Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zawynátor končí
Zawy
Citácia
cZSpajkdR napsal:

Zdarec Zawy,tak jak bych začal.. Znám tě celkem dost dlouho a nikdy jsem nepochyboval o tom,že jsi v pohodě týpek,určitě i v realu..Když jsem potřeboval na serveru help tak jsi mi vždy pomohl,za což rozhodně velký díky,ať se ti daří!

Vizitka pěkná,ani moc,ani málo,barvy pěkný a jednoduše udělaný Smile *Dobrá práce*

Dik moc

Citácia
PalmeX napsal:

Super hráč,hodně štěstí v životě.
A na mě si zapomněl ? Sad(
Top dealy sním :D

Zapomněl jsem, no :D
Už jsem editnul a dik :D
Upravil Zawy dňa 29.10.2015 07:13
Tom14
Možná by sis tam mohl připsat cholerik, nepříjde mi normální si na každého vyskakovat a smát se někomu při GR, když předvádíš to co předvádíš, úroveň Smoukyse Help

A na každou svini se vaří voda? Zajímavé motto když každého chceš urazit Smile

Na 16 bych tě nehádal *OTRAVENY*
Zawy
Nejaka vtěrka a prvotřídní racer mi tady bude něco říkat...
Suve
Citácia
TomCZe napsal:

Možná by sis tam mohl připsat cholerik, nepříjde mi normální si na každého vyskakovat a smát se někomu při GR, když předvádíš to co předvádíš, úroveň Smoukyse Help

A na každou svini se vaří voda? Zajímavé motto když každého chceš urazit Smile

Na 16 bych tě nehádal *OTRAVENY*

Jak takovej mamlas jako ty může mít něco do zawyho xDDDD
Upravil Suve dňa 29.10.2015 20:24
Rosta
Dobrá vizitoš, pohodka hráč, díky za označení Smile
Zawy
Díky Smile
Upravil Zawy dňa 30.10.2015 09:15
_Ego
fujLOOL
HanyS
Jo je to fajn hráč, hlavně fajn když moderoval rádio pak se na to vykašlal zmetek :D Teď už je prostě fajn jako fajn, jakože jen fajn Ratatata Jo dobrá vizitka kide.
Zawy
Dík Smile
Primer
Čau Hi
Pohodý človek,poznám ťa velmi dlho ešte keď si adminoval. :D
Vizitka?
Taká jednoduchšia,ale účel splnila.
Prajem ti vela štistia v živote aj na servery. Smile
Zawy
Dík moc Smile
Upravil Zawy dňa 20.12.2015 18:23
Feston
Pekna vizitka, na obrazku tvoja macka? :D
Zawy
Jojo, díky :D
Vyvinka
Čau si super hráč. Vizitka nádherná, dosť sa mi páčia nadpisy. Minule si mi pomohol s misiou, možno si ma pamätáš Vyvinka. ;-) ;-) ;-)
Zawy
Citácia
Vyvinka napsal:

Čau si super hráč. Vizitka nádherná, dosť sa mi páčia nadpisy. Minule si mi pomohol s misiou, možno si ma pamätáš Vyvinka. ;-) ;-) ;-)

Bohužel nepamatuji, každopádně díky ;)
Upravil Zawy dňa 05.01.2016 08:48
Mayo
Pekná vizitka, hráč v pohode. Pamätam si ako si bol ešte admin :D
Zawy
Dík ;)
menší aktualizace informací Smile
Upravil Zawy dňa 09.03.2016 12:44
Zrušený účet
Ahoj Zawy, známe se poměrně dlouho, spíš od vidění, protože jsme si nikdy moc nepsali. (příjde mi to tak) Nikdy jsem s tebou problém neměla. Nemám tě ani nějak extra ráda, ale ani tě nenávidím. Prostě takový normální spoluhráč. :D Zařazuju tě do skupiny "gangsterů", ale takových, kteří znají svoji míru a nic nepřehání. Je škoda toho, že jsi déle nevydržel v tom AT, myslím si, že by jsi se po čase osvědčil. Tak snad ti to vyjde příště, hodně štěstí. Smile

PS: Díky za označení v přátelích. Pusa
Zawy
Citácia
Gigush napsal:

Ahoj Zawy, známe se poměrně dlouho, spíš od vidění, protože jsme si nikdy moc nepsali. (příjde mi to tak) Nikdy jsem s tebou problém neměla. Nemám tě ani nějak extra ráda, ale ani tě nenávidím. Prostě takový normální spoluhráč. :D Zařazuju tě do skupiny "gangsterů", ale takových, kteří znají svoji míru a nic nepřehání. Je škoda toho, že jsi déle nevydržel v tom AT, myslím si, že by jsi se po čase osvědčil. Tak snad ti to vyjde příště, hodně štěstí. Smile

PS: Díky za označení v přátelích. Pusa

Ahoj,
vidím to podobně :D. Tobě také hodně štěstí, jinak k tomu AT. Někteří administrátoři hold nedokážou ani po roce odpustit jeden průšvih. No co, svět se kvůli tomu nezboří Smile.
Dík za koment.
Upravil Zawy dňa 11.03.2016 15:35
HrBeeeC
cc zejwyyy kamooo ja nevedel ze mas vizitku

Okey, vizitka fajn, dík za označení, kdybych to vedl já, jsi tam taky :D neboj
toho at je škoda, tim jsi mě nasral, ale já už ti tak nějak odpustil už nějakou dobu zpět, uvidime časem Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov
6%