Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Al-Kaida
Rosta
Díky teda :D
MegaBite
Sice jí máš už víc než 4 mesíce, ale i tak :D
Rosta
Jop to mám :D
TheVitman
Skvělá firma ať se daří! Smile
Rosta
Skvělej náborář ! Díky Smile
Cappuccino
Ve firmě jsem chvilku (asi týden) byl a musím říct že to je fajná firma. Ať se daří!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Ladik_
Když jsem viděl tu vizitku tak jsem neodolal :D a musel jsem se připojit ! :D

Ať se daří luxus Vizitka Smile
Rosta
Taiki Díky Smile
Ladik :D dík
Smazkes
nejlepší vizitka co jsem tu kdy videl...Jen mám otazku jak myslis ze za 1 misi ktera trva 4,5minut dostanu 100k? ja delal teroristu jednu misi jenom a dostal jsem 1,5k ale neměl jsem oblek,takze kdyz budu mit skin teroristy dostanu 100k za jeden ten atentat?
Rosta
Citace
Smazkes napsal:

nejlepší vizitka co jsem tu kdy videl...Jen mám otazku jak myslis ze za 1 misi ktera trva 4,5minut dostanu 100k? ja delal teroristu jednu misi jenom a dostal jsem 1,5k ale neměl jsem oblek,takze kdyz budu mit skin teroristy dostanu 100k za jeden ten atentat?

Ahoj, děkuju za kladné ohodnocení. Je to myšleno na misi bomba ve vozidle, kde po celou dobu ještě najíždíš KM, samozřejmě mužeš dostat o něco méně a i třeba o 100k ještě více, záleží taky na koeficientu a na tvém h. bonusu Smile
MADING
Velice povedená vizitka jak po grafické stránce tak i po informační ve firmě jsem byl před nějakou dobou a kolektiv na úrovni tak ať ti firma vydrží ještě nějaký ten pátek a hlavně ať si ve firmě udržíte dobrou partu to je ve firmě velice podstatné gl...
Smazkes
okey Smile takze tim ze odpalim normalni bombu dostanu jen 5k nebo tak? az potom z auta dostavam tech 100 +-? Smile mozna to u vas zkusim dopestuju travu za dealera co mam a zkusim to nejspis
Rosta
OR1G1NAL Díky. Smile
Smazkes Ano za ten atentát je strašně málo, potom za bombu ve vozidle je mnohem více.
Smazkes
bomba je od kolika bodu? i za bobmu v aute dostanu wl a chcipnu?
Rosta
Bomba je myslím od 3 hodnosti. Wl nedostanes, smrt je samozřejmostí :D Jinak u nas spis jezdíme najezdy kde uzijes srandu a taky si neco vydelas ;) Kdyby si se chtel jeste na neco zeptat tak pis SZ.
Reggie_
Vizitka opravdu dobře zpracovaná, nadpisy jsou luxusní. Terorista mě baví, tak třeba se někdy přidám, jestli mě v ACABu někdo nas**e. :D

Hodně štěstí s firmou.
Rosta
Reggie Díky, jasně kdyžtak napiš :D
Smazkes
bratr sel delat teraka dal misi bomba v aute a potom sel vybrat hned vyplatu a mel tam jen 15k :D ale nwm jak rpesne to dava ty vyplaty
Rosta
Musis mit full body a najizdet KM. Napiš mi na serveru a ukážu ti to.
Smazkes
full body sem pochopil ale jak jako KM najezdit?
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
21%
Skyrace
12 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
6%