Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Rovný metr
Ruda
Citácia
mkj napsal:

Citácia
Ruda napsal:

Posoudil bych to úplně stejně.
"Jdi **** mámu" ban bych určitě nedal.
"Ať ti chcípne máma" dětská urážka, určitě zabanovat.

V tom prvním případě je to totiž urážka na tu osobu a ne na její rodinu.

Ano, jdi šu.kat mámu, to je "urážka" pro pořádně dospělého člověka. Jako, čekal bych to od kohokoliv takovejhle hloupej příspěvek, ale zrovna od tebe.. Jsem tě s tím už takhle nízkým IQ přecenil.

Jak by řekla matka Foresta Gumpa: "Pro hlupáka, každý hloupý". Jak můžeš vidět nikde jsem nenapsal že ta urážka je nějak inteligentní, jen neuráží rodinu, ale pouze toho dotyčného kterému to píšeš.
thorous
Citácia
Ruda napsal:

Jinak jste ****i, že to chcete nechat bez trestání?

Nevidím důvod v tom trestat sprostá slova do nějaké míry(pokud člověk nepíše 10 sprostých slov ve větě), protože server nemá za úkol hráče vychovávat.
Ale tyvole, aby tu běhali 13 letý kindeři a bez nějakýho trestu tu vypisovali že něčí máma je **** mi přijde už trošku extrémní. Z toho důvodu má tohle trestání smysl, uvědomte si že tohle je herní server kde je věkový průměr cca 14 let a nemůžete od hráčů čekat nějakou sociální úroveň, takže tady je podle mě dobře, že je to alespoň nějak regulované.

Jestli nemáš nervičky na to, abys ustál nějakýho uřvance, co si tam cosi blábolá, tak si vypni chat. Já když jsem přišel sem na SP, čuměl jsem jak blázen, že se trestá za vulgarity, najednou se trestá i PM, který dokonce čtou admini, kterým do toho může bejt párek. Připomíná mi to ty režimy, kde Ti diktujou, co smíš a nesmíš říkat a ještě tě u toho kontrolujou :D k smíchu
Ruda
Já vydržím celkem dost, proto neřeším nějaké PM a blbosti, ale je pravda že děti už se projevují na serveru víc než by bylo třeba a jak by ten chat asi vypadal, kdyby se netrestali urážky a přehnaná vulgarita, to už by se to fakt vůbec nedalo číst.
mkj
Citácia
Ruda napsal:

Já vydržím celkem dost, proto neřeším nějaké PM a blbosti, ale je pravda že děti už se projevují na serveru víc než by bylo třeba a jak by ten chat asi vypadal, kdyby se netrestali urážky a přehnaná vulgarita, to už by se to fakt vůbec nedalo číst.

Jak už tu někdo psal, tyhle "urážky" jsou většinou vyvolány provokací, nebo prostě při nějaké hádce, netvrď mi že zrovna při tvé aktivitě na serveru když přijdeš ti někdo z ničeho nic napíše "ať ti skape matka / jdi šu.kat matku".
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%