Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Clash of Clans - kdo hraje?
Azor
Tak založ ten klan a nastav "invite only," ať každej kdo se chce připojit, napíše nick že sp a ty ho buď vezmeš nebo ne.
BTW. Klan: KINGS OF NORTH, lvl 6
nick: mazlik
Pitras
Ještě počkáme kdo další to hraje, aby to mělo vůbec cenu. Nechci zbytečně opoustět můj klan předčasně.
Upravil/a Pitras dne 25.01.2016 15:20
WEYN
Hraju COC 3 roky maximalni TH9 ... + war zkusenosti.. jsem bez klanu...
Pitras
Tvůj level? Smile
WEYN
112
Zawy
lvl 66, TH 8, Clan žádný, jelikož nehraji aktivně. Pokud bys ten clan založil, začal bych :D.
Pitras
Jojo super, je tu ještě někdo další?
Baseball
Nas klan se nejak rozpadl tak jsem zalozil nazev: SuperPařba clan Tag #8CRL22Y9 Pro vstup napiste vas nick ve hre.
Jiry
Baseball, my jsme ten klan chtěli založit, proto se tu Pitras ptá jak vocas. Ty musíš být, ale aktivnější, tak nic my v tomhle už neprokračujeme.
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Pitras
Baseball to si ku**a děláš doufám srandu ne? Takže já tu sháním lidi jak **** že chceme založit clan na CoC, měl jsem v plánu ho v zítra nebo pozítří otevřít a ty si jen tak nakráčíš a s klidem prohlásíš že jsi založil clan ať ti tam všichni nalezou? Dej si facku za toto co jsi teď udělal, teď jsem fakt vytočený. Šaška tady dělat dále nebudu. A pořádně se zamysli.
Baseball
Tak to založte, nám to zrušili tak jsem nevěděl kam :D Klidně se tam přidám :D
Opti
Aktivní vyterač prdelí ,Péťo se mnou určitě počítej. ;)
WEYN
Tak co bude s tím klanem ?

LEVEL 112
TH9 MAX DEFF

troops - max na th9 Smile

rozum v hrsti :D
Zawy
Založ už tooo nebo se ukoušu nudou :D
Baseball
Tak jsem to zrusil. Jen pro vas tak jsem to zalozil protoze pitras psal neco o tom ze nechce zbytecne odejit. Takze je to na vas.
Zawy
Tak jak to vypadá? :D
imkovrabel
Ten topic jsem kdysi založil já :D jinak teď sem v klanu s 100 + wins je to war clan jako:D Ale jsem neaktivnej už rok takže tak:D
Patas26
Hledám klan !! 😂
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche