na kterých by jsme se jako většina mohla shodnout.
A v poslední řadě aby jsme se někam dostali, byl by za potřeba ATomasův čas a následné otestování novinek. Aby se nepřešlo na verzi, která bude zabugovaná a bude se opravovat x dní/týdnů.
LuKi_
Citace
A Luki, že si nikdo neotvírá hubu? Divíš se? Od tebe, jakožto ex-admina bych tuhle větu nečekal, protože asi bys měl vědět jaký jsou za to tresty.. Já mám 3- 50ti hodinový bany jenom proto, že jsem napsal svůj názor.

Já za názor nikdy v životě ban nedal.. Nerozdával jsem bany za "osočování".. A přesně v tom to je, že si nikdo neotevírá hubu, protože se bojí banu..
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů