Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Gangy
Yamatino108
Citace
sKiLL napsal:

Jsou spokojení.. Možná proto, že doženou top gangy SuperPařby.. Klidně dejme reset gangů ale odčítání respektu.. Uvidí se na tom kdo je top.. A ne, že tady někdo sedí celej den kvůli GRkám a za týden je dožene všechny jak nic.. PŘEDTÁM TO BYLO TOP.

Poviem ti jedno príslovie.Smile Ak máš potrebu sa porovnávať,tak si akurát tak preukážeš medvediu službu.A to platí aj o gangoch.Gangy niesu o porovnávaní..niesu o prasknutí nervov,ale sú hlavne od zábavy..a to by si mal človek uvedomiť.Smile Každopádne myslím,že táto debata tu je zbytočná,pretože ATomas rozhodnutý je.Smile
mkj
Citace
Yamatino108 napsal:

Citace
sKiLL napsal:

Jsou spokojení.. Možná proto, že doženou top gangy SuperPařby.. Klidně dejme reset gangů ale odčítání respektu.. Uvidí se na tom kdo je top.. A ne, že tady někdo sedí celej den kvůli GRkám a za týden je dožene všechny jak nic.. PŘEDTÁM TO BYLO TOP.

Poviem ti jedno príslovie.Smile Ak máš potrebu sa porovnávať,tak si akurát tak preukážeš medvediu službu.A to platí aj o gangoch.Gangy niesu o porovnávaní..niesu o prasknutí nervov,ale sú hlavne od zábavy..a to by si mal človek uvedomiť.Smile Každopádne myslím,že táto debata tu je zbytočná,pretože ATomas rozhodnutý je.Smile

Okay ma byt zabavne to ze atomas udelal ze SP prakticky hotovou hru? clovek tu muze hrat 20 hodin a ma na barak, auto, firmu, gang a mozna i nemovitost. Gang system je celej doje.banej, jak pro deti ze skolky proste. ATomasovi jde jen o cisla, takze kdyby mu na server melo chodit 1000 postizenych deti kterym rodice zapati VIP tak samozrejme vychcanej clovek to udela presne pro ty retardovane deti co nejjednoduší aby je to bavilo. A jsme zas u penízků.
Suve
Citace
Yamatino108 napsal:

Citace
sKiLL napsal:

Zábava bez odebírání respektu není.A ano tato debata je zbytečná, když SG co ví o gangách vy***hov*** dělá moudra Smile
Upravil/a Suve dne 24.12.2015 16:55
fIoW
Citace
Jsem pro, aby odečítalo RS, jak už tu někdo psal, OD a HDL dřeli několik let a hráči co jsou u kompu 24/7 mají za chvilku víc.

VOLE, PŘESNĚ! Je to teď prostě o ničem, nevím kde si vzal že gangy jsou jen pro zábavu, MOD se snad jmenuje "reálná země", a viděl si v reálu nějaké gangy "Jen tak pro zábavu"?.
Gangy jsou poslední věc která na SP drží desítky hráčů, a vy to pomalu ale jistě posíláte do hoven. Pohoda
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
_Steve-Man_
Citace
Mejtes napsal:
Gangy jsou poslední věc která na SP drží desítky hráčů

Ano, gangy byly jediný důvod proč jsem na SP ještě hrál, potom se zavedly ranky, a jak říkáš, šlo to pomalu do hoven, potom ještě ty dodávky, to už byla moje poslední kapka tam jsem s tím radši sekl než tam atomas přidá ještě něco horšího:D
Yamatino108
Citace
Mejtes napsal:

Citace
Jsem pro, aby odečítalo RS, jak už tu někdo psal, OD a HDL dřeli několik let a hráči co jsou u kompu 24/7 mají za chvilku víc.

VOLE, PŘESNĚ! Je to teď prostě o ničem, nevím kde si vzal že gangy jsou jen pro zábavu, MOD se snad jmenuje "reálná země", a viděl si v reálu nějaké gangy "Jen tak pro zábavu"?.
Gangy jsou poslední věc která na SP drží desítky hráčů, a vy to pomalu ale jistě posíláte do hoven. Pohoda

FacepalmNemůžu Další,ktorý sa tu robí najmúdrejším a pritom o tom nevie nič...:D.Reálna zem je iba názov modu.Mod nikdy nebol prisbôsobovaný realite(ak si si všimol).Dalej,za to,že niesom gangster ako Vy,tak sa nevyznám do gang systému?Hral som tu cez 2roky a mal som možnosť byť v niektorích gangoch(Seaside Celebrity pod vedením smetyxa,Competitors from City a v neposlednej rade som nahliadol trochu aj do West Side Thug Life).Hrám tu cez 2roky,takže to čo si napísal považujem ako chabý pokus o vtip.Smile
Saph1R
Citace
Yamatino108 napsal:

FacepalmNemůžu Další,ktorý sa tu robí najmúdrejším a pritom o tom nevie nič...:D.Reálna zem je iba názov modu.Mod nikdy nebol prisbôsobovaný realite(ak si si všimol).Dalej,za to,že niesom gangster ako Vy,tak sa nevyznám do gang systému?Hral som tu cez 2roky a mal som možnosť byť v niektorích gangoch(Seaside Celebrity pod vedením smetyxa,Competitors from City a v neposlednej rade som nahliadol trochu aj do West Side Thug Life).Hrám tu cez 2roky,takže to čo si napísal považujem ako chabý pokus o vtip.Smile

To jsou tady gangy až mi jde z nich mráz po zádech. :D :D Koukám, že to dostal zase „pravej“ člověk resp. carter2.
Suve
Citace
Yamatino108 napsal:

Citace
Mejtes napsal:

Citace

Proto se spotřeba paliva u aut apod. snaží dávat realným spotřebám....Njn, ale nic není jako realita...Nechci nic říkat, ale i carter oproti tobě měl aspoň o něco větší znalosti ve své funkci než ty.
Yamatino108
V pohode ja to beriem.Smile Každý máme vlastné názory a je normálne ked sa odlišujú.Smile Chcel som iba prihliadnuť na možné riziká na ktoré si určite aj ty spomínaš.Smile
Baseball
Mozna makaj roky ale méně usilovne..

Skile tento systém byl vypracovan na zadostech hráčů..
Lee
Já bych ty gangy zrušil úplně a bylo by to Kappa

Chtělo by to vymyslet nějak jinak, třeba pokud gang prohraje víckrát za sebou tak přijde o jeden rank, ale to je asi blbost :D, ani nevím proč to sem píšu :D
kachlYcka
Nevím co řešit, začínající gang nemá šanci se rozjet, pracovat na tom polovinu roku, aby dohnal další gangy, které zase utečou o 20ranků... Férové by bylo kdyby to ten RS odebíralo ale, jak tu někdo psal, aby se ty gangy při dosažení RS "0" nerušily.

A ještě víte co by bylo lepší ? Kdyby všechny gangy jely od znova :D
Jiry
Nebudu tady všechno číst, takže jestli něco u mě zazní co tu je, tak proto že jsem to nečetl jo :D.
Před změnou gang systému náš gang(HDL) byl bez konkurence co se týče RS na vrcholu, ten novej gang systém nás vlastně zníčil všechny, určitě tady zaznělo, že vlastně nejlepší gang co se týče ranku,rs je ten co má nejvíce aktivních členů a už je jedno jestli umí jezdit nebo ne. To odečítání RS je ZÁKLAD, vlastně mě už držely jen gangy a i za ostatní kluky z gangu to můžu s klidem napsat, že je držel jen gang na serveru. Takže to je důvod proč třeba už nejsem aktivní jako dřív a do týdne tam přijdu na 5 minut.
Už se dokonce bavíme o zrušení, protože já osobně jsem jel GR naposledy někdy před měsícem a půl, protože to nemá cenu prostě.
Jenže ATomas tohle nepochopí, i když jak to píšu já, tak by to napsalo desítky dalších lidí, je to prostě jak mluvení do vrat.
A jestli tenhle gang system je vypracovanej na žádostech hráčů, tak co já vím pomáhal ti s tím největší špína tohodle serveru Keiss, tak je to prostě udělaný tak, aby ti co neumějí jezdit, taky si přišli na své. My gang budavali roky, když to tak napíšu a během 2 měsíců je všechno to budování pryč.
Ale ten gang systém už je prostě zníčenej a nečekám, že se někdy vrátí ten starej, protože všichni ti staří, dlouhodobý hráči už díky tomu nehrajou a hrát už nebudou a těmhle unskill děckám se to líbí, tak proč to vracet že jo..
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
slaz
Každý sa tu háda,vymýšla také nezmysly čo svet nevidel,jednoducho pridať gang systém z roku 2012 a všetko by bolo vyriešené.wcs Kappa
sKiLL
Souhlasím s Jirym.. Řekni mi kolik hráčů pro to hlasovalo a kolik z nich je vůbec v gangu? 1/4 možná? Nevím no.. Tímto systémem pomáháš tak možná novým gangům.. Ale starší a dobrý gangy se propadají.. A proč? Protože, když vyhrají nad někým tak vlastně to se nic nestane.. Je to jakoby jsi jezdil mise :D Akorát Ti to nedává peníze ale respekt.. Aha ale asi už vím proč tam někdo psal "GANG = FIRMA" ok.. Takže je úplně jedno jestli jsem ve firmě nebo v gangu.. Nikde to prostě nemůže zmizet :D Myslím, že pro to hlasovali hráči co se nějak neproslavili co se týče gangů.. A Yamatino jak si mi tam psal, že se povyšuju nad ostatníma.. Tak ne, jen píšu jak to teď na SP je.. Smile
thorous
Citace
Yamatino108 napsal:

Citace
_Steve-Man_ napsal:

Už na serveru nehraju, ale gang systém je pro mě všechno <3 takže se musím vyjádřit:D
Dnes když se jede GR, když prohraju, vůbec mi to nevadí a proč? protože o nic nepřijdu, nic se neodčítá, když se ještě RS odečítalo, hned mělo GRko větší smysl, už tam o něco šlo takže byla větší touha po tom aby jsem GR vyhráli.
Ted už jsou gangy opravdu jen o tom kdo sedí dlouho u PC...
Do gangu se dostávají hráči co nic neumí a jen zabírají gang..
A dodávky? nebudu se radši vyjadřovat:D
Prostě už není gang rivalita jako dřív, dnes už je to o hovně..

Yamatino? byl jsi vůbec někdy v gangu když tady kladeš takové moudra?:D

Predstav si že som bol už v pár gangoch.Smile Síce do teraz neviem GR,ale to je nepodstatné.Ja si myslím,že ak je väčšina hráčov spokojních,tak není čo riešiť;)

Jo a v jakým? Tak max MOG SF kde si jezdil na koníčku a sbíral šlupky od banánů. Většina hráčů je spokojena? Jo, takový jako ty. Server se už 3 roky přizpůsobuje vymletým děckám, protože ty jediný do toho sypou penízky, aspon ty gangy se měli nechat na pokoji. Jenom chcete pohřbít gang systém, který byl většinou pro ty vyspělejší, co si přišli jenom zahrát a nehonit se za virtual love. viz tvůj post SG, není co řešit
Grizzly
Citace
ATomas napsal:

Citace
slaz napsal:

Citace
Mejtes napsal:

Yamatino, po pravdě, bylo to mnohem lepší, a já si tedy nepamatuji že bych někdy po prohraném GRku brečel že nám to vzalo 50RS, aspoň byla nějaká rivalita a bojovnost, teď je to o ničem, a ATome, počítám i s tím rankem ..

však rovno dať preč tie ranky to kde sme v csku ? :D dať to na staré dobré RS a bude pokoj

Co sem tahas CSko to s tim nema co delat CS nema patent na ranky.

Tady je hlavne jinej problem, kdyz se respekt ubiral tak v gangach nikdo nebyl, takhle tam jsou aspon lidi.

Stejnak je to celej jen zavist a s tim spojena lenost. Protoze chcete odecitani zpet kvuli lidem kteri na svych gangach aktivne pracuji aby se nekam dostali tim vas vlastne predbihaji, ale by jste moc lini nato aby jste natom dreli jako oni tak radci vymejslite jak jinym uskodit. Zato vy delate hovno a radi by jste zili ze stary slavy jako driv. TZN nestavet svuj gang, ale nicit ostatni gangy.

Píšeš totální sračky, měníš kvalitu za kvantitu, je možná hodně gangů, ale to co ve většině je, je odpad stejně jako je odpad ten tvůj "vypracovanej" gang systém.

Citace
slaz napsal:

Každý sa tu háda,vymýšla také nezmysly čo svet nevidel,jednoducho pridať gang systém z roku 2012 a všetko by bolo vyriešené.wcs Kappa

Přesně tak, tohle říkám od začátku. :D
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
_Steve-Man_
Citace
Jiry_ napsal:

Nebudu tady všechno číst, takže jestli něco u mě zazní co tu je, tak proto že jsem to nečetl jo :D.
Před změnou gang systému náš gang(HDL) byl bez konkurence co se týče RS na vrcholu, ten novej gang systém nás vlastně zníčil všechny, určitě tady zaznělo, že vlastně nejlepší gang co se týče ranku,rs je ten co má nejvíce aktivních členů a už je jedno jestli umí jezdit nebo ne. To odečítání RS je ZÁKLAD, vlastně mě už držely jen gangy a i za ostatní kluky z gangu to můžu s klidem napsat, že je držel jen gang na serveru. Takže to je důvod proč třeba už nejsem aktivní jako dřív a do týdne tam přijdu na 5 minut.
Už se dokonce bavíme o zrušení, protože já osobně jsem jel GR naposledy někdy před měsícem a půl, protože to nemá cenu prostě.
Jenže ATomas tohle nepochopí, i když jak to píšu já, tak by to napsalo desítky dalších lidí, je to prostě jak mluvení do vrat.
A jestli tenhle gang system je vypracovanej na žádostech hráčů, tak co já vím pomáhal ti s tím největší špína tohodle serveru Keiss, tak je to prostě udělaný tak, aby ti co neumějí jezdit, taky si přišli na své. My gang budavali roky, když to tak napíšu a během 2 měsíců je všechno to budování pryč.
Ale ten gang systém už je prostě zníčenej a nečekám, že se někdy vrátí ten starej, protože všichni ti staří, dlouhodobý hráči už díky tomu nehrajou a hrát už nebudou a těmhle unskill děckám se to líbí, tak proč to vracet že jo..

Nezbívá mi nic jiného než souhlasit, všichni dobří hráči končí a děckám se to líbí a dávají atomasovi penízky, tak proč by to atomas měnil že když na tom vydělává

Citace
Yamatino108 napsal:
Predstav si že som bol už v pár gangoch.Smile Síce do teraz neviem GR,ale to je nepodstatné.Ja si myslím,že ak je väčšina hráčov spokojních,tak není čo riešiť;)

Jo a v jakých, myslíš takové ty 4fan gangy?:D
Vidíš jak už jsi psal, neumíš GRka tak proč se k těm Grkám vyjadřuješ když s něma nemáš žádné zkušenosti?
Jak může být SG někdo kdo s gangama nemá zkušenost?:D
SP 2k15
Geroj
A stááále sa istá rozprávka, nemáte šancu si rozbehnúť gang xD alebo tiež je dobré toto.. "2 gang su top a ostatne nie" xDD dobre dobre, takto priatelia funguje reťazec, niekto je lepší a niekto horší, to že sa tí lepší spájajú do gangu je normálne, mne príde že je to ok.. prečo by bol niekto dobrý v gangu s niekym kto nevie čo to je GR? riešite tu furt tie isté sračky dokola a nadávate si tu/urážate sa jak 5 ročný kidi.. tak aby som z tohto kolotoča nevypadol, yamatino dokonale sa vtieraš atomasovi - to už píše vela ludí a práve to ma donútilio navštíviť tento topic hehe, dalej tu máme chlapci čo si prišli pochváliť vlastný gang - tiež gratulácia, tiež nieom nadšený z tohto gang systému ale jednoduchšie by bolo povoliť odčítanie RS .. ale nie pre všetkých, napríklad.. po rank 20 by som odčítanie zakázal.. "aby aj malomocný vedel zrobiť dobrý gang že" pričítanie a odčítanie ja hlavná vec, ide aj o zábavú a to predovšetkým ale nejake porovnanie sa snaď hodí nie? trošku treba rozmýšlať a nie sa tu len statovať, caw.
slaz
Citace
ThaDonMakaveli napsal:

A stááále sa istá rozprávka, nemáte šancu si rozbehnúť gang xD alebo tiež je dobré toto.. "2 gang su top a ostatne nie" xDD dobre dobre, takto priatelia funguje reťazec, niekto je lepší a niekto horší, to že sa tí lepší spájajú do gangu je normálne, mne príde že je to ok.. prečo by bol niekto dobrý v gangu s niekym kto nevie čo to je GR? riešite tu furt tie isté sračky dokola a nadávate si tu/urážate sa jak 5 ročný kidi.. tak aby som z tohto kolotoča nevypadol, yamatino dokonale sa vtieraš atomasovi - to už píše vela ludí a práve to ma donútilio navštíviť tento topic hehe, dalej tu máme chlapci čo si prišli pochváliť vlastný gang - tiež gratulácia, tiež nieom nadšený z tohto gang systému ale jednoduchšie by bolo povoliť odčítanie RS .. ale nie pre všetkých, napríklad.. po rank 20 by som odčítanie zakázal.. "aby aj malomocný vedel zrobiť dobrý gang že" pričítanie a odčítanie ja hlavná vec, ide aj o zábavú a to predovšetkým ale nejake porovnanie sa snaď hodí nie? trošku treba rozmýšlať a nie sa tu len statovať, caw.

Vela kidov tu hrá na SP,ktorý ešte nezažili odčítanie RS a tak by stratili zmysel hrať na SP a ATomas by potom nezarábal(kredity).
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%