Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

SRAZ PO DRUHÉ
Reggie_
Moc rád bych se tam objevil, ale Praha je pro mě daleko.. ale tak, uvidíme. Ano, dostupný to bude mnohem snadší než minulej sraz, kde to bylo někde v dědině. Pokud budou finance a čas, tak tam se mnou počítejte, rád bych si trochu "zařádil". rofl Aspoň bych se po několika letech do Prahy zase podíval. :D
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Ruda
Můžu se zeptat kdy bude alespoň přibližný termín? A další důležitá otázka: Byla by možnost tam někde přespat?(A ne nemyslím na lavičce nebo na stole v hospodě. :-D )
CzSK
Citace
Ruda napsal:

Můžu se zeptat kdy bude alespoň přibližný termín? A další důležitá otázka: Byla by možnost tam někde přespat?(A ne nemyslím na lavičce nebo na stole v hospodě. :-D )

Hele, psal mi špekan Tumik a prý bude v praze něco kolem 13. listopadu. Tak by nebylo špatný to s tím zkombinovat.
Přespat můžeš kde chceš pokud máš prachy. :D
Baseball
Popř kdyby někdo šel na 4Games což je už teď o víkendu :D Což si nemyslím ale kdyby :D
Anonym
Zase česko , keby to bolo na slovensku ...
Baseball
SI udělejte slováci také sraz ne? Proč by češi jezdili až na slovensko pokud nežijou na hranicích? :D
CzSK
Citace
Zagz napsal:

Zase česko , keby to bolo na slovensku ...

Nejspíš přijede i Tr1xmy, tak se dohodněte spolu a jeďte hromadně ne? Malej výlet na víkend (kde přespíte, to je druhá věc). :D
Tr1xmy
Nooo...Asi aj ne tento krát. :D Počítal som, že mi mama požičia auto a ak nie, tak mi dá aspoň € na vlak :D Ale auto nie a na vlak tiež. :D Takže ešte uvidíme :D

Čo sa týka zrazu na Slovensku, idea tu bola. 2x odomňa - vtedy to vždy pokazili zdravotné problémy. :D Takže ak chcete, môžem niečo znova zorganizovať, tento krát by sa to snáď už podarilo. :D
Mulanoo
Nejlepší jsou ty kecy kolem, jéé to je česko, jeee to je Praha - V dnešní době když prostě chceš sedneš na vlak za pár korun a jsi tam za pár hodin. Většina co tu píšou tyto věty by nedošla ani kdyby měla ten sraz dvacet metrů od baráku.
Teczka83
Takže předběžný termín jsme dohodli na sobotu 14. listopadu. Zatím je to jen na 80 procent. To znamená, že se ještě může změnit Smile. Bylo by dobrý, kdyby jste si mezi sebou dali telefonní čísla. Tedy vy co se tam chystáte. Kvůli tomu, aby jsme se třeba někde sešli a na sraz dorazili společně nebo po skupinkách. A hlavně ne všichni tu Prahu známe.
Chicago_Girl
ZA PÁR KORUN DO PRAHY? :D To je vtipné no, ale co taky zpátky? :D Do Prahy to stojí cca řekněme vlakem 300+ , plus zpátky to máš 600 :D No tak já bych určitě vysolila aspoň přes 1000kč :DD No a autobusem to stojí přesně 300 :D takže vlastně taky to samé Smile :D Víš, nemůžeš na každého nadávat, že se nemůže dostavit, všichni to nemají blízko do Prahy. I když je pravda, že tam není schopný dojít člověk, co to má hned u nosu... No užijte si to hoši, snad nebudete mít takovou smůlu jako sraz na Moravě :D Ale nejlepší byl stejně sraz Zlín :DDDD (y)
Yamatino108
Citace
Takže ak chcete, môžem niečo znova zorganizovať, tento krát by sa to snáď už podarilo. :D

Určite by som sa dostavil.Prajem vám nech vám ten zrázik víde.Bohužial Piešťany a Praha sú dosť daleko.:Drofl
Teczka83
Citace
Chicago_Girl napsal:

ZA PÁR KORUN DO PRAHY? :D To je vtipné no, ale co taky zpátky? :D Do Prahy to stojí cca řekněme vlakem 300+ , plus zpátky to máš 600 :D No tak já bych určitě vysolila aspoň přes 1000kč :DD No a autobusem to stojí přesně 300 :D takže vlastně taky to samé Smile :D Víš, nemůžeš na každého nadávat, že se nemůže dostavit, všichni to nemají blízko do Prahy. I když je pravda, že tam není schopný dojít člověk, co to má hned u nosu... No užijte si to hoši, snad nebudete mít takovou smůlu jako sraz na Moravě :D Ale nejlepší byl stejně sraz Zlín :DDDD (y)

Nikdo nikoho nenutí aby tam jezdil. Sraz je dobrovolný. Každý usoudí sám, jestli na to má finance a jestli se mu vyplatí tam jet. Stejně jako moraváci nepřijedou do Čech na sraz, protože je to pro ně z ruky, tak dost Čechů nepojede na moravu, protož to je pro ně z ruky. Včetně mě. Ostatně tady už se nějak zaběhlo, že Češi, moraváci a čoboláci si dělají každý své srazy. A jak říkáš, na moravě umíte udělat nejlepší srazy, tak se přece do cz hrnout nemusíš, ne? Smile. Já osobně považuji za nejlepší sraz motokáry v praze, taky jeden z důvodů, proč bych na moravu na sraz nejel Smile
Ruda
Citace
Chicago_Girl napsal:

Než začnu tak ti musím říct že z těch smajlíků sem skoro dostal epileptický záchvat, takže příště nějaké varování jako se spoilerem.

Každopádně by mě zajímalo kde bydlíš, protože já jezdím ze severu do Brna nebo do jižních Čech asi za 200Kč. Pokud si teda nebereš první třídu, nebo nejsi vyloženě líná si to zařídit tak to není zase tak finančně náročné. Smile
Shadow
Asi přijdu, fb i číslo máte tak kdyžtak tam
Kapo
Prídem, ak to tade niekde bližšie k SK :D praha moc daleko.. skuste to dat v strede CZ :D
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
Tress
dejte to do zdaru / havel brodu :D to je takovej optimalni stred republiky :D

ale ne, do praglu jezdim casto tkze jestli se to trefi s datumem tk se mozna ukazu :D
Upravil/a Tress dne 15.10.2015 09:42
Pandy
Citace
Chicago_Girl napsal:

Vy jí teda hejtujete!
Já když jsem jela do Zlína za holkama (z části pracovně), tak mě vlak stál přesně 275kč. Takže tam a zpátky 550Kč. 600 Kč ubytování + náký prachy na jídlo. To jsme celkem na cca 2000Kč, když šetřím. Ale tak já vydělávám , já si to můžu dovolit, ale ne každej má prachy na vyhazování jen za cestu. Kort když vyplázne tolik peněz, a aní neví s kým se potká, kdo mu sedne/nesedne..U mě to bylo jasný, kdyby to nevyšlo tak se seberu a jedu dom, páč, jsem tam byla hlavně pracovně..Já chápu, že se sraz nepořádá každej měsíc, že kdo chce, tak se dostaví, ale já sama nemám ráda srazy kde je víc jak 5lidí, pak si člověk nepokecá moc ani s jedním a bavit se o hře, mě taky moc nebaví...
Tohle jsem udělala 3x a nelituju ani jedný návštěvy.

Ale jak koukám kdo by všechno šel na sraz v tý Praze, kde aktuálně bydlím, tak nemám sebemenší chuť tam jít.
Teczka zvolil Prahu, protože třeba do Prahy to jede odkudkoli a většinou přímák. Komu by se chtělo přestupovat více jak 1x.Původně jsem psala Teczkovi, že bych se přišla podívat na pár piv, ale nemám chuť ikdyž to mám pár stanic tramvají...
Nemám nic proti se sejít s pár lidma, ale takovýma, se ketrýma si rozumím, ale né s každým co napíše. Vyhýbám se od jistý doby velkým skupinám lidí a vím proč..

No a teď hejty opět sem..protože za každej názor ode mě, padaj hejty, ale celkem si v tom libuju...takže..FU

// zkuste napsat Týně, třeba Vám ukáže Banány z Kuby" :D :D

Upravil/a Pandy dne 07.11.2015 10:52
Chicago_Girl
Jo jen mě tady urážejte no :D Neřekla jsem že tam musí jezdit každý, jenom jsem apelovala na to ZA PÁR KORUN. První třídou teda fakt nejezdím, jezdím normálně a pokud nevíte tak ze Zlínského kraje to je dlouhá cesta, když mi nevěříte tak se podívejte na IDOS -_- , tak nevím co se divíš, že to tolik stojí.
Teczka83
No jo, řešte tady vlak, kristova noho. Kdo přijede ten přijede. Nikoho nenutíme. Chicago, ty si udělej sraz třeba u vás, určitě to zase bude jeden z nejlepších srazů pod sluncem Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%