Informace o serveru
Číst diskuzi
Gangy
|
|
Yamatino108 |
Přidané 24.12.2015 11:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 1166
Založený: 29.03.13
|
Citace sKiLL napsal: Poviem ti jedno príslovie. ![]() ![]() ![]() |
|
|
mkj |
Přidané 24.12.2015 11:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 279
Založený: 06.12.14
|
Citace Yamatino108 napsal: Okay ma byt zabavne to ze atomas udelal ze SP prakticky hotovou hru? clovek tu muze hrat 20 hodin a ma na barak, auto, firmu, gang a mozna i nemovitost. Gang system je celej doje.banej, jak pro deti ze skolky proste. ATomasovi jde jen o cisla, takze kdyby mu na server melo chodit 1000 postizenych deti kterym rodice zapati VIP tak samozrejme vychcanej clovek to udela presne pro ty retardovane deti co nejjednoduší aby je to bavilo. A jsme zas u penízků. |
|
|
Suve |
Přidané 24.12.2015 12:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 328
Založený: 21.10.12
|
Citace Yamatino108 napsal: Zábava bez odebírání respektu není.A ano tato debata je zbytečná, když SG co ví o gangách vy***hov*** dělá moudra ![]() Upravil/a Suve dne 24.12.2015 16:55 |
|
|
fIoW |
Přidané 24.12.2015 14:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 829
Založený: 20.07.15
|
Citace Jsem pro, aby odečítalo RS, jak už tu někdo psal, OD a HDL dřeli několik let a hráči co jsou u kompu 24/7 mají za chvilku víc. VOLE, PŘESNĚ! Je to teď prostě o ničem, nevím kde si vzal že gangy jsou jen pro zábavu, MOD se snad jmenuje "reálná země", a viděl si v reálu nějaké gangy "Jen tak pro zábavu"?. Gangy jsou poslední věc která na SP drží desítky hráčů, a vy to pomalu ale jistě posíláte do hoven. ![]() ![]() ![]() |
|
|
_Steve-Man_ |
Přidané 24.12.2015 15:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 206
Založený: 08.11.14
|
Citace Mejtes napsal: Ano, gangy byly jediný důvod proč jsem na SP ještě hrál, potom se zavedly ranky, a jak říkáš, šlo to pomalu do hoven, potom ještě ty dodávky, to už byla moje poslední kapka tam jsem s tím radši sekl než tam atomas přidá ještě něco horšího ![]() |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 24.12.2015 18:03
|
|
Citace Mejtes napsal: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Saph1R |
Přidané 24.12.2015 19:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 335
Založený: 27.02.13
|
Citace Yamatino108 napsal: To jsou tady gangy až mi jde z nich mráz po zádech. ![]() ![]() |
|
|
Suve |
Přidané 24.12.2015 19:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 328
Založený: 21.10.12
|
Citace Yamatino108 napsal: Proto se spotřeba paliva u aut apod. snaží dávat realným spotřebám....Njn, ale nic není jako realita...Nechci nic říkat, ale i carter oproti tobě měl aspoň o něco větší znalosti ve své funkci než ty. |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 24.12.2015 20:38
|
|
V pohode ja to beriem.![]() ![]() ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 24.12.2015 21:14
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Mozna makaj roky ale méně usilovne.. Skile tento systém byl vypracovan na zadostech hráčů.. |
|
|
Lee |
Přidané 24.12.2015 21:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 495
Založený: 13.11.14
|
Já bych ty gangy zrušil úplně a bylo by to ![]() Chtělo by to vymyslet nějak jinak, třeba pokud gang prohraje víckrát za sebou tak přijde o jeden rank, ale to je asi blbost ![]() ![]() |
|
|
kachlYcka |
Přidané 24.12.2015 21:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 264
Založený: 27.11.15
|
Nevím co řešit, začínající gang nemá šanci se rozjet, pracovat na tom polovinu roku, aby dohnal další gangy, které zase utečou o 20ranků... Férové by bylo kdyby to ten RS odebíralo ale, jak tu někdo psal, aby se ty gangy při dosažení RS "0" nerušily. A ještě víte co by bylo lepší ? Kdyby všechny gangy jely od znova ![]() |
|
|
Jiry |
Přidané 24.12.2015 22:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 1332
Založený: 13.06.13
|
Nebudu tady všechno číst, takže jestli něco u mě zazní co tu je, tak proto že jsem to nečetl jo ![]() Před změnou gang systému náš gang(HDL) byl bez konkurence co se týče RS na vrcholu, ten novej gang systém nás vlastně zníčil všechny, určitě tady zaznělo, že vlastně nejlepší gang co se týče ranku,rs je ten co má nejvíce aktivních členů a už je jedno jestli umí jezdit nebo ne. To odečítání RS je ZÁKLAD, vlastně mě už držely jen gangy a i za ostatní kluky z gangu to můžu s klidem napsat, že je držel jen gang na serveru. Takže to je důvod proč třeba už nejsem aktivní jako dřív a do týdne tam přijdu na 5 minut. Už se dokonce bavíme o zrušení, protože já osobně jsem jel GR naposledy někdy před měsícem a půl, protože to nemá cenu prostě. Jenže ATomas tohle nepochopí, i když jak to píšu já, tak by to napsalo desítky dalších lidí, je to prostě jak mluvení do vrat. A jestli tenhle gang system je vypracovanej na žádostech hráčů, tak co já vím pomáhal ti s tím největší špína tohodle serveru Keiss, tak je to prostě udělaný tak, aby ti co neumějí jezdit, taky si přišli na své. My gang budavali roky, když to tak napíšu a během 2 měsíců je všechno to budování pryč. Ale ten gang systém už je prostě zníčenej a nečekám, že se někdy vrátí ten starej, protože všichni ti staří, dlouhodobý hráči už díky tomu nehrajou a hrát už nebudou a těmhle unskill děckám se to líbí, tak proč to vracet že jo.. ![]() |
|
|
slaz |
Přidané 24.12.2015 22:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 79
Založený: 19.11.15
|
Každý sa tu háda,vymýšla také nezmysly čo svet nevidel,jednoducho pridať gang systém z roku 2012 a všetko by bolo vyriešené.wcs ![]() |
|
|
sKiLL |
Přidané 25.12.2015 06:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 1057
Založený: 20.04.14
|
Souhlasím s Jirym.. Řekni mi kolik hráčů pro to hlasovalo a kolik z nich je vůbec v gangu? 1/4 možná? Nevím no.. Tímto systémem pomáháš tak možná novým gangům.. Ale starší a dobrý gangy se propadají.. A proč? Protože, když vyhrají nad někým tak vlastně to se nic nestane.. Je to jakoby jsi jezdil mise ![]() ![]() ![]() |
|
|
thorous |
Přidané 25.12.2015 10:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
Citace Yamatino108 napsal: Jo a v jakým? Tak max MOG SF kde si jezdil na koníčku a sbíral šlupky od banánů. Většina hráčů je spokojena? Jo, takový jako ty. Server se už 3 roky přizpůsobuje vymletým děckám, protože ty jediný do toho sypou penízky, aspon ty gangy se měli nechat na pokoji. Jenom chcete pohřbít gang systém, který byl většinou pro ty vyspělejší, co si přišli jenom zahrát a nehonit se za virtual love. viz tvůj post SG, není co řešit |
|
|
Grizzly |
Přidané 25.12.2015 12:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 1414
Založený: 03.08.12
|
Citace ATomas napsal: Píšeš totální sračky, měníš kvalitu za kvantitu, je možná hodně gangů, ale to co ve většině je, je odpad stejně jako je odpad ten tvůj "vypracovanej" gang systém. Citace slaz napsal: Přesně tak, tohle říkám od začátku. ![]() ![]() |
|
|
_Steve-Man_ |
Přidané 25.12.2015 15:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 206
Založený: 08.11.14
|
Citace Jiry_ napsal: Nezbívá mi nic jiného než souhlasit, všichni dobří hráči končí a děckám se to líbí a dávají atomasovi penízky, tak proč by to atomas měnil že když na tom vydělává Citace Yamatino108 napsal: Jo a v jakých, myslíš takové ty 4fan gangy? ![]() Vidíš jak už jsi psal, neumíš GRka tak proč se k těm Grkám vyjadřuješ když s něma nemáš žádné zkušenosti? Jak může být SG někdo kdo s gangama nemá zkušenost? ![]() SP 2k15 |
|
|
Geroj |
Přidané 25.12.2015 16:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
A stááále sa istá rozprávka, nemáte šancu si rozbehnúť gang xD alebo tiež je dobré toto.. "2 gang su top a ostatne nie" xDD dobre dobre, takto priatelia funguje reťazec, niekto je lepší a niekto horší, to že sa tí lepší spájajú do gangu je normálne, mne príde že je to ok.. prečo by bol niekto dobrý v gangu s niekym kto nevie čo to je GR? riešite tu furt tie isté sračky dokola a nadávate si tu/urážate sa jak 5 ročný kidi.. tak aby som z tohto kolotoča nevypadol, yamatino dokonale sa vtieraš atomasovi - to už píše vela ludí a práve to ma donútilio navštíviť tento topic hehe, dalej tu máme chlapci čo si prišli pochváliť vlastný gang - tiež gratulácia, tiež nieom nadšený z tohto gang systému ale jednoduchšie by bolo povoliť odčítanie RS .. ale nie pre všetkých, napríklad.. po rank 20 by som odčítanie zakázal.. "aby aj malomocný vedel zrobiť dobrý gang že" pričítanie a odčítanie ja hlavná vec, ide aj o zábavú a to predovšetkým ale nejake porovnanie sa snaď hodí nie? trošku treba rozmýšlať a nie sa tu len statovať, caw. |
|
|
slaz |
Přidané 25.12.2015 16:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 79
Založený: 19.11.15
|
Citace ThaDonMakaveli napsal: Vela kidov tu hrá na SP,ktorý ešte nezažili odčítanie RS a tak by stratili zmysel hrať na SP a ATomas by potom nezarábal(kredity). |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí