Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Reformu ?
Tom14
Todle napadne jen ty, kteří mají sotva 50mg a závidí všem ty miliardy, za mě NE!
Nosferatu
Citace
TomCZe napsal:

Todle napadne jen ty, kteří mají sotva 50mg a závidí všem ty miliardy, za mě NE!

Právě si řekl největší kravinu dne. Zrovna chlapci co se tu vyjádřili mají poměrně velké majetky...
I kill people and I like it
Baseball
Citace
TomCZe napsal:

řekl bych že reforma srazí cenu kredity která se šplhá k 10 000$ / 1ks na 2000$/1ks jako bylo při zavedení Smile

Citace
jannav napsal:

Ahoj.Co pomůže reforma když všem bohatým zůstane majetek jako reklamky ,tuning,benzínky atd.Majitelé nemek budou furt vysmátí jak lečo a ostatní zas budou makat jak oživot ,aby si zamakali peníze.Tohle nemá smysl!Bud reset všeho krom teda třeba domů a aut,ale aut max třeba 3 ne že hráč bude mět 50 aut na slotu a dát teda peníze do banky podle toho co má hráč za hodiny.To by pak mohlo být k něčěmu ,protože hráč co bude mět peníze za hodiny víc jak ten co nemá si zas rozmyslí pokud má koupit nemku a nemět prašule skoro na kontě .Než něco tu začnete vymýšlet chce to trochu domyslet a ne hned udělat zas nějakou prasárnu!Bud at jsou všeci na tom stejně nebo raději nic nedělejte zbytečně to zas bude na zlost všem hráčům! Už tu hraju dlouho peněz mám dost ,klidně o ně příjdu , ale at to k nečemu bože taky je!Tak prosím vás vy chytré hlavy co tu tak rychle píšete at je reforma tak to pořádně taky domyslete a ne hned konat a dělat hovadiny!Omg

Když to prodej za 1mg vydělaj?

Tím že klesne cena všeho tak i nemek takže to co jsi napsal také logiku moc nedává
MajoKotleba
skor by som to cele restartol a dal od zaciatku default ceny aj
Zrušený účet
Já s reformou rozhodně souhlasím. Ale chtělo by to opravdu domyslet. Hlavně co se týče těch aut. Všichni hráči by jak blbí kupovali auta, aby měli v bance co nejmíň peněz (při nejlepším 0) a po reformě by jim zůstaly auta a ještě by dostali peníze navíc za to, kolik mají odehraných hodit, takže si myslím, že by to moc účel nemělo. A k tomu by bylo hrozně moc aut. Jako je pravda, že by si ty auta od hráčů skoro nikdo nekupoval, protože by na to neměli peníze, ale i tak bych ty auta, které mi zůstanou snížila na jedno, maximálně na dvě. Prostě ty auta, které by byly na slotu 0 a 1 by hráči zůstali. Ostatní auta bych vymazala.

Každopádně by bylo nejlepší, kdyby se udělala reforma všeho, aby to mělo nějaký smysl. Ale to ATomas neudělá, protože se bojí, že by se mu většina chronicky závislých dětí zabila a tím pádem by klesla hratelnost, protože většinu serveru tvoří děti.
Baseball
Vymazat vše až na hodiny a je to :D
Moye
jako jeden z mála jsem si tu miliardu poctivě vydelal prací a trvalo mi to opravdu dlouho.
Proto hlasuju NE PRO REFORMU.
Prostě ti co nemaji prachy a na serveru většinou delají jen bordel pouze zavidi tem co ty prachy maji, takže to je z mé strany asi tak vše.
chápu že ceny sou na prd ale za to muže nenažranost vás hráčů
fingerfighter
S reformou súhlasím ale doplnil by som tiež reformu áut, nemovitostí, domov, a všetkých majetkov. Ide o to že by sa šlo normálne ako keď prvý krát zapnete SuperPařbu.Lebo vlastníci nemovitostí (som tiež jedným) si budú len tak pískať po reforme a nemovitosti sa nikdy nedostanú do obehu lebo im to bude pripadať velmi málo. Tie peniaze za hodiny... Môže byť ale určite menej. Sú hráči ktorí majú cez 500 hodín a na účte 2M. To by bolo zvýhodnenie. Takže - áno ale viac do hlbky (môj názor)
Brumla
Ano, určitě souhlasím! Toto už mělo být dávno. Správně
EviL_FusioN
Jsem pro reformuSprávně
Anonym
Jednoznačne ANO !!!!!!
MaTy
Souhlasím 1000x xd .. Jen dotaz . Premko by také zůstalo? :D :D
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
FiniX
Tiež si myslím že nie ja som sa iba teraz rozbehol mám 320hod a 80m cca a a napr ten čo má 2000hod+ má vyhodu ako ten čo má napr 0-10hod takže NIE
Doktorsmrt
Reforma neni plánována
autor: ATomas

Zdravím, na serveru se nám šiří plané zprávy o Reformě. Takže kdyby byla plánována reforma, dozvíte se to měsíc předem v novince. Kdyby proběhla reforma týkala by se pouze peněz v bance a nikoli majetku. Každopádně dokud nebude definitivně vyřešen problém s DDoS útoky tak reforma nebude.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O co se snažíte??? Pokud si neumíte vydělat, tak jděte hrát jinou hru. Reforma jen peněz je o ničem. Jaký kurz by jste chtěli dát? Podle toho, kolik nafouká sněhu 12. prosince 2015 v cm? Co tím asi vyřešíte, teď je na serveru plácnu 5 mld peněz, 3 mld seberete /převedete/ a za 2 roky to tu bude znova, takže ti, kteří poctivě hráli ČISTĚ OKRADETE, jen kvůli tomu, že jste neschopná paka. Když chcete dělat reformu, tak se vším i s cenama všech služeb i s cenama majetku, aut, odměn prostě se vším, co k této hře patří... Do pekla, proberte se, nebo už má nějaký ocas plán, jak to odrbat, proto to prosazuje??? Už se nedivím téhle vládě, když tam sedí podobní vocasové...
BombaClat
Keď sa hlasuje takto že len napíšem tak ÁNO som za reformu,tieto ceny sú už strašné cena ze 1 kredit narástla za posledné 4 mesiace na trojnásobok
nyeD
Súhlasím za reformuu !!
Doktorsmrt
....Díky reformě by se snížily ceny všeho, například kreditů nemovitostí atp. Hráči by něměli tolik peněz, tak by bylo nesmyslné mít takové ceny.... KDE NA TO BEREŠ STATISTIKU NEBO ROZBOR??? Copak NĚKDO URČUJE CENY, za kolik se mají smí prodávat? Ceny STOUPLY SAMOSTATNĚ PODLE POPTÁVKY TRHU, TAKŽE klasický systém NABÁDKA - POPTÁVKA...trochu ekonomie, alespoň základní...
Už jen na závěr, pokud ATomas bude mít jen trochu obchodního ducha, tak tvým snížením POPTÁVKY po kreditech by přišel logicky o nemalý finanční příjem, protože menší POPTÁVKA je i menší skutečný NÁKUP... Jen blázen by tohle udělal...Smile
SkTrippleSS
Nesúhlasím s reformou!
Ratatata
Nosferatu
Citace
_MaTy_ napsal:

Souhlasím 1000x xd .. Jen dotaz . Premko by také zůstalo? :D :D

Premko, domy, nemky a auta by ti zůstaly.
Jediné co by ještě mohlo byt resetováno jsou ty auta. Nemovitosti a domy určitě hráčům nechat..
I kill people and I like it
Rolike
ANO REFORMA
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%