Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

convoye
FaSTeR
Citace
Melmen napsal:

Citace
hormoskunk napsal:

Citace
Melmen napsal:

Návrh je určitě dobrý, hlavně by to bylo dobré pro ty pomalejší a "nezkušené" pracovníky. Akorát to je zbytečně složité po stránce příkazů. Myslím si, že by úplně stačilo toto:

/convoycreate ____(založení convoy-e)
/convoyjoin _______(můžou se připojit pouze hráči ve stejné crew, kde byl convoy založen)
/convoystart ______(odstartuje convoy)

Na jednu stranu to je dobrá připomínka, že teď už to jde v rámci jen firmy. Na druhou stranu, hráči co by davali /convoyjoin, by nevěděli kdy ho dát, protože při /convoycreate se nikomu nikde nic nezobrazilo. Taky by to omezilo, že by mohl být jen jeden convoy ve firmě, což by pak znamenalo, pokud by convoy založil nějaký nezkušený (jinou trasu, než jsou zvyklí ji jezdit, nebo by nevěděl používat ostatní příkazy atd), tak by brzdil celou firmu... myslím, že bych to nechal s tím příkazem /convoyinvite

Tak to upravit takto:

/convoycreate____(založení convoy-e) - Zakladatel
/convoyjoin ID _____(Připojí se do convoy-e, ID je zakladatele convoy-e) - člen
/convoystart ______(odstartuje convoy) - Zaladatel
/convoyleave ______(Pokud by chtěl opustit convoy) - člen

To pozvání do convoy-e je nesmysl a zbytečně by to bylo zdlouhavé a ještě složitější než teď.

- Myslím, že tento příkaz ani není potřeba /convoyleave stačilo by přece /zrusmisi

Citace
SvKBarney napsal:

A ešte by mohlo napísať kto sa do konvoyu pripojil. A u dealera vymyslieť nový system ako to bude s gramami. A tie /convoycreate a /convoyinvite by som nechal lebo by sa to mohlo zneužívať že urobím /convoycreate a potom dá niekto iba /convoyjoin ani som ho nepozval a ziska iba $$ a ani cp nepôjde.

- Naopak, to je dobrý systém. Např: Hráči se rohodnout jet convoy. Zakladatel napíše/convoycreate.Ve firemním chatu se zobrazí, že hráč s ID založil convoy. Hráč, který se bude chtít připojit dá příkaz /convoyjoin ID. Zakladateli(nebo všem hráčům v convoy) by teoreticky mohla vyběhnout tabulka vlevo pod chatem se seznamem hráčů, nebo by stačilo, kdyby tam byl počet všech hráčů např: 8 ( stačilo by vedle času vpravo ). Zakladatel by odstartoval convoy pomocí příkazu /convoystart. Všcihni by se potom sešli před finálním CP. Vedoucí hráč by zkontroloval kolik jich tam stojí, jestli opravdu 8 jako má ukázáno vpravo u času (mise). Pokud by u CP bylo méňe hráčů, zakladatel by se pomocí příkazu /convoystats podíval jaký hráč tam není. Následně by mu napsal ve firemním chatu, pokud by jse hráč neozval pomocí příkazu /convoykick ID by ho z convoye vyloučil, aby nemohl dostat odměnu. Tohle by teoreticky mohl udělat každý člen v convoy, až na to kickování. No a žádné složité pozívání hráčů. Možná tahle metoda je trošku složitější, ale snažil jsem se to popsat, co nejjednodušeji a hodně by to ulehčil ten počet hráču v konvoji, který by se nacházel hned vedle času při misi. (U každého hráče, co je připojen v daném konvoji) + ještě pro dáne příkazy by byly zkratky.

C - je zkratka příkazu /convoy....

/ccreate-/convoycreate a podobným způsoben by se dali udělat i všechny ostatní příkazy.
Upravil/a FaSTeR dne 27.08.2015 10:38
hormoskunk
Faster, to moc dobrý nápad není... šéf firmy dostane za každého hráče nějaký drobas do firemní kasy... Tudíž nebude mít potřebu nějakého zbytečně kickovat, přišel by i on o další peníze... S tím zkrácením příkazů, ale souhlasím Správně
Anonym
Určite zaviesť , konečne niečo užitočné a využitelné SÚHLAS Správně
FaSTeR
Citace
hormoskunk napsal:

Faster, to moc dobrý nápad není... šéf firmy dostane za každého hráče nějaký drobas do firemní kasy... Tudíž nebude mít potřebu nějakého zbytečně kickovat, přišel by i on o další peníze... S tím zkrácením příkazů, ale souhlasím Správně

No, původně jsem psal "Zakladatel" convoye a vůbec jsem neměl pomyšlení na majitele. Každopádně úplně vím, kam tim narážíš. Máš pravdu, nějaký chytrák by toho určitě zneužíval.

-Zaměstnání dozorce při zatčení "uvěznění" vězně zpátky do cel, dostávají odměnu za kolegu tuším, jen ti nejbližší i u vojáků, když zabije hráče s WL , dostanou největší odměnu ti, co jsou např 10m vedle něj, ti co jsou dál, mají menší odměnu, nebo žádnou.

Kdyby se nějaký podobný způsob udělal i u konvoje, nebylo by to zlé. Např. 35 "m" kolem finálního cpčka by se dostávali plné odměny. Kdo by tam nebyl, má smůlu. Samozřejmě, zase si může nějaký chytrák stoupnout k cp, ale v afk odměnu nedostaneš, teda, mě to aspoň nedalo. Tohle, kdyby se spojilo s tím /cjoin (/convoyjoin) a kdyby si to ještě navzájem členové konvoje pohlídali, dotyčný by asi neměl šanci.

// Zatím suhlas Smile)
Upravil/a FaSTeR dne 27.08.2015 10:41
Bastard
Hormo výborný návrh. Síce tu nehrám tak dlho aby som vedel že tu niečo také bolo... Ale podla toho čo si rozpísal nemám slov.. Konečne niečo velké nejaký poriadný návrh, ktorý možno nakopne SP...Dúfam že to cez ATomasa prejde..
Fakt super návrh a aj s tými dodatočnými príkazmi samozrejme kick stats a iné...
PS: Dúfam že sa to k ATomasovi dostane čím skôr.
Ospravedlňujem sa za chyby...písané mobilom Vďaka....
RiX
To byly časy, při starejch konvojích.. Systém toho, co se teď snaží tak směšně nazývat konvoji je přizpůsobem na ideální počet 6-7 lidí.. Další hráči už jsou pro výdělek konvoje celkem zbyteční, a naco by teda pořadatel toho konvoje měl ztrácet nervy organizací dalších lidí navíc, když z toho má přilepšení třeba 5% z celkový odměny za ten konvoj?? Já osobně stojim za názorem, že když je člověk schopnej zorganizovat třeba 30 lidí na konvoj ( ozvlášť u práce, kde jsou auta velký jako kráva - kamioňák ), tak proč by všichni nemohli dostat pořádnou odměnu? Teďka to je tak, že při 5 lidech na konvoji dostanu 300k a při 10 400, však to kvůli těm blbejm 100k je přece zbytečnost se starat o dalších 5 lidí navíc..

Jak jsem řekl, to jak to teď je se mi vůbec nelíbí, a vůbec to nemá ten potenciál shánět co nejvíc lidí, ať už přes inzeráty, ale třeba i kámoše z realu.. A myslim si že ten "potenciál" lákat co nejvíc lidí, by tenhle server, co sotva chodí na 1 noze, potřeboval.. Ale ATomas je asi opačnýho názoru.

Bohužel Under to vystihl, psát tady o tom je stejná ztráta času jako konspirace o 11. září.. V případě že by pan pawner zázračně změnil názor, tak tu mile rád napíšu svoje úpravy na tohle téma, ale dokud jej nezmění tak tu nebudu zbytečně zabíjet čas.
hormoskunk
tyvoe faster, ty to sám komplikuješ co si tu napsal..... se nedivím, že se ti to zdá složité, když tu pleteš pate přes devate... takže prosímtě jestli tomu chceš rozumět přečti si hlavně můj úvodní příspěvek ještě jednou a zaměř se na VÝHODY/NEVÝHODY. Jinak vy ostatní děkuju za vaše ohlasy. To, že s tím atomas nechce nic dělat, tak zkusíme s ním hnout. První krok je tedy tento topic, kde budou vaše názory a hlasy. Správně
Baseball
Hele souhlasím s /ccreate. a convoy dát jako c ale hlavně ať nějakej borec neudělá /cc, /cj, aj.. :D

Snad to ten atomík zavede :D
Vojto
Tak návrh výborný len by som sa chcel opýtať že ako by to fungovalo u Pizzara ? Preto že tam dávaš /mise a /zrusmisi dovtedy kým nemáš rovnaké CP.
Ondrah98
Citace
Vojto napsal:

Tak návrh výborný len by som sa chcel opýtať že ako by to fungovalo u Pizzara ? Preto že tam dávaš /mise a /zrusmisi dovtedy kým nemáš rovnaké CP.

Stačí když půjdete všichni relog a máte stejný CP.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Vojto
Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
Vojto napsal:

Stačí když půjdete všichni relog a máte stejný CP.

Tak ty si asi Rozvážača nikdy nerobil.... u nás to nefunguje tak jak u novinárov že si dám relog a mám CP zaradom. Tu to hádže random CP.
Baseball
PRostě založíš ty convoy. Pak pozveš hráče a hodí to misi podle tebe. nic těžkého
Vojto
Citace
Baseball napsal:

PRostě založíš ty convoy. Pak pozveš hráče a hodí to misi podle tebe. nic těžkého

Ale keď som dobre pochopil z návrhu že keď dám /convoystart tak že convoy začne a tak ja budem musieť zakladať niekedy aj 20-krát convoy aby som trafil misiu..... Stačilo aby ATomas upravil misiu u Rozvážača a bolo by to v pohode
Baseball
Ne, prostě se to nastaví úplně podle tebe. Dá ti to stejné CP jako tomu kdo založil a dalšímu kdo je v convoyi
koblisekXX
hm já si myslím jak jste to řešili byl nej plát ale stejně to je jinak Sad to je zlé
hormoskunk
Citace
Vojto napsal:

Citace
Baseball napsal:

Ale keď som dobre pochopil z návrhu že keď dám /convoystart tak že convoy začne a tak ja budem musieť zakladať niekedy aj 20-krát convoy aby som trafil misiu..... Stačilo aby ATomas upravil misiu u Rozvážača a bolo by to v pohode

co řešíš... zakladatel convoye vybere MISI, kde se pojede ostatní se do convoye připojí a když da zakladatel /convoystart, tak pojedou všichni jednu a tu samou misi se stejnym CP
RiX
I kdyby jste stejný CP neměli, principem toho konvoje je to, že to dá odměnu všem účastníkům nehledě na to, jak daleko od toho CP jsou.. Takže i kdyby ty si jel misi v LV a oni v SF, tak díky tomu propojení vás všech přes ten příkaz na konvoj dostanete odměnu při průjezdu posledního CP všichni za všechny..
hormoskunk
Bojuju jak lev *ZABIT* (kdyžtak si rozklikněte vždy URL adresu co je v návrhů, abyste pochopili, o čem se bavíme): https://superparba.eu/forum/viewthrea...d_id=70313
Baseball
Doufám že boj bude úspěšný ty šelmo :D

Nevím o čem atomas uvažuje - anketa mluví zavše :D
hormoskunk
Tak vypadá to nadějně. Na serveru před restartem, jsem mu napsal že má další moje infa v návrzích... a on odepsal, že se nenechám odbýt, když to furt prosazuju :D a že se na to podívá a začně s tím něco pomalu dělat podle mého/našeho návrhu. Za jak dlouho to fakt nevím :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%